نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کمک در خصوص css

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sunn789
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    در حال حاضر کره زمین
    پست
    801

    کمک در خصوص css

    Untitled-1.jpgسلام

    زیاد با Asp کار نکردم اون هم توی طراحی با css اما حالا مجبور شدم یه کار هایی بکنم
    سوال من اینه بر اینکه توی پانل سمت چپ وب سایت دو تا عکس رو روی هم بزارم ایا باید از دو تا div استفاده کنم ؟
    البته من یه همچین کاری کردم اما بیت دو تا عکس فاصله می افته با ایتکه Margin رو صفر میزارم و یا حتی منفی میکنم و بیت div ها هم هیچ چیز دیگه ای نیست (شماره یک در عکس )
    این هم کدهای اون
    #leftTopcolumn
    {
    clear: left ; /*Width of left column in pixel*/ /*margin-left: -840px; Set margin to that of -(MainContainerWidth)*/
    background-image: url('../Pic/ThemPic/sale.jpg');
    height: 50px;
    background-repeat: no-repeat;
    margin-top: 0px;
    padding-top: 15px;
    padding-left: 75px;
    color: #FFFFFF;
    font-size: 15px;
    font-weight: bold;
    }
    .LeftMidelColumn
    {
    clear:left;
    background-image: url('../Pic/ThemPic/News.jpg');
    background-repeat: no-repeat;
    height:50px;
    margin:0px;
    }

    اما توی شماره 2 با اینکه color رو برابر با رنگ سفید قرار دادم اما همینطور که میبینید فقط یکی از متن لینکها سفید میشه و بقیه مشکی میمانند؟
    بفرماید چه کنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sunn789
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    در حال حاضر کره زمین
    پست
    801

    نقل قول: کمک در خصوص css

    خوب جواب اولی رو پیدا کردم اما برا دومی نشو
    اولی این بود که برا div دوم
    margin-top:-5;

    قراردادم ولی یک مشکل ریگه برای div اولی و برای اینکه اون متن رو بیارم وسط از Padding استفاده کردم
    به ازای اضافه کردن padding-top همون اندازه div دوم فاصله میگیره و ندونستم اینو چه کنم
    اما سوال شماره 2 همچنان بی پاسخ هست
    آخرین ویرایش به وسیله sunn789 : یک شنبه 06 شهریور 1390 در 22:20 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •