صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 109

نام تاپیک: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

  1. #1

    Smile پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    این پروژه کاملا رایگان بوده و استفاده تجاری از آن مجاز می باشد.

    با عرض پوزش فایل هارو توی سایت خودم آپلود کردم اینجا اجازه آپلود بالا نداشتم

    این پروژه به امکانات شیرین C#‎.NET, ASP.NET,jQuery در محیط Visual Studio 2010 طراحی و پیاده سازی شده است.
    ممکن است در این برنامه به اشکارالاتی برخورد کنید چون یک پروژه کاری بوده که در طی یک کلاس درس تکمیل شده و هم اکنون در اختیار شما قرار می گیرد لطفا در صورت بروز مشکل در همین تاپیک مطرح فرمایید و از ارسال پیام خصوصی خودداری نمایید.
    پروژه با معماری سه لایه طراحی و پیاده سازی شده است که شامل لایه DAL برای ارتباط با بانک BLL برای اعمال قوانین تجاری و لایه نمایش آن که ASP.NET استفاده شده است بانک اطلاعاتی برنامه با SQL SERVER 2008 می باشد که می توانید آن را تغییر داده و از بانک اطلاعاتی دلخواه خود استفاده کنید لازم به ذکر است که برنامه ProviderBase نیز می باشد.
    یعنی شما میتوانید بانک دلخواه خود را استفاده نموده و بدون کوچکترین تغییری در برنامه سایت از آن استفاده نمایید فقط کافی است که در فایل web.config مشخصات آن Provider را ثبت نمایید.
    برای استفاده ابتدا دیتابیس را در SQL خود Attach کرده و در فایل web.config در قسمت تنظیمات ConnectionString تنظیمات سرور و نام دیتابیس را وارد نمایید.




    این پروژه دارای امکانات
    • فروشگاه اینترنتی با قابلیت گروه بندی محصولات
    • ذخیره تصاویر در دیتابیس و بازیابی با یک Handler
    • سرویس اعلانات سایت
    • درج کلمات کلیدی هر صفحه به صورت اتوماتیک و با توجه به محتوای صفحه
    • استفاده از قابلیت Profile برای کاربران
    • کارت خرید و ذخیره آن در پروفایل کاربر
    • ثبت سوابق خرید کاربر
    • ثبت نام کاربران جدید در سایت
    • و ...
    البته شاید کامل نباشد اما به عنوان یک منبع آموزشی در زمینه برنامه نویسی سه لایه و بعضی ایده های خاص ممکن است
    برای دوستان مبتدی و متوسطه در زمینه طراحی سایت مفید واقع شود.
    در صورت لزوم می توانید به لینک اصلی این پروژه در آدرس سایت ما مراجعه نمایید

    آدرس پروژه
    این پروژه کاملا رایگان بوده و استفاده تجاری از آن مجاز می باشد.
    موفق و موید باشید
    صابر فتح الهی مدیر عامل شرکت پایا وب شمال
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Saber_Fatholahi : یک شنبه 27 شهریور 1390 در 20:29 عصر دلیل: امکان آپلود فایل تا سایز 1.44 مگا بایت

  2. #2

    نقل قول: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    رزرو برای آینده

    دوستان عزیز فقط از تون خواهش می کنم تاپیکهای تشکر و دستت درد نکنه نذارین، که سایت به این زیبایی با این اطلاعات پر نشه ازتون خواهش می کنم فقط مطالب و سوالات ضرروی ثبت کنید
    آخرین ویرایش به وسیله Saber_Fatholahi : سه شنبه 15 شهریور 1390 در 10:42 صبح

  3. #3

    نقل قول: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    رزرو برای آینده نزدیک

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    159

    نقل قول: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    سلام
    از این که پروژه های به این خوبی در اختیار میگذارید ممنون
    فقط یه سوال؟؟
    آیا این پروژه در محیط vs 2008 اجرا میشه یا حتماً باید رفت سمت vs 2010؟
    در کل پروژه هایvs 2010 که با Framwork 3.5 ساخته شن با vs 208 اجرا میشن؟


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hashemi85sep
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    فارس - لامرد
    سن
    35
    پست
    351

    نقل قول: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    سلام دوست عزیز
    به چه ترتیب باید این پروژه رو اجرا کرد ؟

    ممنون میشم اگه مراتب رو توضیح بدین

    موقع Attach کردن دیتابیس هم این ارور رو میده
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله hashemi85sep : دوشنبه 07 شهریور 1390 در 11:08 صبح

  6. #6

    نقل قول: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    مرسی از کار قشنگت فقط یک مقدار در مورد اجرا کردن برنامه توضیح می دی ؟ آخه 3 تا فایل rar هست که همشم عین همه آیا استفاده از یکیشم کافیه ؟ بعدشم وقتی اجرا میگیرم خطا می ده . البته من از vs2008 استفاده می کنم . لطفا راهنمایی بفرمائید
    آخرین ویرایش به وسیله ali_mnkt : سه شنبه 08 شهریور 1390 در 12:01 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار reza344
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    41
    پست
    126

    نقل قول: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    نقل قول نوشته شده توسط hashemi85sep مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    به چه ترتیب باید این پروژه رو اجرا کرد ؟

    ممنون میشم اگه مراتب رو توضیح بدین

    موقع Attach کردن دیتابیس هم این ارور رو میده
    روی hyperLink مربوط به خطا اگه کلیک کنی متوجه میشی که ورژن DataBase آقای فتح الهی 661 میباشد و به احتمال زیاد بالاتر از ورژن SqlServer شما علت خطا هم همین بوده

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار reza344
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    41
    پست
    126

    نقل قول: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    با تشکر از جناب فتح الهی بابت زحماتی که برای بچه های این سایت میکشن ، لطفا در صورت امکان اسکریپت بانک رو قرار بدید تا بانک رو به وسیله اون ایجاد کنیم
    سربلند باشید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار reza344
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    41
    پست
    126

    نقل قول: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    نقل قول نوشته شده توسط ali_mnkt مشاهده تاپیک
    مرسی از کار قشنگت فقط یک مقدار در مورد اجرا کردن برنامه توضیح می دی ؟ آخه 3 تا فایل rar هست که همشم عین همه آیا استفاده از یکیشم کافیه ؟ بعدشم وقتی اجرا میگیرم خطا می ده . البته من از vs2008 استفاده می کنم . لطفا راهنمایی بفرمائید
    شما فقط فایل PWS Shop Project.part01.rar رو Extract کن مشکلت حل میشه ، برای کاهش حجم فایل RAR به سه قسمت تقسیم شده که پس از Extract کردن هر سه قسمت با هم Merg میشه .
    موفق باشی

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار reza344
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    41
    پست
    126

    نقل قول: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    نقل قول نوشته شده توسط ali_mnkt مشاهده تاپیک
    مرسی از کار قشنگت فقط یک مقدار در مورد اجرا کردن برنامه توضیح می دی ؟ آخه 3 تا فایل rar هست که همشم عین همه آیا استفاده از یکیشم کافیه ؟ بعدشم وقتی اجرا میگیرم خطا می ده . البته من از vs2008 استفاده می کنم . لطفا راهنمایی بفرمائید

    اینجا
    رو ببین

  11. #11

    نقل قول: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    نقل قول نوشته شده توسط ali_mnkt مشاهده تاپیک
    مرسی از کار قشنگت فقط یک مقدار در مورد اجرا کردن برنامه توضیح می دی ؟ آخه 3 تا فایل rar هست که همشم عین همه آیا استفاده از یکیشم کافیه ؟ بعدشم وقتی اجرا میگیرم خطا می ده . البته من از vs2008 استفاده می کنم . لطفا راهنمایی بفرمائید
    همش رو باید اکسترکت کنی!!!
    اگه یکی لازم بود که 3 تا نمیزاشتن!!

    ممنون آقا صابر

  12. #12

    نقل قول: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    دوست عزیز ممنون فقط میشه دیتا بیس رو با sql server 2008 قرار بدید چون فکر کنم الان با sql server 2008 r2
    با تشکر

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار smm2006sh
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    زاینده روددیروز-مرده رودامروز(1390/09/25دوباره به خواب رفت)
    پست
    441

    نقل قول: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    واقعا که جای تبریک داره به خاطر این همه سخاوت
    من به نوبه خودم از مطالب و پروژه های شما خیلی چیز یاد گرفتم .

    بازم از لطفتون ممنون . خدا علم تون را بیشتر و بیشتر بکنه

  14. #14

    نقل قول: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    نقل قول نوشته شده توسط safa.net مشاهده تاپیک
    سلام
    از این که پروژه های به این خوبی در اختیار میگذارید ممنون
    فقط یه سوال؟؟
    آیا این پروژه در محیط vs 2008 اجرا میشه یا حتماً باید رفت سمت vs 2010؟
    در کل پروژه هایvs 2010 که با Framwork 3.5 ساخته شن با vs 208 اجرا میشن؟

    سلام دوست من اره می تونی اجرای کنی فقط باید پروژه بسازی و فایل هارو توی اون اضافه کنی امیدوارم قلقش بدونی
    موید باشید

  15. #15

    نقل قول: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    هر چند توی فایل Redame توضیح دادم اما بازم می گم
    ابتدا فایل دیتابیس توی SQL اضافه کن
    بعد پروژه توی Visual Studio 2010 باز کن
    و توی پروژه وب فایل web.config در قسمت connectionString نام سرور اس کیو ال و دیتابیس خودتو وارد کن
    در نهایت با زدن دکمه run پروژه اجرا کن
    ظاهرا نباید خطا بده اما سعی می کنم به زودی اسکریپت های اس کیو ال رو هم بذارم
    موفق و موید باشد

  16. #16

    نقل قول: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    دوست من همه اینها یک فایل فشرده هست که به سه تا فایل تقسیم شده
    اولیشو extract کنی بقیه اتواتیک اکستراکت می شه در مورد اجرا هم قبلا توضیح دادم
    موید باشید

  17. #17

    نقل قول: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    نقل قول نوشته شده توسط reza344 مشاهده تاپیک
    با تشکر از جناب فتح الهی بابت زحماتی که برای بچه های این سایت میکشن ، لطفا در صورت امکان اسکریپت بانک رو قرار بدید تا بانک رو به وسیله اون ایجاد کنیم
    سربلند باشید
    در صورت امکان از اس کیو ال 2008 استفاده کنید مشکلتون حل میشه
    موید باشید

  18. #18

    نقل قول: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    نقل قول نوشته شده توسط NIMA_1981 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز ممنون فقط میشه دیتا بیس رو با sql server 2008 قرار بدید چون فکر کنم الان با sql server 2008 r2
    با تشکر
    متاسفانه ندارم

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار explod_javad
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    آمل
    پست
    304

    نقل قول: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    صابر جان سلام ،
    با تشکر از پروژه خیلی خوبت ، من توی attachدیتابیس دچار مشکل شدم(سر ورژن )
    اگه زحمتی نیست اسکریپ دیتا بیس بزار
    با تشکر

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار reza344
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    41
    پست
    126

    نقل قول: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    نقل قول نوشته شده توسط explod_javad مشاهده تاپیک
    صابر جان سلام ،
    با تشکر از پروژه خیلی خوبت ، من توی attachدیتابیس دچار مشکل شدم(سر ورژن )
    اگه زحمتی نیست اسکریپ دیتا بیس بزار
    با تشکر
    باسلام خدمت همه دوستان
    از دوستان گرامی اگه کسی با ورژن دیتابیس مشکلی نداره لطف کنه و اسکریپت بانک رو Generate کنه تا ما هم بتونیم استفاده کنیم از این پروژه مفید، حتما جناب فتح الهی مشغله کاری داشتن که نتونستن زحمت اسکریپت رو بکشن
    با تشکر

  21. #21

    نقل قول: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    سلام بر دوستان عزیز به خاطر تاخیر م معذرت می خوام اسکریپت آپلود می کنم توی تاپیک اول
    موید باشید

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار reza344
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    41
    پست
    126

    نقل قول: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    سلام
    با تشکر از جناب فتح الهی ظاهرا اسکریپ ایشون بدون دیتا بود ، دوستانی که با ورژن دیتا بیس مشکل داشتن این اسکریپت رو اجرا کنن من تست کردم پروژه بدون مشکل اجرا شد
    (یادآوری: قبلش یه دیتا بیس به اسم PWSShop ایجاد کرده و اسکریپت رو داخل دیتابیس اجرا کنید)

    با تشکر فراوان از دوست عزیزمون آقای شاهین کیاست
    که لطف کردن و این اسکریپ رو تهیه کردند
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  23. #23

    نقل قول: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    با عرض سلام وخسته نباشید

    همون طوری که گفته بودید پروژه رو run کردم.اما error میده مثلا login.aspx پیدا نشد یا browser.aspx پیدا نشدو........مثل اینکه بعضی از webfrom ها نیست
    اگه کسی run کرده من رو راهنمایی کنه . با تشکر از دوستان

  24. #24

    نقل قول: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    با عرض سلام خدمت دوستان و تشکر از آقای فتح اللهی
    من رو قسمت سبد خرید خیلی کار کردم و تقریبا متوجه شدم
    فقط یه سوال...
    معمولا محتویات سبد رو در session نگه می دارن تا اگر بازگشت به صفحه ی خرید داشتیم اطلاعات پاک نشه . در حالیکه این دوستمون list ایجاد کردن و تو اون نگه داشتن .با رفرش صفحه این اطلاعات پاک نمیشه؟

  25. #25

    نقل قول: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    نقل قول نوشته شده توسط hadiansari مشاهده تاپیک
    با عرض سلام خدمت دوستان و تشکر از آقای فتح اللهی
    من رو قسمت سبد خرید خیلی کار کردم و تقریبا متوجه شدم
    فقط یه سوال...
    معمولا محتویات سبد رو در session نگه می دارن تا اگر بازگشت به صفحه ی خرید داشتیم اطلاعات پاک نشه . در حالیکه این دوستمون list ایجاد کردن و تو اون نگه داشتن .با رفرش صفحه این اطلاعات پاک نمیشه؟
    سلام نه دوست من پاک نمیشه چون اونو توی پروفایل کاربر ذخیره کردم یعنی حتی اگه ارتباطت با اینترنت هم قطع بشه بعدا مراجعه کنی محتویات سبد خرید هنوز هست توی قایل وب کانفیگ نگاه کن
    موفق باشی

  26. #26

    نقل قول: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    با عرض سلام مجدد
    آقای فتح اللهی


    من وقتی پروژه رو open میکنم صفحات admin , یه تعداد دیگه از صفحات باز نمیشه یعنی یه علامت اخطار زرد رنگ روی اونها قرار میگیره و بعد از run کردن پروژه میگه که این صفحات وجود نداره .باید چیکار کنم که این مشکل رفع شه.(من از vs 2010)استفاده میکنم .اگه امکانش هست من رو راهنمایی کنید

  27. #27

    نقل قول: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    با سلام

    برنامه با VS2008 اجرا نمیشه؟

    خطای زیر اتفاق میافته:
    It is an error to use a section registered as allowDefinition='MachineToApplication' beyond application level.
    This error can be caused by a virtual directory not being configured as an application in IIS.

  28. #28

    نقل قول: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    سلام
    ممنون دوست عزیز از زحماتتون. قشنگ طراحی شده و خوب هم کدنویسی شده. اشکالاتی هم داره که مطمئنا در نسخه های بعدی برطرف میشه.
    موفق باشید

  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    نقل قول: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    با عرض سلام خدمت دوستان عزیز و همچنین استاد گرامی آقای فتح اللهی
    من یک مشکل داشتم وقتی در قسمت ورود به سایت یوزر و پسورد را وارد می کنم با ارور زیر مواجه میشم
    The 'System.Web.Security.SqlMembershipProvider' requires a database schema compatible with schema version '1'. However, the current database schema is not compatible with this version. You
    may need to either install a compatible schema with aspnet_regsql.exe (available in the framework installation directory), or upgrade the provider to a newer version
    اگر کمک کنید خیلی ممنون میشم.

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    با سلام خدمت اقای فتح اللهی
    در مورد کنترل لودینگ در صفحات . من یه گیرید به این شکل دارم
     <asp:GridView ID="GridView2" runat="server" AutoGenerateColumns="False" 
    ShowHeader="False" BorderStyle="None" GridLines="None"
    ShowHeaderWhenEmpty="True" >
    <Columns>
    <asp:TemplateField>
    <ItemTemplate>
    <div id="entry-2527" class="post">
    <span class="post-top"></span>
    <div class="entry">
    <h2 class="posttitle"><%# HttpUtility.HtmlEncode(Eval("Title"))%></h2>
    <p><%# HttpUtility.HtmlEncode(Eval("Abstract"))%></p>
    <div class="post-more-link">مشاهده <a target="_self" href="DisplayNews.aspx?NewsID=<%# HttpUtility.HtmlEncode(Eval("NewsID"))%>">دامه مطلب</a></div>
    <div class="post-footer"></div>
    </div><span class="post-btt"></span>
    </div>

    <div class="meta">
    <ul>
    <li class="date" ><%# HttpUtility.HtmlEncode(Eval("AddDate"))%></li>
    <li class="comment">comment</li>
    <li class="categry">categry</li>
    </ul>
    </div>


    </ItemTemplate>
    </asp:TemplateField>
    </Columns>
    </asp:GridView>

    می خواهم کد شما رو پیاده کنم وقتی روی ادامه مطلب بزنی اون لودینگ بیاد .
    با pageing خود گرید درست است .
    مشکل من اینکه وقتی که کلیک میکنی میره پیج متن کامل اخبار یک لودینگ نمایش بده.
    اگه میشه راهنمایی های لازم را بفرمایید
    با سپاس
    آخرین ویرایش به وسیله fakhravari : پنج شنبه 07 مهر 1390 در 19:03 عصر

  31. #31

    نقل قول: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    نقل قول نوشته شده توسط mahdad sepah مشاهده تاپیک
    با عرض سلام خدمت دوستان عزیز و همچنین استاد گرامی آقای فتح اللهی
    من یک مشکل داشتم وقتی در قسمت ورود به سایت یوزر و پسورد را وارد می کنم با ارور زیر مواجه میشم
    The 'System.Web.Security.SqlMembershipProvider' requires a database schema compatible with schema version '1'. However, the current database schema is not compatible with this version. You
    may need to either install a compatible schema with aspnet_regsql.exe (available in the framework installation directory), or upgrade the provider to a newer version
    اگر کمک کنید خیلی ممنون میشم.
    سلام دوست من احتمالا شما اسکریپت اجرا کردید و اسه دیتابیستون
    برای اینکه سرویس Membership فعال کنید لطفا اط درایو نصب ویندوز فایل aspnet_regsql را اجرا کنید

  32. #32

    نقل قول: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت اقای فتح اللهی
    در مورد کنترل لودینگ در صفحات . من یه گیرید به این شکل دارم
     <asp:GridView ID="GridView2" runat="server" AutoGenerateColumns="False" 
    ShowHeader="False" BorderStyle="None" GridLines="None"
    ShowHeaderWhenEmpty="True" >
    <Columns>
    <asp:TemplateField>
    <ItemTemplate>
    <div id="entry-2527" class="post">
    <span class="post-top"></span>
    <div class="entry">
    <h2 class="posttitle"><%# HttpUtility.HtmlEncode(Eval("Title"))%></h2>
    <p><%# HttpUtility.HtmlEncode(Eval("Abstract"))%></p>
    <div class="post-more-link">مشاهده <a target="_self" href="DisplayNews.aspx?NewsID=<%# HttpUtility.HtmlEncode(Eval("NewsID"))%>">دامه مطلب</a></div>
    <div class="post-footer"></div>
    </div><span class="post-btt"></span>
    </div>

    <div class="meta">
    <ul>
    <li class="date" ><%# HttpUtility.HtmlEncode(Eval("AddDate"))%></li>
    <li class="comment">comment</li>
    <li class="categry">categry</li>
    </ul>
    </div>


    </ItemTemplate>
    </asp:TemplateField>
    </Columns>
    </asp:GridView>

    می خواهم کد شما رو پیاده کنم وقتی روی ادامه مطلب بزنی اون لودینگ بیاد .
    با pageing خود گرید درست است .
    مشکل من اینکه وقتی که کلیک میکنی میره پیج متن کامل اخبار یک لودینگ نمایش بده.
    اگه میشه راهنمایی های لازم را بفرمایید
    با سپاس
    سلام
    احتمالا اسکریپت شما لود نمیشه

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    سلام اقای Saber_Fatholahi
    خوب من با این کد توی صفحاتم مشکل ندارم و به خوبی اجراع میشه .
    در خواست من اینه که یه respons میکنه به page دیگه مثل کد بالا که ادامه مطلب دارهDisplayNews.aspx?NewsID
    _______________
    از مستر پیج استفاده میکنم . شما توی برنامه فقط یه اسکریپت گذاشتین توی این صفحه و تمامی صفحات از کدها استفاده کردید.
    ________________
    مشکل من اینه که اخبارم توی یک وب کنترل که کد شما هم درون اون است و این وب کنترل درون یک defulte که از مسترپیج ارث برده.
    الان به چه شکل استفاده کنم که بر روی ادامه مطلب بزنم اون لودینگ هم نمایش بده.

  34. #34

    نقل قول: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    دوست عزیز میشه پسورد قسمت ادمین رو بگید

  35. #35

    نقل قول: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    دوستان من یک مشکلی دارم وقتی از این اسکریپت استفاده میکنم برای ایجاد دینا بیس کلی خطا میگره و یک سری از جدول ها را ایجاد میکنه ولی بصورت ناقص باید چی کار کنم

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار reza344
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    41
    پست
    126

    نقل قول: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    نقل قول نوشته شده توسط NIMA_1981 مشاهده تاپیک
    دوستان من یک مشکلی دارم وقتی از این اسکریپت استفاده میکنم برای ایجاد دینا بیس کلی خطا میگره و یک سری از جدول ها را ایجاد میکنه ولی بصورت ناقص باید چی کار کنم
    سلام
    از اسکریپت پست 28 استفاده کنید
    موفق باشید

  37. #37

    نقل قول: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    نقل قول نوشته شده توسط NIMA_1981 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز میشه پسورد قسمت ادمین رو بگید
    سلام

    1234567@

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    سلام می دونم سوالم ابتدایی هست شرمنده می خواستم بدونم این دیتا بیس رو چطوری باید اضافه کنم راستش من نمی دونم از کجا باید این کارو بکنم

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار hjran abdpor
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    برنامه نويس + شبگرد + سیسکو به پارسی
    پست
    1,416

    نقل قول: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    این دیتابیس همراه با asp.net است شما باید از کلاس memebership استفاده کنید و ابزار asp.net web site administartor tools استفاده کنید.
    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/yy40ytx0.aspx

  40. #40

    نقل قول: پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی با معماری سه لایه

    سلام
    آقای فتح الهی با توجه به اینکه شما در پیاده سازی از معماری سه لایه استفاده کرده اید نظر شما در باره Entity Framework چیست البته من هم با معماری سه لایه یک وب سایت طراحی کردم چیزی که برام مهمه اینه که ایا EF می تونی جانشین مناسبی برای این معماری باشه در ضمن با ید بگم کهEF به همراه POCO?

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •