نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: استفاده از ( Shamsi.dll)

  1. #1

    Question استفاده از ( Shamsi.dll)

    چطور میتوان از فایل shamsi.dll در دلفی استفاده کرد ؟

  2. #2

    Post

    دوستان سلام :
    آقا اگه کسی بلده بگه ما هم نیاز داریم بدونیم
    درضمن این فایل دارای توابع کامل تاریخ شمسی و میلادی است . برای استفاده در ویژوال بیسیک مشکلی ندارم چون فایل راهنمایی کاملی دارد
    در ضمن آدرس این فایل : http://www.oxinsoft.com/shamsidll/about.htm

  3. #3
    توضیح دهید این فایل چی هست و چه کار میکند

  4. #4

    ممنون پیدا کردم

    نقل قول نوشته شده توسط Mogtaba2
    دوستان سلام :
    آقا اگه کسی بلده بگه ما هم نیاز داریم بدونیم
    درضمن این فایل دارای توابع کامل تاریخ شمسی و میلادی است . برای استفاده در ویژوال بیسیک مشکلی ندارم چون فایل راهنمایی کاملی دارد
    در ضمن آدرس این فایل : http://www.oxinsoft.com/shamsidll/about.htm
    ///////////////////////
    ممنون . فایل shamsi.dll رو پیدا کردم

  5. #5
    ممنون . فایل shamsi.dll رو پیدا کردم

  6. #6
    اگر کسی روش کارش را بلده لطفاً بفرماید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750
    سلام
    اقا اگه یکی راهنمایی کنه چطور از این استفاده کنیم ممنون میشم
    در دلفی رو منظورمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750
    سلام

    دوستانی که مایل هستند از این دی ال ال استفاده کنند می تونن به سایت پی سی ورد مراجعه کرده و در قسمت دلفی اموزش اونو ببینن

    موفق باشین

  9. #9
    با سلام به hp1361 عزیز
    می خواستم ازتون تشکر کنم به خاطر راهنمای خوبی که برای رجیستر کردن shamsi.dll تهیه کردید.کامل و جامع بود.

    اما مشکل در استفاده از shamsi.dll این هستش که اگر برنامه بخواد رو سیستم های مختلف اجرا بشه باید این dll رجیستر بشه(با regsvr32).
    من دنبال این مطلب بودم که چه جوری این کار رو با کد نویسی انجام بدم که با راهنمایی آقای احدی مشکل حل شد.(البته هنوز رو سیستم دیگه ای امتحان نکردم ولی فکر نمی کنم به مشکل بخوره).
    اینم لینک راهنمای رجیستر کردن از طریق کدنویسیhttp://babakdelphi.blogsky.com/

  10. #10
    سلام ...
    منم نحوه استفاده و خود اون فایل رو قبلا تهیه کردم وتوی یکی از تاپیکهای همین سایت گذاشتم ...
    اینم لینک تاپیک :
    کلیک کنید
    من نحوه استفاده از چند تا از توابع مهم اون رو هم توی فایل آموزش توضیح دادم ...

    یه چیز دیگه :
    با یه کد کوچیک از توابع API هم می شه یک DLL رو رجسیتر کرد :
    ShellExecute(Handle, 'Open', 'regsrv32', 'Shamsi.dll', '\i', 2);

    سوئیچ i\ برای Install و سوئیچ u\ برای UnInstall ...
    موفق باشید ...
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmood_M : شنبه 13 شهریور 1389 در 21:23 عصر

  11. #11
    در این نوشته کوتاه سعی دارم که توابع استفاده شده در یونیت (Unit) با نام UFarsiDate را توضیح بدم.
    این یونیت که به صورت فایل از طریق این سایت قابل دریافت است، برای تبدیل تاریخ میلادی به شمسی و برعکس مورد استفاده قرار می گیرد. از آنجایی که در داخل این فایل هیچ توضیحی وجود ندارد بر آن شدم تا مقاله در مورد کاربرد آن بنویسم. امیدوارم مورد توجه شما قرار گیرد.


    اصل مطلب:
    توجه: در این توابع TfarDateTime با TDateTime هیچ فرقی ندارد. فقط برای اینکه تاریخ فارسی از تاریخ میلادی تمییز داده شود مورد استفاده قرار گرفته است.
    از اصلی ترین تابع شروع می کنم:

    تابع MiladyToShamsi:
    Function MiladyToShamsi (DTime:tdateTime):TfarDateTime;
    تاریخ میلادی در قالب TDateTimeورودی:تاریخ شمسی در قالب TDateTimeخروجی:تبدیل تاریخ میلادی به شمسی در قالب استاندارد دلفی (TDateTime)کاربرد:

    تابع ShamsiToMilady:
    Function ShamsiToMilady (DTime:TfarDateTime):TDateTime;
    تاریخ شمسی در قالب TDateTimeورودی:تاریخ میلادی در قالب TDateTimeخروجی:تبدیل تاریخ شمسی به میلادی در قالب استاندارد دلفی (TDateTime)کاربرد:

    تابع MiladyToShamsistr:
    Function MiladyToShamsistr (DTime:tdateTime):String;
    تاریخ میلادی در قالب TDateTimeورودی:تاریخ شمسی در قالب رشته (string) مثلا: 1384/9/29خروجی:تبدیل تاریخ میلادی به شمسی به صورت رشته در زمانهایی که با نوع رشته نیازمندید.کاربرد:

    تابع MiladyToShamsiInt:
    Function MiladyToShamsiInt (DTime:tdateTime;var Year,Month,Day:word):TfarDateTime;
    تاریخ میلادی در قالب TDateTime !توجه کنید که پارامتر DTime فقط ورودی می باشند.ورودی:تاریخ شمسی هم به صورت به صورت جدا جدا و عددی و هم در قالب TDateTimeخروجی:تبدیل تاریخ میلادی به شمسیکاربرد:

    تابع FarEncodeDate:
    function FarEncodeDate (Year, Month, Day: Word): TfarDateTime;
    تاریخ شمسی به صورت سال، ماه، روزورودی:تاریخ شمسی در قالب TDateTimeخروجی:تبدیل تاریخ شمسی به میلادی از حالت جداگانه (روز، ماه، سال) به قالب استاندارد دلفی (TDateTime)کاربرد:

    تابع FarDecodeDate:
    procedure FarDecodeDate (const DateTime: TDateTime; var Year, Month, Day: Word);
    تاریخ شمسی در قالب TDateTimeورودی:تاریخ شمسی به صورت جداگانهخروجی:تبدیل قالب استاندارد دلفی (TDateTime) به مقادیر روز، ماه، سالکاربرد:

    تابع farDateToStr:
    function farDateToStr (dateTime:TfarDateTime):string;
    تاریخ شمسی در قالب TDateTimeورودی:تاریخ شمسی به صورت رشته (string)خروجی:تبدیل نوع تاریخ شمسی از قالب استاندارد دلفی (TDateTime) به صورت رشته(string)کاربرد:

    تابع farDateTimeToStr:
    function farDateTimeToStr (const DateTime: TfarDateTime): string;
    تاریخ شمسی در قالب TDateTimeورودی:تاریخ شمسی به صورت رشته (string) همراه با زمانخروجی:در صورتی که نیاز باشد تا هم تاریخ و هم زمان در کنار هم باشند از این تابع استفاده کنید.کاربرد:

    تابع farFormatDateTime:
    function farFormatDateTime (const Format: string; DateTime: TfarDateTime): string;
    قالب تاریخ خروجی به صورت رشته (مثلا yyyy/mm/dd) و تاریخ شمسی در قالب TDateTimeورودی:تاریخ شمسی در قالب تعیین شدهخروجی:برای اینکه تاریخ را در قالب های مختلف در بیاورید از این تابع استفاده کنید. مثلا 1383:9:29کاربرد:

    تابع farStrToDateDef:
    function farStrToDateDef (const S: string; const Default: TfarDateTime): TDateTime;
    رشته حاوی تاریخ فارسی و تاریخ پیشفرض برای مواقع بروز خطاورودی:قالب استاندارد دلفی (TDateTime)خروجی:تبدیل رشته (string) به قالب استاندارد دلفی (TDateTime). در صورتی که به علت استاندارد نبودن رشته حاوی تاریخ و بروز خطا، مقدار پارامتر default برگردانده خواهد شد.کاربرد:

    تابع farStrToDate:
    function farStrToDate (const S: string): TfarDateTime;
    رشته حاوی تاریخ فارسیورودی:قالب استاندارد دلفی (TDateTime)خروجی:تبدیل رشته (string) به قالب استاندارد دلفی (TDateTime).
    هشدار: این تابع بسیار حساس می باشد و در صورت درست نبودن رشته ورودی پیغام خطا خواهد داد. حتی به قالب رشته ورودی در ویندوز های مختلف حساس بوده باعث بروز خطا می شود. (مثلا 1383/9/30 ممکن فقط در یک ویندوز برای آن تابع معتبر باشد و ویندوز دیگر با خطا روبرو شوید).
    توصیه می شود از رشته هایی که توسط تابع farDateToStr تولید میشود به عنوان ورودی استفاده نمایید.
    کاربرد:

    تابع farYearOf:
    function farYearOf (const AValue: TfarDateTime): Word;
    تاریخ شمسی در قالب TDateTimeورودی:سال تاریخ شمسیخروجی:برای استخراج و یا فهمیدن سال از قالب TDateTime مورد استفاده می باشد.کاربرد:

    تابع farMonthOf:
    function farMonthOf (const AValue: TfarDateTime): Word;
    تاریخ شمسی در قالب TDateTimeورودی:ماه از سالخروجی:برای بدست آوردن ماه مورد استفاده می باشد.کاربرد:

    تابع farWeekOf:
    function farWeekOf (const AValue: TfarDateTime): Word;
    تاریخ شمسی در قالب TDateTimeورودی:هفته از سالخروجی:برای بدست آوردن هفته جاری در پارامتر ورودی مورد استفاده می باشد.کاربرد:

    تابع farDayOf:
    function farDayOf(const AValue: TfarDateTime): Word;
    تاریخ شمسی در قالب TDateTimeورودی:روز از ماهخروجی:برای بدست آوردن روز جاری در پارامتر ورودی مورد استفاده می باشد.کاربرد:

    تابع farDayOfTheWeek:
    function farDayOfTheWeek(const AValue: TfarDateTime): Word;
    تاریخ شمسی در قالب TDateTimeورودی:روز از هفتهخروجی:برای بدست آوردن روز از هفته مورد استفاده می باشد.کاربرد:

    تابع farDecodeDateWeek:
    procedure farDecodeDateWeek(const AValue: TfarDateTime; out AYear,AWeekOfYear, ADayOfWeek: Word);
    تاریخ شمسی در قالب TDateTimeورودی:سال شمسی ، هفته از سال و روز از هفتهخروجی:تبدیل قالب TDateTime به موارد فوقکاربرد:

    با تشکر از توجه شما
    مظاهر دیانی
    این فایل ضمیمه محتوی یک فایل MultiMedia مربوط به آموزش کاربرد این Dll است .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    62
    سلام؛ ظاهراً خیلی دیر رسیدم اما یه یونیت خیلی جالب برای این کار دارم اگه احتیاج دارید پیام بدید براتون بذارم

  13. #13
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    13

    مشکل تبدیل shamsi.dll

    سلام
    من مشکلی با shamsi.dll دارم انگار تبدیل زیر را اشتباه انجام میده .چرااا؟

    march 19 1980 28/12/1358
    march 20 1980 29/12/1359 -> 29/12/1358
    march 21 1980 2/1/1359 -> 1/1/1359


  14. #14
    کاربر جدید آواتار taha_Delphi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    قم
    پست
    2

    shamsi 4 fpc & delphi without import

    بعد از نصب dll با regsrv32

    program shamsi;

    {$mode objfpc}{$H+}{$AppType GUI}

    Uses ComObj, Windows;

    Var
    ShamsiClass: Variant;
    ResultDate : String;

    begin
    ShamsiClass:=CreateOleObject('ShamsiDLL.ClassShams i');

    ResultDate:=ShamsiClass.Shamsi();
    MessageBox(0, pchar(ResultDate), 'Current Date', 64);

    ResultDate:=ShamsiClass.Miladi2Shamsi('2008/03/11');
    MessageBox(0, pchar(ResultDate), '2008/03/11', 64);

    ResultDate:=ShamsiClass.Shamsi2Miladi('1386/12/21');
    MessageBox(0, pchar(ResultDate), '1386/12/21', 64);
    end.


    در انتها می خواستم بگم این دی ال ال تو محاسباتش اشتباه می کنه مثلا تاریخ 11/03/2008رو به اشتباه 20 اسفند 86 نشون میده

  15. #15
    با این همه تعریف که از این dll در سایت اوکسین آمده ولی من در یک برنامه مهم که با تاریخ سر و کار داشت از آن استفاده کردم ولی در اسفند 86 تاریخ تبدیلی آن اشتباه شد و از تاریخ 2/1/87 به بعد را درست تبدیل کرد. یعنی ند روزی را اشتباه تبدیل می کرد و دلیل آن را هم نمیدانم. می توانید با نصب آن و تغییر تاریخ سیستم خود آنرا تست نمایید.

  16. #16
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    3

    نقل قول: استفاده از ( Shamsi.dll)

    درسته من هم با اطمينان كامل از اين dll استفاده كردم كه در نهايت جواب نداد و تو محاسباتش اشتباه كرد

  17. #17

    نقل قول: استفاده از ( Shamsi.dll)

    می تونید از توابعی که لینکش در امضای بنده هست استفاده کنید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از shamsi.dll
    نوشته شده توسط bee_seda در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 بهمن 1386, 01:29 صبح
  2. Shamsi Dll
    نوشته شده توسط AMM.Sam در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 شهریور 1386, 09:34 صبح
  3. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 18 مرداد 1385, 13:06 عصر
  4. چطور دی ال ال shamsi.dll رو رجیستر کنم ؟
    نوشته شده توسط hp1361 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 04 خرداد 1385, 21:02 عصر
  5. مشکل با Shamsi.DLL
    نوشته شده توسط sjj در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 10 اردیبهشت 1385, 12:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •