نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: چرا برای سئو کردن لینکها باید فایل htaccess رو توی پوشه والد قرار بدم؟

  1. #1

    Exclamation چرا برای سئو کردن لینکها باید فایل htaccess رو توی پوشه والد قرار بدم؟

    من لینکهای سایتم رو با استفاده از مد ریرایت سئو کردم. سایت به خوبی کار می کنه ولی مشکلی که دارم اینه که فایل htaccess حتما باید توی پوشه والد قرار بگیره.

    یعنی اگر این فایل رو توی پوشه ای بذارم که سایت توش قرار داره، این فایل روی لینکها تاثیر نمی کنه و لینکهای سایت از کار میافتن. برای حل این مشکل حتما باید فایل htaccess رو توی پوشه روت قرار بدم.

    ساختار کدهایی که توی فایل htaccess استفاده کردم رو چندبار دست کاری کردم تا بتونم این مشکل رو حل کنم ولی مشکل حل نشد.

    لطفا بگید این مشکل بخاطر چی هست و چطور باید حلش کنم؟


  2. #2

    نقل قول: چرا برای سئو کردن لینکها باید فایل htaccess رو توی پوشه والد قرار بدم؟

    فایل htaccess توی هر پوشه ای که قرار بگیره روی همون پوشه و زیر پوشه هاش تاثیر میذاره. برای همین معمولا این فایل رو توی پوشه اصلی سایت میذارن تا رو تمام پوشه ها و زیر پوشه ها تنظیماتش اعمال شه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: چرا برای سئو کردن لینکها باید فایل htaccess رو توی پوشه والد قرار بدم؟

    حالا این قضیه کجاش مشکل بود ؟

  4. #4

    نقل قول: چرا برای سئو کردن لینکها باید فایل htaccess رو توی پوشه والد قرار بدم؟

    نقل قول نوشته شده توسط binyaft مشاهده تاپیک
    حالا این قضیه کجاش مشکل بود ؟
    فرض کنید یه وب سایت طراحی می کنید. به صورت صددرصد معلوم نیست که این سایت توی پوشه روت نصب بشه. به همین دلیل می خوام فایل htaccess رو توی پوشه ای که فایلهای سایت توش هستن قرار بدم. مشکل اینجاشت که اگه لینکهای سایت رو سئو کنم و این فایل رو در پوشه والد قرار ندم، لینکهای سایت به درستی اجرا نمی شن. حالا راهی هست که بشه این مشکل رو برطرف کرد؟

  5. #5

    نقل قول: چرا برای سئو کردن لینکها باید فایل htaccess رو توی پوشه والد قرار بدم؟

    با سلام، فرض كنيد سايتتون رو توي پوشه test قرار دادين. كافيه يك فايل htaccess. توي پوشه اصلي بگذارين و اين كد رو توش بنويسيد:

    RewriteEngine on
    RewriteRule ^$ test/ [L]
    RewriteRule (.*) test/$1 [L]

    با اين كار، همه درخواستها به پوشه اصلي، به پوشه test هدايت ميشن. حالا كافيه فايل htaccess. اصلي خودتون رو توي پوشه test قرار بدين و مثل قبل از سايت استفاده كنيد. موفق باشيد.

  6. #6

    نقل قول: چرا برای سئو کردن لینکها باید فایل htaccess رو توی پوشه والد قرار بدم؟

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    با سلام، فرض كنيد سايتتون رو توي پوشه test قرار دادين. كافيه يك فايل htaccess. توي پوشه اصلي بگذارين و اين كد رو توش بنويسيد:

    RewriteEngine on
    RewriteRule ^$ test/ [L]
    RewriteRule (.*) test/$1 [L]

    با اين كار، همه درخواستها به پوشه اصلي، به پوشه test هدايت ميشن. حالا كافيه فايل htaccess. اصلي خودتون رو توي پوشه test قرار بدين و مثل قبل از سايت استفاده كنيد. موفق باشيد.
    فرض کنید چندتا سایت توی یه هاست نصب شده.
    در این صورت این روش باعث مختل شدن بقیه سایتها می شه. مخصوصا اگه اونها هم لینکهاشون رو سو کرده باشن.

    از طرفی وقتی آدرس پوشه ای که سایتم توش هست رو وارد کنیم، دیگه نیازی نیست که همه درخواستها رو به اون پوشه هدایت کنیم. آپاچی باید درخواست رو به سمت پوشه مورد نظر هدایت کنه.
    وقتی درخواست به این پوشه رسید، فایل htaccess که توی این پوشه قرار داره باید لینکها رو هدایت کنه.

  7. #7

    نقل قول: چرا برای سئو کردن لینکها باید فایل htaccess رو توی پوشه والد قرار بدم؟

    آهان، اينطور كه الآن گفتين، انگار شما فقط ميخواين لينكهاي سئو سايتتون درست كار كنند، اون هم در صورتي كه توي پوشه فرعي داخل www يا public_html باشين. براي اين كار، فايل htaccess. توي پوشه test رو اينطوري بسازيد:

    RewriteEngine on
    Options +FollowSymlinks
    RewriteBase /test
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !\.(css|gif|ico|jpg|js|png|swf|txt|php)$
    RewriteRule ^(.*)$ index.php?url=$1 [L,QSA]

    البته مهمترين خطش RewriteBase هست. اينطوري ديگه نميخواد فايل htaccess. كه قبلاً گفتم رو توي پوشه www يا public_html ايجاد كنيد. موفق باشيد.
    آخرین ویرایش به وسیله MMSHFE : جمعه 04 شهریور 1390 در 13:52 عصر

  8. #8

    نقل قول: چرا برای سئو کردن لینکها باید فایل htaccess رو توی پوشه والد قرار بدم؟

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    آهان، اينطور كه الآن گفتين، انگار شما فقط ميخواين لينكهاي سئو سايتتون درست كار كنند، اون هم در صورتي كه توي پوشه فرعي داخل www يا public_html باشين. براي اين كار، فايل htaccess. توي پوشه test رو اينطوري بسازيد:
     RewriteEngine on Options +FollowSymlinks RewriteBase /test RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_URI} !\.(css|gif|ico|jpg|js|png|swf|txt|php)$ RewriteRule ^(.*)$ index.php?url=$1 [L,QSA] 
    البته مهمترين خطش RewriteBase هست. اينطوري ديگه نميخواد فايل htaccess. كه قبلاً گفتم رو توي پوشه www يا public_html ايجاد كنيد. موفق باشيد.
    فرض کنید که نمی دونید سایت توی چه پوشه ای نصب می شه؟
    شما فقط سایت رو آماده کردید و تحویل می دید، دیگه نمی دونید سایت کجا نصب می شه.

  9. #9

    نقل قول: چرا برای سئو کردن لینکها باید فایل htaccess رو توی پوشه والد قرار بدم؟

    نميشه كه ندونيد. نهايتاً به مشتري ميگين بعد از آپلودكردن، فايل htaccess. رو ويرايش كنه و اسم پوشه رو جلوي RewriteBase بنويسه.

  10. #10

    نقل قول: چرا برای سئو کردن لینکها باید فایل htaccess رو توی پوشه والد قرار بدم؟

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    نميشه كه ندونيد. نهايتاً به مشتري ميگين بعد از آپلودكردن، فايل htaccess. رو ويرايش كنه و اسم پوشه رو جلوي RewriteBase بنويسه.
    پس جوملا چطور این کار رو می کنه؟
    برای سئو کردن جوملا باید فایل htaccess رو توی به پوشخ روت منتقل کرد و دیگه کاری به پوشه محل نصب جوملا نداره.

    می تونید در این مورد توضیح بدید؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •