نمایش نتایج 1 تا 30 از 30

نام تاپیک: آیا برای ساخت بازی آنلاین باید ابتدا روش ساخت بازی های ویندوزی را دانست؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    495

    آیا برای ساخت بازی آنلاین باید ابتدا روش ساخت بازی های ویندوزی را دانست؟

    آیا برای ساخت بازی آنلاین باید ابتدا روش ساخت بازی های ویندوزی را دانست؟
    سلام دوستان آیا باید ابتدا دانش ساخت بازی های ویندوزی را داشت تا بتوان بازی آنلاین ساخت یا بدون دانستن آن نیز شروع به مطالعه درباره ساخت بازی های آنلاین بکنم می توانم موفق شوم؟
    اگر نیازی به یادگیری ان نیست لطفا بگویید چه چیزهایی را برای اینکار باید یادبگیرم(توضیح اینکه من طراح وبسایت هستم)
    آخرین ویرایش به وسیله fa_karoon : یک شنبه 06 شهریور 1390 در 15:03 عصر

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار AbdolHabib8
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    آرمانشهر
    پست
    30

    نقل قول: آیا برای ساخت بازی آنلاین باید ابتدا روش ساخت بازی های ویندوزی را دانست؟

    سلام
    اگر منظورتون تحت وب هست که نه و احتمالا برای این کار ، وقت گذاشتن روی فلش و PHP بهترین گزینه باشه.
    اگر منظورتون بازی های دسکتاپ با امکانات شبکه هست خوب آره.

  3. #3

    نقل قول: آیا برای ساخت بازی آنلاین باید ابتدا روش ساخت بازی های ویندوزی را دانست؟

    نقل قول نوشته شده توسط fa_karoon مشاهده تاپیک
    آیا برای ساخت بازی آنلاین باید ابتدا روش ساخت بازی های ویندوزی را دانست؟
    سلام دوستان آیا باید ابتدا دانش ساخت بازی های ویندوزی را داشت تا بتوان بازی آنلاین ساخت یا بدون دانستن آن نیز شروع به مطالعه درباره ساخت بازی های آنلاین بکنم می توانم موفق شوم؟
    اگر نیازی به یادگیری ان نیست لطفا بگویید چه چیزهایی را برای اینکار باید یادبگیرم(توضیح اینکه من طراح وبسایت هستم)
    سلام دوست عزیز
    اگه منظورتون از بازی آنلاین بازی تحت وب هست و منظورتون از بازی هم بازی 3 بعدی هست بهترین گزینه برای اینکار Flash و Unity هستند که از نسخه بعدی فلش هم Unity کلا از فلش ساپورت میکنه
    اگر هم منظورتون از بازی آنلاین بازی های شبکه ای و اینترنتی هست که شما با طرفتون تو هرجای دنیا بازی کنین یا توی گیم نت استفاده شه باید بازی تحت ویندوزو بسازین و اونو از طریق ارتباطات سوکت توسط یک برنامه سرور منیج کنین . توی این نوع چیزهائی علاوه بر یک بازی فقط ویندوزی اضافه میشه که مثلا یکیش جایگاه هر کارکتر که از هر جای دنیا داره باهاتون بازی می کنه است که اون مثل یک برنامه چت میمونه که داره هر لحظه هر کاراکتر جایگاه خودشو به سرور ارسال میکنه و کلاینت ها جایگاه هر کاراکترو میگیرن . مثل اینه که توی صفحه اصلی روم هرکی هرچی نوشت همه میبینن
    این نوع بازی هم به خوبی میشه با Flash یا Unity پیاده کرد هم 2 بعدی و هم 3 بعدی کمپلکس با پردازش های Cpu و Gpu فقط برای این مورد و کلا دسکتاپ راه های حرفه ای تر از فلش برای ساخت بازی 3 بعدی هست که نمونش خود Unity هست که البته از نسخه بعدش میشه تو یونیتی هم با زبان فلش یعنی اکشن اسکریپت با قدرت یونیتی بازی نوشت

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    495

    نقل قول: آیا برای ساخت بازی آنلاین باید ابتدا روش ساخت بازی های ویندوزی را دانست؟

    سلام
    از دوستانی که پاسخ دادند واقعا متشکرم منظور من بازی تحت وب هست که از طریق وبسایت اجرا می شه مثل بازی آسمان دژ و جنگ خان ها
    سوال دیگری که مطرح می شود این است که آیا برای بازی هایی نظیر چیزهایی که مثال زدم نیز از فلش استفاده می شود و دوم اینکه آیا حتما برای ساخت چنین بازی هایی باید PHP کار کرد و امکان استفاده از ASP.Net وجود ندارد؟
    و سوال سوم اینکه من فقط کافی ست برای برنامه نویسی این بازی ها Unity و Flash یاد بگیرم آیا چیزهای دیگری نیز برای برنامه نویسی این بازی ها نیاز است؟
    باز هم از راهنمایی تان ممنونم
    آخرین ویرایش به وسیله fa_karoon : سه شنبه 08 شهریور 1390 در 09:34 صبح

  5. #5

    نقل قول: آیا برای ساخت بازی آنلاین باید ابتدا روش ساخت بازی های ویندوزی را دانست؟

    نقل قول نوشته شده توسط fa_karoon مشاهده تاپیک
    سلام
    از دوستانی که پاسخ دادند واقعا متشکرم منظور من بازی تحت وب هست که از طریق وبسایت اجرا می شه مثل بازی آسمان دژ و جنگ خان ها
    سوال دیگری که مطرح می شود این است که آیا برای بازی هایی نظیر چیزهایی که مثال زدم نیز از فلش استفاده می شود و دوم اینکه آیا حتما برای ساخت چنین بازی هایی باید PHP کار کرد و امکان استفاده از ASP.Net وجود ندارد؟
    و سوال سوم اینکه من فقط کافی ست برای برنامه نویسی این بازی ها Unity و Flash یاد بگیرم آیا چیزهای دیگری نیز برای برنامه نویسی این بازی ها نیاز است؟
    باز هم از راهنمایی تان ممنونم
    دوست خوبم اشتباه نشه Flash ی برنامه هست و Unity یکی دیگه
    Unity یک موتور بازی سازی 3 بعدی قوی با امکانات فوق العاده است که چند قابلیت مهم داره که یکیش خروجی دادن تحت Ps3 و Wii و Xbox و mac و Windows و Ios و Android و Web player (و از نسخه 4 تحت فلش پلیر ) هست و یکیش حمایت از زبان های معروف و مهم دنیا برای کد نویسی تحت این موتور قدرتمند است . زبان هائی همچون C#‎ و JavaScript و Boo(Python) (و از نسخه 4 حمایت از Action Script زبان فلش)
    البته اینها فقط Syntax هستند و فرق نداره با کدوم بنویسین و پرفورمنس کار به گفته خود Unity به نزدیکی C++‎ هست
    Flash یک برنامه که با هدف طراحی برنامه ها و فایل های مولتی مدیا تحت وب طراحی شد و امروزه مدعی قوی ترین نرم افزار برای طراحی برنامه های مولتی مدیای تحت وب و موبایل و طراحی اینترفیس برنامه های دسکتاپ و حتی خود برنامه دسکتاپ توسط فلش ایر شده که به همه اینها باید اجرا روی Windows و Mac و Linux و Symbian و Android و Windows mobile و Black berry و Ios هم اضافه کرد که با حمایت Unity از زبان فلش و پلیر فلش اونو روی کنسل ها هم خواهیم داشت

    در حال حاضر 2 تا از قدرتمند ترین و پر امکانات ترین نرم افزارها برای ساخت بازی های 2 بعدی کمپلکس و 3 بعدی که تحت وب اجرا شن یونیتی و فلش هستند که فعلا باهم اشتراکی ندارند اما هر دوی آنها به صورت مجزا پلیر تحت وب خودشونو دارن
    یونیتی خودش موتور بازی سازیه قوی هست اما فلش موتور بازی سازی نیست و قابلیت های زیادی داره اما براش موتور های بازی سازی 2 بعدی و 3 بعدی زیادی وجود داره که به صورت پکیج کلاس در اختیار برنامه نویس قرار می گیره (در این زمینه اگه واضح نیست بگین)

    برای بازی سازی شبکه هم نیازی نه به Php دارین نه Asp . فقط با خوده فلش میشه و یا از اون ور فقط با خود Unity میشه

    در آخر هم شما به دلخواهتون میتونین فلش یا یونیتی یاد بگیرین و بازی تحت وب 3 بعدی بسازین
    اما ی چیزو در نظر بگیرین و اون اینه که اگه یونیتی یاد بگیرین فقط میتونین بازی بسازین اما اگه فلش یاد بگیرین در زمینه بازی سازی و طراحی برنامه برای انواع موبایل ها و سیستم عامل ها و حتی سایت سازی شما میتونین خبره شین مخصوصا اینکه از ورژن بعدی یونیتی فلش هم کاملا ساپورت میشه و با همون فلش به یونیتی هم میتونین بپردازین!

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار ras-amir
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    قم
    سن
    27
    پست
    94

    نقل قول: آیا برای ساخت بازی آنلاین باید ابتدا روش ساخت بازی های ویندوزی را دانست؟

    سوال شما ساده هست.
    فقط باید یک سایت طراحی کنید . همین....
    سایتی که می نویسید فقط باید بازی باشد!!!!
    اگه سوالی داشتید در خدمت نیستم..

  7. #7

    نقل قول: آیا برای ساخت بازی آنلاین باید ابتدا روش ساخت بازی های ویندوزی را دانست؟

    اره منم با ras-amir موافقم قبل از هر چیز برو اینجا که html رو به بسیار روان توضیح داده. بعد که html رو خوب یاد گرفتی (که میتونی در عرض یک هفته یادش بگیری) برو بخش css همون سایت سه صفحه بیشتر نیست که همش قواعده یه روزه یادش میگیری بعدش همه ی اینا رو تمرین کن، اینایی که گفتم کمکت میکنند تا شکل و شمایل یک سایت رو درست کنی که باید برای ساخت پروژت استفاده کنی.
    در واقع html کمکت میکنه تا عناصر یک صفحه رو درست کنی و css کمکت میکنه تا اونا رو قشنگ کنی و قالب سایت رو درست کنی.
    بعدش برو php یاد بگیر (9ماه ولی هسته ی کارت همینه). من خودم اینو بلدم راجع به asp هم هیچی نمیدونم تنها دلیلی هم که دارم میگم برو php بخون اینه که با وجود این که asp اکثر دستورات رو به صورت راحت و آماده داره ولی اکثرا دارن php یاد میگیرن و اکثر سایت هایی که روزانه میبینیم با php هستند اگر میخوای php رو شروع کنی من پیشنهاد اکید دارم توی همین سایت برو به بخش Php و اونجا مطالب رو بخون. وقتی از حرفاشون چیزی متوجه شدی برو امتحان کن. همزمان یک کتاب رو هم بخون. من هم خوش حال میشم کمکت کنم البته دیگه توی این زمینه فعالیت ندارم. php یا asp کمکت میکنن با بانک اطلاعاتی(جایی که همه ی اطلاعات ذخیره میشن مثل یوزر نیم و پسورد) کار کنی و کار های محاسبه ای برات انجام میدن ولی کارهای جالب تری هم برات انجام میدن مثل فرستادن ایمیل که حالا باقیش بماند...
    اما
    کار تو کمی سخت تره میگم سخت تر یعنی یه اسم به این سه اسم اضافه میشه (html,css,php) به این چهارمی میگن ajax. ببین بار ها توی اینترنت دیدی که وقتی یه فرم رو پر میکنی و دکمه تکمیل رو میزنی صفحه میره یه صفحه دیگه میاد خوب در اینجا اگر از ajax استفاده بشه این جوری نمیشه یعنی بدون رفتن و اومدن و refresh شدن صفحه کارها انجام میشه. من خودم دیگه اینو یاد نگرفتم خیلی هم مهم نیست اما برای کارت برو یاد بگیر چون مردم حوصله ندارن هی صفحه بره بیاد.
    وقتی php رو رد کردی به ساختار برنامه نویسی آشنایی میدونی حلقه ها چین دستورات شرطی چین عملگرها چین و ... اون موقع هرکی نگه، من بهت میگم برنامه نویس چونکه تو به این ساختار که توی همه ی زبان های برنامه نویسی مشترکه آشنایی یعنی اگر روزی خواستی بیسیک یا C یاد بگیری 50% کار رو رفتی.
    حالا با وجود اینکه اینا رو یاد گرفتی بازم چیزی هست که بهش نیاز داری. همین ادیتور که من الان دارم باهاش تایپ میکنم با اون هست مثلا تا بهش میگم متنم رو bold کن سریع اینکارو میکنه بهش میگن جاوا اسکریپت. خیلی شیرینه خیلی هم جالبه اگه فول یادش بگیری میتونی باهاش انیمیشن درست کنی. اگر هم وقت نداری که یه سال رو این بذاری jQuery یاد بگیر

    این کل مسیری بود که باید بری نا امید نشو چون سال دیگه همین موقع داری روی پروژت کار میکنی موفق باشی

  8. #8

    نقل قول: آیا برای ساخت بازی آنلاین باید ابتدا روش ساخت بازی های ویندوزی را دانست؟

    نقل قول نوشته شده توسط ras-amir مشاهده تاپیک
    سوال شما ساده هست.
    فقط باید یک سایت طراحی کنید . همین....
    سایتی که می نویسید فقط باید بازی باشد!!!!
    اگه سوالی داشتید در خدمت نیستم..
    نه عزیزم به این سادگی هم نیست! بازی های جاوا اسکریپت بسیار ضعیف خواهند بود به چندین دلیل که اگه خواستین توضیح بدم . دوست من جمله آخرتون هم هرچند به شوخی جاش یکم اینجا نیست

    نقل قول نوشته شده توسط webpower مشاهده تاپیک
    اره منم با ras-amir موافقم قبل از هر چیز برو اینجا که html رو به بسیار روان توضیح داده. بعد که html رو خوب یاد گرفتی (که میتونی در عرض یک هفته یادش بگیری) برو بخش css همون سایت سه صفحه بیشتر نیست که همش قواعده یه روزه یادش میگیری بعدش همه ی اینا رو تمرین کن، اینایی که گفتم کمکت میکنند تا شکل و شمایل یک سایت رو درست کنی که باید برای ساخت پروژت استفاده کنی.
    در واقع html کمکت میکنه تا عناصر یک صفحه رو درست کنی و css کمکت میکنه تا اونا رو قشنگ کنی و قالب سایت رو درست کنی.
    بعدش برو php یاد بگیر (9ماه ولی هسته ی کارت همینه). من خودم اینو بلدم راجع به asp هم هیچی نمیدونم تنها دلیلی هم که دارم میگم برو php بخون اینه که با وجود این که asp اکثر دستورات رو به صورت راحت و آماده داره ولی اکثرا دارن php یاد میگیرن و اکثر سایت هایی که روزانه میبینیم با php هستند اگر میخوای php رو شروع کنی من پیشنهاد اکید دارم توی همین سایت برو به بخش Php و اونجا مطالب رو بخون. وقتی از حرفاشون چیزی متوجه شدی برو امتحان کن. همزمان یک کتاب رو هم بخون. من هم خوش حال میشم کمکت کنم البته دیگه توی این زمینه فعالیت ندارم. php یا asp کمکت میکنن با بانک اطلاعاتی(جایی که همه ی اطلاعات ذخیره میشن مثل یوزر نیم و پسورد) کار کنی و کار های محاسبه ای برات انجام میدن ولی کارهای جالب تری هم برات انجام میدن مثل فرستادن ایمیل که حالا باقیش بماند...
    اما
    کار تو کمی سخت تره میگم سخت تر یعنی یه اسم به این سه اسم اضافه میشه (html,css,php) به این چهارمی میگن ajax. ببین بار ها توی اینترنت دیدی که وقتی یه فرم رو پر میکنی و دکمه تکمیل رو میزنی صفحه میره یه صفحه دیگه میاد خوب در اینجا اگر از ajax استفاده بشه این جوری نمیشه یعنی بدون رفتن و اومدن و refresh شدن صفحه کارها انجام میشه. من خودم دیگه اینو یاد نگرفتم خیلی هم مهم نیست اما برای کارت برو یاد بگیر چون مردم حوصله ندارن هی صفحه بره بیاد.
    وقتی php رو رد کردی به ساختار برنامه نویسی آشنایی میدونی حلقه ها چین دستورات شرطی چین عملگرها چین و ... اون موقع هرکی نگه، من بهت میگم برنامه نویس چونکه تو به این ساختار که توی همه ی زبان های برنامه نویسی مشترکه آشنایی یعنی اگر روزی خواستی بیسیک یا C یاد بگیری 50% کار رو رفتی.
    حالا با وجود اینکه اینا رو یاد گرفتی بازم چیزی هست که بهش نیاز داری. همین ادیتور که من الان دارم باهاش تایپ میکنم با اون هست مثلا تا بهش میگم متنم رو bold کن سریع اینکارو میکنه بهش میگن جاوا اسکریپت. خیلی شیرینه خیلی هم جالبه اگه فول یادش بگیری میتونی باهاش انیمیشن درست کنی. اگر هم وقت نداری که یه سال رو این بذاری jQuery یاد بگیر

    این کل مسیری بود که باید بری نا امید نشو چون سال دیگه همین موقع داری روی پروژت کار میکنی موفق باشی
    این مسیری که فرمودین مسیر درستی برای رسیدن به هدفی که جناب karoon دارن نیست . هدف اینجا طراحی بازی آنلاین و JQuery+js+html+php+css مسیر درستی برای این هدف نیست . حتی توی همون بازی 2 بعدی چه برسه به 3 بعدی که اصلا امکانش هم نیست با اینها بشه با GPU کاری کرد

  9. #9

    نقل قول: آیا برای ساخت بازی آنلاین باید ابتدا روش ساخت بازی های ویندوزی را دانست؟

    اگه منظورتون اینه که فلش برای اینکار گزینه ی مناسبیه باید یاد آوری کنم که به جز گوگل کروم خیلی از مرورگر ها به صورت پیشفرض از فلش پشتیبانی نمیکنند و کاربر باید اونو جداگانه با حجمی 2 مگابایت دانلود و نصب کنه
    جناب fa_karoon در پست اولشون اشاره ای به سایت تراوین داشتند من خودم این سایت رو دیدم کار خاصی نمیکنه فقط با اطلاعات بازی میکنه کارش هم با همین هایی هست که گفتم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ماهان مقدم
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    خونه
    پست
    134

    نقل قول: آیا برای ساخت بازی آنلاین باید ابتدا روش ساخت بازی های ویندوزی را دانست؟

    دوست عزیز شما بهتره اول زبونهایی مثل html,css,js برای طراحی و برای server-side هم php,mysql که بهترین گزینه ها هستن رو یاد بگیری. من الآن خودم کارم حدود 4 سال وب هست ولی چون از اونجا که بازی تحت نت خیلی موارد رو نیاز داره هیچوقت نرفتم سمتش. البته زیاد هم پیچیده نیست خیلی هم ساده است فقط حوصله میخواد.

  11. #11

    نقل قول: آیا برای ساخت بازی آنلاین باید ابتدا روش ساخت بازی های ویندوزی را دانست؟

    بله موافقم mysql کار دو روزه css کار یه روزه ولی تمرین میخواد html هم کاره یک هفتس به جای js هم میتونید jQuery یاد بگیرید jquery در واقع (یه چهار چوب مبتنی بر js) تمام قابلیت های ارزنده js هست که برای راحتی برنامه نویسا درست شده میمونه php که از همه مهم تره کلا اگر کار خوب کار کنید همشو یک ساله یاد میگیرید و بعد میتونید پروژتونو به صورت جدی طراحی کنید
    منظورم از همه، یادگیری موارد گفته شده هست و در نظر داشته باشید که لازم نیست همه ی php رو یاد بگیرید ولی هر قسمت رو که یاد میگیرید سعی کنید ببینید کجا کاربرد داره یا حتما از یک نفر بپرسید! تا خسته کننده نشه

  12. #12

    نقل قول: آیا برای ساخت بازی آنلاین باید ابتدا روش ساخت بازی های ویندوزی را دانست؟

    نقل قول نوشته شده توسط webpower مشاهده تاپیک
    اگه منظورتون اینه که فلش برای اینکار گزینه ی مناسبیه باید یاد آوری کنم که به جز گوگل کروم خیلی از مرورگر ها به صورت پیشفرض از فلش پشتیبانی نمیکنند و کاربر باید اونو جداگانه با حجمی 2 مگابایت دانلود و نصب کنه
    جناب fa_karoon در پست اولشون اشاره ای به سایت تراوین داشتند من خودم این سایت رو دیدم کار خاصی نمیکنه فقط با اطلاعات بازی میکنه کارش هم با همین هایی هست که گفتم
    البته که هر اکتیو ایکسی برای اجرا تحت مرورگر نیاز به نصب داره اما این چه ربطی داره . با هر اکتیو ایکسی که کار کنین چه فلش چه یونیتی وب پلیر اونا نیاز به نصب دارن و نمیشه برای 2 مگ بگیم بازی حرفه ای نمی خواد بسازیم یا اصلا بازی 3 بعدی نسازیمو قید همه چیو بزنیم!! تازه با فلش میشه کاری کرد که نیاز به نصب هیچی نباشه و فقط تو همون صفحه سایتی که بازی هست اگه کاربر فلشو نصب نداره تو ی لودینگ چند ثانیه ای براش نصب کنین بدونه اینکه اصلا بفهمه داره فلش پلیر براش نصب میشه . دیگه از این بهتر از ی اکتیو ایکس که در قبالش این همه امکانات و قدرت به مرورگرتون میده چی می خواین؟

  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار ras-amir
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    قم
    سن
    27
    پست
    94

    نقل قول: آیا برای ساخت بازی آنلاین باید ابتدا روش ساخت بازی های ویندوزی را دانست؟

    سلام...
    اساتید که ما رو کشتند !!!!!
    ولی من سر نظرم هستم و فکر می کنم ساخت بازی با سایت فرق چندانی نداره...
    البته باید دید سایت مورد قضاوت کدوم سایت هست. اگه توی سایت از جاوا و فلش و سی اس اس و پی اچ پی و .... استفاده شده، مورد قضاوت هست.
    یا علی

  14. #14

    نقل قول: آیا برای ساخت بازی آنلاین باید ابتدا روش ساخت بازی های ویندوزی را دانست؟

    نقل قول نوشته شده توسط benyamin_pc مشاهده تاپیک
    البته که هر اکتیو ایکسی برای اجرا تحت مرورگر نیاز به نصب داره اما این چه ربطی داره . با هر اکتیو ایکسی که کار کنین چه فلش چه یونیتی وب پلیر اونا نیاز به نصب دارن و نمیشه برای 2 مگ بگیم بازی حرفه ای نمی خواد بسازیم یا اصلا بازی 3 بعدی نسازیمو قید همه چیو بزنیم!! تازه با فلش میشه کاری کرد که نیاز به نصب هیچی نباشه و فقط تو همون صفحه سایتی که بازی هست اگه کاربر فلشو نصب نداره تو ی لودینگ چند ثانیه ای براش نصب کنین بدونه اینکه اصلا بفهمه داره فلش پلیر براش نصب میشه . دیگه از این بهتر از ی اکتیو ایکس که در قبالش این همه امکانات و قدرت به مرورگرتون میده چی می خواین؟
    اگه اینطوری باشه که خیلی عالیه! فلش میتونه با mysql ارتباط برقرار کنه؟ فقط من متوجه نیستم که چرا سایت هایی مثل یوتیوب از این تکنیک استفاده نمیکنند!؟
    راستی unity این امکان رو میده که بازی های windows طراحی کرد و بعد به صورت آنلاین و چند نفره بازی کرد؟

  15. #15

    نقل قول: آیا برای ساخت بازی آنلاین باید ابتدا روش ساخت بازی های ویندوزی را دانست؟

    نقل قول نوشته شده توسط webpower مشاهده تاپیک
    اگه اینطوری باشه که خیلی عالیه! فلش میتونه با mysql ارتباط برقرار کنه؟ فقط من متوجه نیستم که چرا سایت هایی مثل یوتیوب از این تکنیک استفاده نمیکنند!؟
    راستی unity این امکان رو میده که بازی های windows طراحی کرد و بعد به صورت آنلاین و چند نفره بازی کرد؟
    آره عزیزم منم موندم چرا سایتهای معروف دنیا بعضی وقتها از سایتهای معمولی هم تکنیکهاشون پائین تره
    http://messenger.yahoo.com/20055/
    این چت قدرتمند آنلاین یاهو هست که حداقل 5 ساله که من میشناسمشو تماما با فلش نوشته شده و پلیرهم اگه نصب نباشه تو ی لودینگ چند ثانیه ای خودش نصب می کنه و اصلا چیزی دانلود نمیشه که تو خود فلش ی لودینگ میادو نصب میشه و همون لحظه فایلو مرورگر میشناسه
    ارتباط با Mysql هم کار فلش نیست چون اونوقت دیگه کار asp و php هم می کرد اما به راحتی فلشو با php و asp و C#‎ و ......... میشه ارتباط داد و هر کاری از قبیل ارتباط با mysql یا sql server یا ...... که خاستینو میتونین با اونی که بهش وصل شدین انجام بدین
    مثلا ما یک سایت داریم که فول فلشه و داخلش بازی های 3 بعدی هم داریم و یک صفحه داریم که کاربرا نظراشونو در مورد بازی ها می خان بگن . کله سایتو تو فلش ایجاد کردیم و بازی هارم به شکل فایل های جدا داخله خودش لود می کنه و برای اون صفحه که باید کاربرها نظر بدن میتونیم با ارتباط با php و پاس دادن هر مقداری که می خواهیم به اون با mysql ارتباط داشته باشیم . از اونی هم که تصور کنین این کار راحت تره
    یونیتی هم اون امکانو داره فقط اگه بخاین در زمینه ویندوز بازی بسازین موتور udk قوی تره و پر امکانات تره و سریع تر میشه باهاش بازی ساخت و قوی تر از اونم Cry هست که شروع باهاش یکم طول میکشه اما حرفه ایه و خیلی پره

  16. #16
    کاربر تازه وارد آواتار ras-amir
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    قم
    سن
    27
    پست
    94

    نقل قول: آیا برای ساخت بازی آنلاین باید ابتدا روش ساخت بازی های ویندوزی را دانست؟

    اره اکشن اسکرپت فلش همه کار می کنه ولی برای کامپیوتر هایی که فلش ندارند و یا سرعت پایینی دارند مشکل های زیادی داره.
    برای همین سایت های مهم دنیا مراعات حال همه رو می کنند.

  17. #17

    نقل قول: آیا برای ساخت بازی آنلاین باید ابتدا روش ساخت بازی های ویندوزی را دانست؟

    نقل قول نوشته شده توسط ras-amir مشاهده تاپیک
    اره اکشن اسکرپت فلش همه کار می کنه ولی برای کامپیوتر هایی که فلش ندارند و یا سرعت پایینی دارند مشکل های زیادی داره.
    برای همین سایت های مهم دنیا مراعات حال همه رو می کنند.
    برای اونهائی که فلش ندارن که توضیح دادم چجوری میشه مشکلو حل کرد . با سرعت کامپیوتر هم همونطور که میدونین بالا ترین سرعت مولتی مدیا تحت وب داره برای همین رو گوشی های موبایل رفتن سراغ فلش و مخصوصا الان که html5 اومده اختلاف فاحش سرعت بین فلش و html5 باعث شده html5 زیاد طرفدار پیدا نکنه مخصوصا در سطح موبایل و تبلت و صفحات پر محتوای html5 روی گوشی و تبلت باعث کند شدن گشت و گذار تو صفحه شده اما فلش با محتوای خیلی بیشتر سرعت بسیار بالاتری داره
    سایتهای مهمم اکثرا بخاطر مشکل SEO سایتشونو فول فلش نمی کنند وگرنه از فلش مکرر استفاده میشه مخصوصا نمایش دهنده فیلم تحت وب دیگه کمتر سایتی هست فلش نباشه یا موسیقی بخاطر برنامه نویسی بافر و .... یاهو هم خود مسنجرشو کلا فلش گرفته یا اینهمه بازی آنلاین فلش و ........
    برای SEO هم راه حل های زیادی اومده که از این به بعد بیشتر شاهد فلش توی اینترنت خواهیم بود

  18. #18
    کاربر تازه وارد آواتار ras-amir
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    قم
    سن
    27
    پست
    94

    نقل قول: آیا برای ساخت بازی آنلاین باید ابتدا روش ساخت بازی های ویندوزی را دانست؟

    اه .... راست می گی اینو می دونستم ولی الان که گفتی یادم اومد اره بزرگ ترین مشکل فلش سئو اش هست.
    گفتی حل میشه ؟ چه طوری؟؟؟

  19. #19

    نقل قول: آیا برای ساخت بازی آنلاین باید ابتدا روش ساخت بازی های ویندوزی را دانست؟

    خیلی راه داره حتی تو فلش ی قسمت اضافه شده که کیورد می گیره!!
    اما خودمم دارم ی Fcms(flash cms) می نویسم که دارم SEO توش طوری پیاده می کنم که حتی اگه مثلا سایتم چندین صفحه داشت و مثلا ی صفحش در مورد ورزش بودو ی صفحش در مورد آشپزی و کسی تو گوگل سرچ کرد آشپزی فقط دلم به این خوش نباشه که سایتمو تو گوگل پیدا کنه بلکه وقتی اومد تو سایتم به صفحه آشپزی بره با اینکه کل سایتم فول فلشه! و ی دونه فایله و لینکی که گوگل به کسی که سرچ کنه آشپزی یا ورزش میده یکیه!!
    این نهایته SEO هست که اصلا میتونه امکان داشته باشه

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    495

    نقل قول: آیا برای ساخت بازی آنلاین باید ابتدا روش ساخت بازی های ویندوزی را دانست؟

    درود بر همه اساتیدی که در بحث شرکت کردند
    نمی دونم دوستان واقعا پست اول من رو خودند یا نه (نوشته بودم که طراح وب هستم و سابقه ای در این زمینه دارم) به هر حال خوشحالم که کم کم پست ها داره به سمت جوابم پیش می ره با فاکتور گیری پست های اولی که البته برای مبتدی ها بد نیست.
    فقط اگر امکان داره دوستان لینک آموزش بازی سازی با فلش و Unity همچنین لینک دانلود Unity رو بذارند ممنون می شم (هر چی گشتم چیز جالبی پیدا نکردم)

  21. #21
    کاربر تازه وارد آواتار ras-amir
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    قم
    سن
    27
    پست
    94

    نقل قول: آیا برای ساخت بازی آنلاین باید ابتدا روش ساخت بازی های ویندوزی را دانست؟

    به به صاحب تاپیک پیدا شده!!!
    خوش اومدی به تاپیکت! عزیزم شما برای اینکه به جواب خوبی برسی و یک انجمن هم برای طرح سوالاتت داشته باشی می تونی به سایت پرو میکر.آی ار بری اونجا همه چیزی داره. این هم از راهنمایی ما. یا علی

  22. #22

    نقل قول: آیا برای ساخت بازی آنلاین باید ابتدا روش ساخت بازی های ویندوزی را دانست؟

    نقل قول نوشته شده توسط fa_karoon مشاهده تاپیک
    درود بر همه اساتیدی که در بحث شرکت کردند
    نمی دونم دوستان واقعا پست اول من رو خودند یا نه (نوشته بودم که طراح وب هستم و سابقه ای در این زمینه دارم) به هر حال خوشحالم که کم کم پست ها داره به سمت جوابم پیش می ره با فاکتور گیری پست های اولی که البته برای مبتدی ها بد نیست.
    فقط اگر امکان داره دوستان لینک آموزش بازی سازی با فلش و Unity همچنین لینک دانلود Unity رو بذارند ممنون می شم (هر چی گشتم چیز جالبی پیدا نکردم)
    دقیقا می دونم شما چی می خاین برا همین از اول حرف یونیتی و فلشو زدم
    برای آموزش فلش که الی ماشاالله منبع و آموزش و توتاریال تو اینترنت ریخته و فقط چنتا سرچ تو گوگل در این باره شمارو بین میلیون ها آموزش و توتاریال گم می کنه که دیگه بمونین اول کدومو برین سرش
    یونیتی هم منبع آموزشیش تو اینترنت نسبتا بد نیست . تو خوده سایتش 5 تا ویدئو توتاریال هست که برا شروع بد نیست و سایت 3D Buzz هم برای ادامه مسیر ویدئو های خوبی داره و بده اون هم تو یکی از این سایتهای ایرانی که در مورد یونیتی هست و ذکر منبعش خلاف مقررات سایته 4 تا DVD ویدئو توتاریال برای دانلود گذاشتن
    موفق باشین

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    آمل
    پست
    134

    نقل قول: آیا برای ساخت بازی آنلاین باید ابتدا روش ساخت بازی های ویندوزی را دانست؟

    یه پیشنهاد هم می تونه jApplet باشه که البته یه نقطه ضعف هایی داره و برنامه نویسیش هم بر پایه جاوا هست.اگر خواستی توضیح بیشتر بدم
    در ضمن اون دوستی هم که گفت باید یه سایت طراحی کنی هم بی راه نگفت خیلی از بازی های اینترنتی با فریم ورک های طراحی صفحات اینترنتی باشکوه(rich) مثل gwt انجام میشه

  24. #24

    نقل قول: آیا برای ساخت بازی آنلاین باید ابتدا روش ساخت بازی های ویندوزی را دانست؟

    نقل قول نوشته شده توسط sina_oonline مشاهده تاپیک
    یه پیشنهاد هم می تونه jApplet باشه که البته یه نقطه ضعف هایی داره و برنامه نویسیش هم بر پایه جاوا هست.اگر خواستی توضیح بیشتر بدم
    Applet های جاوا برای ساخت بازی در مقابل فلش و یونیتی گزینه خوبی نیستند از چندین لحاظ که اگه لازمه توضیح بدم

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    آمل
    پست
    134

    نقل قول: آیا برای ساخت بازی آنلاین باید ابتدا روش ساخت بازی های ویندوزی را دانست؟

    Applet های جاوا برای ساخت بازی در مقابل فلش و یونیتی گزینه خوبی نیستند از چندین لحاظ که اگه لازمه توضیح بدم
    البته که موافقم ولی خب تو این جور مواقع باید سبک سنگین کرد تا به یه انتخاب کلی رسید.من راستش هنوز خودم با javafx کار نکردم (که بر پایه اپلت است)ولی خیلی سر و صدا کرده شاید بتونه گزینه مناسبی باشه ولی در کل استفاده از اپلت ها نکات منفی هم داره مثلا باید محیط اجرای جاوا روی سیستم نصب باشه همچنین بعضی مرورگر ها با اپلت ها مشکلات امنیتی دارن.

  26. #26

    نقل قول: آیا برای ساخت بازی آنلاین باید ابتدا روش ساخت بازی های ویندوزی را دانست؟

    نقل قول نوشته شده توسط sina_oonline مشاهده تاپیک
    البته که موافقم ولی خب تو این جور مواقع باید سبک سنگین کرد تا به یه انتخاب کلی رسید.من راستش هنوز خودم با javafx کار نکردم (که بر پایه اپلت است)ولی خیلی سر و صدا کرده شاید بتونه گزینه مناسبی باشه ولی در کل استفاده از اپلت ها نکات منفی هم داره مثلا باید محیط اجرای جاوا روی سیستم نصب باشه همچنین بعضی مرورگر ها با اپلت ها مشکلات امنیتی دارن.
    البته جاوا اف ایکس تو نوعه خودش خوبه و باهاشم یکم کار کردم اما نهایتا (برای این کار) خوب نیست و کلا تحت وب فلش بخاطر ویژگی های مهمی که داره که اگه لازمه بگم تحت وب خیلی بهتره

  27. #27

    نقل قول: آیا برای ساخت بازی آنلاین باید ابتدا روش ساخت بازی های ویندوزی را دانست؟

    جاوا اف ایکس میتونه تو زمینه موبایل و اونم تو زمینه سیستمیش خیلی خوب باشه و نه بیشتر البته تحت سیستم های عامل مختلف هم خوبه

  28. #28

    نقل قول: آیا برای ساخت بازی آنلاین باید ابتدا روش ساخت بازی های ویندوزی را دانست؟

    من قبلا یه مدت دنبال اکشن اسکریپت بودم زیاد مقاله براش نیست ولی به یه pdf برخوردم که خوب بود http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=143411

  29. #29

    نقل قول: آیا برای ساخت بازی آنلاین باید ابتدا روش ساخت بازی های ویندوزی را دانست؟

    خوب منم دنبال اینم که بدونم چه جور بازی تحت وب میشه ساخت
    اما منظورم بازی های mmo هستند.نمیدونم با سوال دوستمون چقدر متفاوته!!!
    مثلا فرض کنید یه سایت بازی لیگ ورزشی فوتبال هستش
    خوب همه میدونیم بازی باید تو وروزشگاه برگزار بشه
    فرض میکنیم ما سه تا ورزشکاه تعریف کرده ایم توی سایت(سه محیط بازی)
    من میخوام بازیکن هام توی سایت حتما عضو بشن(عضو عادی) و هر کدوم بتونن آواتاری داشته باشن که بعد از خروجشون هم آواتارهاشون ذخیره شده باشه
    و یه سری مدیر هم باشن(خودم سطح دسترسی بدم) که اونها بتونن مشخصات بازی رو مشخص کنن یا بهتره بگم مثل دنیای وافعی لیگ رو برنامه ریزی کنن.یعنی اینکه چه ساعتی بازی شروع بشه.مدتش.چه بازیکنایی.چه تیمهایی.توی چه ورزشگاهی رو اون شخص تنظیم کنه و بازیکنهای مشخص شده توسط شخص بعد از ورود به سایت لینک (مثلا!) ورود به بازی شماره ایکس رو بزنن و وارد همون بازی با همون مشخصات بشن
    بازی بعد از تایم مشخص شده توسط مدیر باز نشه و...یعنی بازییکن یا عضو عادی فقط بازیکن باشه!!
    حالا بازی و ورزشگاه میخوام سه بعدی باشن و توی بروزر احرا بش.بایدم چند کاربره باشه.چون بازیکنا باید همو ببینن و...
    مشخصات بعد بازی نمیخوام ذخیره بشن.اما همون هایی که مدیر مشخص کرده مثل تایم و.. میخوام ذخیره بشن.یعنی نیازه که بشن
    خوب کسی میدونه این رو میشه با چی ساخت؟
    راستی اصولا دیدم که یه نرم افزاری برای اینجور بازیا هر کس باید رو سیستمش نصب کنه (ِشایدم پلاگین) و بعد تو بروزر بازیش اجرا میشه

    واقعا ممنون میشم اگه بگید با چه موتوری یا کلا چه راهی میشه اینکارو کرد

  30. #30

    نقل قول: آیا برای ساخت بازی آنلاین باید ابتدا روش ساخت بازی های ویندوزی را دانست؟

    بازی های آنلاین بر دو نوع هستند : 1- بازی هایی که مثل بازی های ویندوز ساخته میشوند ولی روی مرورگر نمایش داده میشوند. مثل بازی های فلش یا با یونیتی هم میتونید بازی سه بعدی,مثل بازی های ویندوز بسازید که روی مرورگر فقط مثل یک فایل,مثل یک موسیقی نمایش داده میشه. کافیست یا AS برای فلش یاد بگیرید یا نرم افزار Unity یاد بگیرید.میتونید جوری از یونیتی خروجی بگیرید که برای گوشی هم ازشون استفاده کرد.
    2-نوع دوم: بازی هایی که رو خود مرورگر اجرا میشوند مثل تراوین یا جنگ خانها. برای ساخت اینها شما نیازی نیست که با نرم افزار خاصی کار کنی.ببین شما بیا اینو در نظر بگیر که:یه سایت معمولی با HTML طراحی کردی و داخل این طراحی یک سری عکس سربازخونه و ... درست کردی که درظاهر مثل بازی آنلاین هست. حالا بیا برای هر یک از این تصاویر یک عملکردی با جاوااسکریپت براش توی طراحی صفحه وبت تعریف کن و بین این اشیا هم ارتباط بزار و پایگاه داده هم برای هر کاربر تعریف کنی, به همین سادگی یه بازی مثل تراوین ساختی البته به این سادگی نیست ولی روند کلی کار همینه و بیشتر از این نیست.

    شما برو تو سایتهایی که بازی های فلش ارائه میدن: سورس صفحه رو با Crrl + u باز کن و بعد Ctrl +f بزن و سرچ کن swf و بعد لینکی که مربوط به بازی هست و این پسوند دارد را میتونی دانلود کنی.در حقیقت یک بازی فلش یا یونیتی یک فایل هست که وقتی شما بازش میکنی , سایت اونو از سرورش میاره و روی حافظه کشی مرورگر دانلود میکنه و شما از پنجره مرورگر بازی میکنی . ولی بازی های مثل تراوین یک فایل خاص نیست.اجزای بازی بخشی از طراحی خود سایت هستند.
    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •