نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: فرستادن فایل ضمیمه در ایمیل با استفاده از SMTP

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    Question فرستادن فایل ضمیمه در ایمیل با استفاده از SMTP

    سلام
    من تازه php رو شروع کردم

    میخوام یکی از فایل های سرور خودم رو یا استفاده از php و SMTP میل کنم.
    جیتجو کردم و این فایل رو پیدا کردم اما وقتی میخوام در این خط فایلی رو ضمیمه کنم:
    $mail->AddAttachment("http://a.com//uploads/a.zip");         // add attachments

    با این اخطار مواجه میشم:
    Could not access file: http://a.com//uploads/a.zip Message has been sent
    و فایل ضمیمه نمیشه.

    اگه کسی میتونه این فایلی که ضمیمه کردم و طوری تغییر بده که فایل را بتونه ضمیمه کنه خواهش میکنم این کارو برام انجام بده.
    اگه کسی هم با php و SMTP میدونه چه جوری میشه این کاری رو که میخوام ، انجام میشه لطفا راهنماییم کنه

    با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: فرستادن فایل ضمیمه در ایمیل با استفاده از SMTP

     
    <?php
    //define the receiver of the email
    $to = 'youraddress@example.com';
    //define the subject of the email
    $subject = 'Test email with attachment';
    //create a boundary string. It must be unique
    //so we use the MD5 algorithm to generate a random hash
    $random_hash = md5(date('r', time()));
    //define the headers we want passed. Note that they are separated with \r\n
    $headers = "From: webmaster@example.com\r\nReply-To: webmaster@example.com";
    //add boundary string and mime type specification
    $headers .= "\r\nContent-Type: multipart/mixed; boundary=\"PHP-mixed-".$random_hash."\"";
    //read the atachment file contents into a string,
    //encode it with MIME base64,
    //and split it into smaller chunks
    $attachment = chunk_split(base64_encode(file_get_contents('attac hment.zip')));
    //define the body of the message.
    ob_start(); //Turn on output buffering
    ?>
    --PHP-mixed-<?php echo $random_hash; ?>
    Content-Type: multipart/alternative; boundary="PHP-alt-<?php echo $random_hash; ?>"

    --PHP-alt-<?php echo $random_hash; ?>
    Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"
    Content-Transfer-Encoding: 7bit

    Hello World!!!
    This is simple text email message.

    --PHP-alt-<?php echo $random_hash; ?>
    Content-Type: text/html; charset="iso-8859-1"
    Content-Transfer-Encoding: 7bit

    <h2>Hello World!</h2>
    <p>This is something with <b>HTML</b> formatting.</p>

    --PHP-alt-<?php echo $random_hash; ?>--

    --PHP-mixed-<?php echo $random_hash; ?>
    Content-Type: application/zip; name="attachment.zip"
    Content-Transfer-Encoding: base64
    Content-Disposition: attachment

    <?php echo $attachment; ?>
    --PHP-mixed-<?php echo $random_hash; ?>--

    <?php
    //copy current buffer contents into $message variable and delete current output buffer
    $message = ob_get_clean();
    //send the email
    $mail_sent = @mail( $to, $subject, $message, $headers );
    //if the message is sent successfully print "Mail sent". Otherwise print "Mail failed"
    echo $mail_sent ? "Mail sent" : "Mail failed";
    ?>
    آخرین ویرایش به وسیله رضا قربانی : شنبه 05 شهریور 1390 در 16:27 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    نقل قول: فرستادن فایل ضمیمه در ایمیل با استفاده از SMTP

    سلام ممنون از توجهتون

    ولی من فکر نمیکنم این کد از طریق SMTP فایل رو ضمیمه کنه.
    و ایمیلی هم که میفرسته به پوشه spam میره.

    اگه بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: فرستادن فایل ضمیمه در ایمیل با استفاده از SMTP

    ولی من فکر نمیکنم این کد از طریق SMTP فایل رو ضمیمه کنه.
    آیا تست کردید ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: فرستادن فایل ضمیمه در ایمیل با استفاده از SMTP

    نقل قول نوشته شده توسط رضا قربانی مشاهده تاپیک
    آیا تست کردید ؟
    کد آقای رضا قربانی کاملاً درسته ولی خوب راست میگه دیگه بنده خدا !!!!! این با تابع میله خوده php این کارو انجام میده و
    و برای اینکه بدونید بیشتر هاست های رایگان تابع مایلشون غیر فعاله و پورت smtp رو بستند و شما باید اکانت پرمیم بگیرید تا بتونید از این طریق میل ارسال کنید ولی شما با phpmailer می تونید در حالت local این کار را انجام بدید............

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    نقل قول: فرستادن فایل ضمیمه در ایمیل با استفاده از SMTP

    نقل قول نوشته شده توسط amin1softco مشاهده تاپیک
    کد آقای رضا قربانی کاملاً درسته ولی خوب راست میگه دیگه بنده خدا !!!!! این با تابع میله خوده php این کارو انجام میده و
    و برای اینکه بدونید بیشتر هاست های رایگان تابع مایلشون غیر فعاله و پورت smtp رو بستند و شما باید اکانت پرمیم بگیرید تا بتونید از این طریق میل ارسال کنید ولی شما با phpmailer می تونید در حالت local این کار را انجام بدید............
    بنده خورم اکانت پرمیم میفروشم
    من میخوام از smtp اینکارو انجام بدم نه phpmailer ، آیا این امکان وجود نداره؟
    ضمیمه اول رو که فرستادم ببینین، ولی همون ارورو میده
    خواهش میکنم اگه کسی میدونه بگه شدیدا نیاز دارم.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: فرستادن فایل ضمیمه در ایمیل با استفاده از SMTP

    عزیزه دلم phpmailer یک ماژوله که ما می تونی باهاش از طریق smtp یا php میلتون رو با اتاچ و به صورت استاندارد شده ارسال کنید. مثلاً با اکانت جیمیل
    اگه یک سرچی بزنید خوتون متوجه می شید.....

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •