نمایش نتایج 1 تا 26 از 26

نام تاپیک: دادن شماره و نمایش عکس از درون یک فولدر مشخص در VB6

  1. #1

    Post دادن شماره و نمایش عکس از درون یک فولدر مشخص در VB6

    سلام دوستان

    من قصد دارم تو VB6 محیطی رو ایجاد کنم که ازم شماره بگیره و عکس مربوط به اون شماره رو از تو فولدر مشخصی نمایش بده اما تو کتابها که چیزی پیدا نکردم .
    دوستان ممنون میشم رهنمایی کنید .
    من تو VB تازه کارم .
    موفق باشید

  2. #2

    نقل قول: دادن شماره و نمایش عکس از درون یک فولدر مشخص در VB6

    سلام علیکم
    یک textbox و commandbutton با نام های Text2و Command1 بر روی فرم قرار بدین، و کد های زیر را در ماژول فرم کپی کنین:

    Private Sub Command1_Click()
    Picture1.Picture = LoadPicture(App.Path & "\" & Text1 & ".jpg")
    End Sub

    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  3. #3

    نقل قول: دادن شماره و نمایش عکس از درون یک فولدر مشخص در VB6

    سلام
    همون کارهایی رو که فرمودید انجام دادم و عکس های مورد نظرمو ریختم تو همون فولدری که برنامه رو ذخیره کرده بودم .
    اما برنامه کار خاصی رو انجام نمی ده .
    به نظر شما چیکار باید انجام بدم.
    متشکر
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله coloory : یک شنبه 13 شهریور 1390 در 01:15 صبح

  4. #4

    نقل قول: دادن شماره و نمایش عکس از درون یک فولدر مشخص در VB6

    سلام علیکم برای نمایش تصاویر باید یک PictureBox بر روی فرم ایجاد کنید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  5. #5

    نقل قول: دادن شماره و نمایش عکس از درون یک فولدر مشخص در VB6

    سلام
    دوست خوبم از اینکه محبت میکنید و جواب میدید ممنونم .
    یه اشکال کوچیک تو نوشتن دستور بود که حل شد ولی حالا یه مسئله ی دیگه هیت .
    میخوام اگر اسم وارد شده تو تکست باکی توی فایل ها وجود نداشت یه ارور بده و بعد اسم جدید رو طلب کنه .
    حالا باید چطور بنویسم .

    ممنون .

  6. #6

    نقل قول: دادن شماره و نمایش عکس از درون یک فولدر مشخص در VB6

    یه موضوع دیگه که اذیت میکنه اینه که فقط توانایی نمایش فایل های GIF رو داره .
    نمیشه کاری کرد که پسوند های GPEG رو هم نمایش بده ؟؟؟
    موفق باشید

  7. #7

    نقل قول: دادن شماره و نمایش عکس از درون یک فولدر مشخص در VB6

    نقل قول نوشته شده توسط coloory
    سلام
    دوست خوبم از اینکه محبت میکنید و جواب میدید ممنونم .
    یه اشکال کوچیک تو نوشتن دستور بود که حل شد ولی حالا یه مسئله ی دیگه هیت .
    میخوام اگر اسم وارد شده تو تکست باکی توی فایل ها وجود نداشت یه ارور بده و بعد اسم جدید رو طلب کنه .
    حالا باید چطور بنویسم .

    ممنون .
    سلام علیکم
    برای نمایش یک پیام خطا میتوانید به روش های مختلفی موجودیت فایل را بررسی کنید هم توسط تابع Dir ، دستور Open هم APIی PathFileExists و ... که در زیر از Dir استفاده شده است:

    Private Sub Command1_Click()
    On Error Resume Next
    Dim sfle_pth$
    sfle_pth$ = App.Path & "\" & Text1 & ".jpg"
    If Not Dir(sfle_pth$) = Empty Then
    Picture1.Picture = LoadPicture(sfle_pth$)
    Else
    MsgBox "'" & sfle_pth$ & "' was not found!" & vbCrLf & "Please try again.", vbCritical, "Error"
    End If
    End Sub

    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  8. #8

    نقل قول: دادن شماره و نمایش عکس از درون یک فولدر مشخص در VB6

    نقل قول نوشته شده توسط coloory
    یه موضوع دیگه که اذیت میکنه اینه که فقط توانایی نمایش فایل های GIF رو داره .
    نمیشه کاری کرد که پسوند های GPEG رو هم نمایش بده ؟؟؟
    موفق باشید
    همانطور که میدانیم در وی بی از فرمت های تصویر gif,bmp, Metafile و Icon پشتیبانی میشود، شما میتوانید برای انتخاب نوع تصویر از یک combobox برای اینکار استفاده کنید، یعنی فرمت های مختلف را در آن اضافه کرده که با انتخاب هر فرمت، در دستور باگذاری، تصویر با فرمت انتخاب شده بارگذاری شود
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  9. #9

    نقل قول: دادن شماره و نمایش عکس از درون یک فولدر مشخص در VB6

    سلام به همه
    چطوری عکس های بزرگ رو موقع نمایش محدود کنم ؟؟
    آخه بعضی از عکس ها خیلی بزرگ هستن و از پنجره بیرون میزنن و بخشهایی از اونها دیده نمیشه .

    ممنون
    موفق باشید

  10. #10

    نقل قول: دادن شماره و نمایش عکس از درون یک فولدر مشخص در VB6

    ببخشید سوالام زیاد شد
    کار این خط از برنامه چیه ؟؟
    چرا فرمتش jpg انتخاب شده ؟؟
    sfle_pth$ = App.Path & "\" & Text1 & ".jpg"

  11. #11

    نقل قول: دادن شماره و نمایش عکس از درون یک فولدر مشخص در VB6

    نقل قول نوشته شده توسط coloory مشاهده تاپیک
    سلام به همه
    چطوری عکس های بزرگ رو موقع نمایش محدود کنم ؟؟
    آخه بعضی از عکس ها خیلی بزرگ هستن و از پنجره بیرون میزنن و بخشهایی از اونها دیده نمیشه .

    ممنون
    موفق باشید
    سلام علیکم
    برای اینکار بجای PictureBox شی Image را بر روی فرم قرار دهید و خصوصیت Structure آنرا بر روی True تنظیم کنید

    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  12. #12

    نقل قول: دادن شماره و نمایش عکس از درون یک فولدر مشخص در VB6

    یه موضوعدیگه اینکه :
    نمیشه اسم عکس ها رو اعداد تکراری مثل 222 یا 111 یا از این دست و یا اینکه حروف انتخاب کرد و باید حتما عدد باشه!!!!!!!
    متشکرم

  13. #13

    نقل قول: دادن شماره و نمایش عکس از درون یک فولدر مشخص در VB6

    سلام
    گفتم شاید این برنامه به درد کسه دیگه هم بخوره :
    Private Sub Form_Load()
    Picture1.Picture = LoadPicture(App.Path & "\" & "Picture" & "\" & "nofile.gif")
    End Sub
    Private Sub Text1_LostFocus()
    On Error Resume Next
    Dim sfle_pth$
    sfle_pth$ = App.Path & "\" & Text1 & ".jpg"
    If Not Dir(sfle_pth$) = Empty Then
    Picture1.Picture = LoadPicture(App.Path & "\" & "Picture" & "\" & Text1 & ".gif")
    Else
    Rem MsgBox "'" & "' was not found!" & vbCrLf & "Please try again.", vbCritical, ". íÏÇ äÔÏ ."
    Picture1.Picture = LoadPicture(App.Path & "\" & "Picture" & "\" & "nofile.gif")
    Rem("App.Path \nofile.gif")
    Beep
    Text1 = Empty

    End If
    End Sub

  14. #14

    نقل قول: دادن شماره و نمایش عکس از درون یک فولدر مشخص در VB6

    نقل قول نوشته شده توسط coloory مشاهده تاپیک
    یه موضوعدیگه اینکه :
    نمیشه اسم عکس ها رو اعداد تکراری مثل 222 یا 111 یا از این دست و یا اینکه حروف انتخاب کرد و باید حتما عدد باشه!!!!!!!
    متشکرم
    متوجه نشدم جملتون سوال است یا فقط جهت اطلاع بود، اما اگر سوال است بله میتوانید از هر نامی که در ویندوز معتبر باشد برای بارگذاری تصاویر استفاده کنید

    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  15. #15

    نقل قول: دادن شماره و نمایش عکس از درون یک فولدر مشخص در VB6

    سلام

    منظورم سوال بود که اون هم با رفع اشکال از کد نویسی حل شد .
    فقط الان 3 تا موضوع باقی مونده که اگر حل بشن تقریبا کارم تمومه.
    1-عکس ها بزرگ هستند و از کادر پنجره نمایش بیرون میزنن
    2-عکسهای با فرمت JPEG رو نمیتونم به نمایش در بیارم
    3-ارتباط با پایگاه داده (که اون هم تقریبا حل شده هست )

    از اینکه لطف دارید و سریع پاسخ می دید ممنونم.

    موفق باشید

  16. #16

    نقل قول: دادن شماره و نمایش عکس از درون یک فولدر مشخص در VB6

    نقل قول نوشته شده توسط mohsenvj مشاهده تاپیک
    سلام علیکم
    برای اینکار بجای PictureBox شی Image را بر روی فرم قرار دهید و خصوصیت Structure آنرا بر روی True تنظیم کنید

    موفق باشید
    سلام
    با تشکر از راهنماییتون انجام شد .
    فقط کیفیت تصاویر رو خیلی کم می کنه نمیشه JPEG توش نمایش داد یا یه جوری کیفیتش رو بالا برد ؟؟

    ممنون
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله coloory : پنج شنبه 17 شهریور 1390 در 08:07 صبح

  17. #17

    نقل قول: دادن شماره و نمایش عکس از درون یک فولدر مشخص در VB6

    سلام
    کسی نیست کمک کنه ؟؟

    نسبت به سوالات قبلی از بابت کمکهاتون ممنونم.

    موفق باشید

  18. #18

    نقل قول: دادن شماره و نمایش عکس از درون یک فولدر مشخص در VB6

    سلام علیکم
    1-عکس ها بزرگ هستند و از کادر پنجره نمایش بیرون میزنن
    همانگونه که در پست های قبل هم عرض شد با فعال کردن گزینه Structure مشکل نمایش تصاویر بزرگ حل میشه

    2-عکسهای با فرمت JPEG رو نمیتونم به نمایش در بیارم
    تا آنجایی که بنده اطلاع دارم vb با فرمت های عمومی همانند jpeg و bitmap مشکلی ندارد

    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  19. #19

    نقل قول: دادن شماره و نمایش عکس از درون یک فولدر مشخص در VB6

    نقل قول نوشته شده توسط محسن واژدی مشاهده تاپیک
    سلام علیکم


    تا آنجایی که بنده اطلاع دارم vb با فرمت های عمومی همانند jpeg و bitmap مشکلی ندارد

    موفق باشید

    من کد برناممو با لا گذاشتم میشه یه لطف کنید و بررسیش کنید اشکالش از کجاست که با فرمت jpeg عکس ها رو نمایش نمیده .

    ممنون
    موفق باشید

  20. #20

    نقل قول: دادن شماره و نمایش عکس از درون یک فولدر مشخص در VB6

    سلام علیکم
    بعضی از کدها را متوجه نشدم مثلا چرا زمانی که فایل sfle_pth$ وجود دارد تصویر دیگری نمایش داده میشود، البته ممکن است خطای برنامه نویسی باشد
    در دستور بالا در هر حال در صورتیکه فایل sfle_pth$ وجود داشته باشد تصویر با فرمت gif از پوشه ای مشخص نمایش داده میشود، که میتواند مشکل از این قسمت باشد
    همچنین در صورتیکه فایل sfle_pth$ یافت نشد هم میتوانیم از تابع LoadPicture و هم از Nothing برای حذف تصویر فعلی PictureBox استفاده کنیم

    کد زیر را بررسی کنید:

    Private Sub Form_Load()
    'Picture1.Picture = LoadPicture(App.Path & "\" & "Picture" & "\" & "nofile.gif")
    Picture1.Picture = LoadPicture
    End Sub

    Private Sub Text1_LostFocus()
    On Error Resume Next
    Dim sfle_pth$
    sfle_pth$ = App.Path & "\" & Text1 & ".jpg"
    If Not Dir(sfle_pth$) = Empty Then
    'Picture1.Picture = LoadPicture(App.Path & "\" & "Picture" & "\" & Text1 & ".gif")
    Picture1.Picture = LoadPicture(sfle_pth$)
    Else
    'Picture1.Picture = LoadPicture(App.Path & "\" & "Picture" & "\" & "nofile.gif")
    ' Picture1.Picture = LoadPicture
    Set Picture1.Picture = Nothing
    Text1 = Empty
    Beep
    End If
    End Sub


    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار kitcat_m18
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اداره - پشت میز کامپیوتر
    پست
    488

    نقل قول: دادن شماره و نمایش عکس از درون یک فولدر مشخص در VB6

    دوست عزيز تو بايد واسه بارگذاري عکس هات چند تا کار انجام بدي:
    اول اينکه از CommonDialog استفاده کن
    دوم اينکه بر روي CommonDialog فيلتر بذار
    سوم اينکه بقيه کد هاشو تو يه دکمه بزن و اينقدر وقت خودتو الکي تلف نکن
    اين کاري که شما داري انجام ميدي کاملا بي معنيه

    موفق باشي

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار mr-adler
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    385

    نقل قول: دادن شماره و نمایش عکس از درون یک فولدر مشخص در VB6

    نقل قول نوشته شده توسط kitcat_m18 مشاهده تاپیک
    دوست عزيز تو بايد واسه بارگذاري عکس هات چند تا کار انجام بدي:
    اول اينکه از CommonDialog استفاده کن
    دوم اينکه بر روي CommonDialog فيلتر بذار
    سوم اينکه بقيه کد هاشو تو يه دکمه بزن و اينقدر وقت خودتو الکي تلف نکن
    اين کاري که شما داري انجام ميدي کاملا بي معنيه

    موفق باشي
    سلام
    این تاپیک دیگه بسته شده و فکر نکنم اون کسی که سوال پرسیده دوباره بیاد
    اما اگه میخواهید جواب بدید این سوال رو جواب بدید تا دوباره تاپیک بیاد بالا و مشکل من هم حل بشه:
    تصاویر با فرمت gif رو چطوری ازشون در برنامه استفاده کنم؟موقع استفاده کردن فقط فریم اول رو نشون میده.(یعنی اولین عکس رو نشون میده , و تصاویر بعدی رو نشون نمیده که تصویر حالت متحرک پیدا کنه )
    هم از image و هم از picture اسفاده کردم اما جواب نداد

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار aria1o
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    142

    نقل قول: دادن شماره و نمایش عکس از درون یک فولدر مشخص در VB6

    شما باید از کامپوننتی ستفاده کنی که فایل gif رو پشتیبانی کنه

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار mr-adler
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    385

    نقل قول: دادن شماره و نمایش عکس از درون یک فولدر مشخص در VB6

    سلام
    البته اگه دارید اگه ممکنه کامپونت رو با یه توضیح مختصر قرار بدید عالی میشه...

    ممنونم

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار aria1o
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    142

    نقل قول: دادن شماره و نمایش عکس از درون یک فولدر مشخص در VB6

    یه نمونش اینه

    فایل gif رو داخلش لود کن و بعد با play اجراش کن.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار mr-adler
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    385

    نقل قول: دادن شماره و نمایش عکس از درون یک فولدر مشخص در VB6

    ممنون دوست عزیز
    با این دوخط اجراش کردم:
        AniGIF1.ReadGIF (Path)
    AniGIF1.Play

    نمیدونم منظورتون همین بود یانه.
    به هر حال دستتون واقعا درد نکنه...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •