نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: بک آپ گیری و رستور از دیتا بیس SQL express ویژال استودیو2010

  1. #1
    کاربر جدید آواتار hossin74
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    لاهیجان
    پست
    29

    بک آپ گیری و رستور از دیتا بیس SQL express ویژال استودیو2010

    سلام
    من چند ماهیه دنبال دستورات بک آپ گیری و رستور از دیتابیس Sql اکسپرس ویژال استودیو 2010 هستم
    از هرکی سوال کردم جواب درست و حسابی به من نداد
    این دستورات برای من حیاتی هستش.
    مثلا یه برنامه ای که اسم دیتابیسش db1 باشه و بخواد مسیرش رو خودش واسه بک آپ گیری و رستور گیری انتخاب کنه.
    سورس کدش هم وبی دات نت باشه
    لطفا واضح و جامع جواب بدین تا همه استفاده کنند
    ممنون از همه ی مهندسین

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    نزدیکی یه جای دور
    پست
    52

    نقل قول: بک آپ گیری و رستور از دیتا بیس SQL express ویژال استودیو2010

    سلام
    از این کد می تونی برای بک آپ گیری استفاده کنی:
       Dim cmd As New SqlCommand
    cmd.Connection = Con
    Dim StrSql As String

    Con.Open()
    StrSql = "BACKUP DATABASE [" & Path & "\Table1.mdf] TO DISK ='" & BackupPath & "BackUp.bak" & "' with format"
    cmd = New SqlCommand(StrSql, Con)
    cmd.ExecuteNonQuery()
    Con.Close()


    و از این کد برای بازگردانی
     Dim cmd As New SqlCommand
    cmd.Connection = Con
    Dim StrSql As String
    Con.Open()
    StrSql = "USE master; RESTORE DATABASE [" & Path & "\Table1.mdf]" & " FROM DISK ='" & RestorePath & "Backup.bak'"
    cmd = New SqlCommand(StrSql, Con)
    cmd.ExecuteNonQuery()
    Con.Close()

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sh2007
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    آبهای نیلگون خلیج فارس و دریای عمان خطه جنوب
    پست
    1,040

    نقل قول: بک آپ گیری و رستور از دیتا بیس SQL express ویژال استودیو2010


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار R_Rajaee_Rad
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    عالم برنامه نویسی
    پست
    536

    نقل قول: بک آپ گیری و رستور از دیتا بیس SQL express ویژال استودیو2010

    نقل قول نوشته شده توسط farhad_swh مشاهده تاپیک
    سلام
    از این کد می تونی برای بک آپ گیری استفاده کنی:
       Dim cmd As New SqlCommand
    cmd.Connection = Con
    Dim StrSql As String

    Con.Open()
    StrSql = "BACKUP DATABASE [" & Path & "\Table1.mdf] TO DISK ='" & BackupPath & "BackUp.bak" & "' with format"
    cmd = New SqlCommand(StrSql, Con)
    cmd.ExecuteNonQuery()
    Con.Close()


    و از این کد برای بازگردانی
     Dim cmd As New SqlCommand
    cmd.Connection = Con
    Dim StrSql As String
    Con.Open()
    StrSql = "USE master; RESTORE DATABASE [" & Path & "\Table1.mdf]" & " FROM DISK ='" & RestorePath & "Backup.bak'"
    cmd = New SqlCommand(StrSql, Con)
    cmd.ExecuteNonQuery()
    Con.Close()
    این کد برای دیتابیس sql server 2008 نسخه دولوپر جواب میده؟؟
    من معادل لینکشو میخوام هست یا نه؟؟
    متشکر!

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    110

    نقل قول: بک آپ گیری و رستور از دیتا بیس SQL express ویژال استودیو2010

    لطفا کمک کنید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...B1%D8%A7%DB%8C
    Linq Backup/Restore

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •