نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: آیا متد frmedit در C#‎2008 وجود دارد یا نه؟

  1. #1

    Exclamation آیا متد frmedit در C#‎2008 وجود دارد یا نه؟

    با سلام
    بچه ها کسی میتونه بگه چرا stadio 2008 متد frmedit رو نداره ولی 2005 داره؟
    من دارم یه برنامه دفنرچه تلفن مینویسم و تو قسمت کد نویسی آپدیت کردن اطلاعت پایگاه داده میخوام از متد frmedit استفاده کنم ولی 2008 اینو نداره در حال که 2005 داشت
    اینم از کدم:
    private void dataGridView1_UserDeletingRow(object sender, DataGridViewRowCancelEventArgs e)
    {
    DataRowView dtr=(DataRowView )e.Row.DataBoundItem;
    string nam = (string )dtr.Row["mobile"];
    SqlConnection com = new SqlConnection();
    com.ConnectionString = ("server=ACER-PC\\SQL2008;database=ali;integrated security=true;");
    string comm = "delete from phone where mobile=" + nam.ToString();
    SqlCommand sa = new SqlCommand();
    sa.Connection = com;
    sa.CommandText = comm;
    com.Open();
    sa.ExecuteNonQuery();
    com.Close();
    }

    private void Form5_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    // TODO: This line of code loads data into the 'aliDataSet1.phone' table. You can move, or remove it, as needed.
    this.phoneTableAdapter.Fill(this.aliDataSet1.phone );

    }

    private void update_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Form6 jump = new Form6();
    jump.ShowDialog();
    DataRowView dtr = (DataRowView)dataGridView1.SelectedRows[0].DataBoundItem;
    string mobile = (string )dtr.Row["mobile"];
    string name = (string)dtr.Row["name"];
    string famil = (string)dtr.Row["family"];
    frmedit frm=new frmedit;

    }

    با تشکر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: آیا متد frmedit در C#‎2008 وجود دارد یا نه؟

    با سلام

    دوست عزیز frm مخفف نامگذاری فرم هاست و edit هم منظور این بوده که یک فرم ویرایش وجود دارد. و نه تو vs2003 , نه تو vs2005 و نه تو هیچ vs دیگری همچین کلاس فرمی به صورت پیش فرض وجود نداشته و خود برنامه نویس ساخته اون فرم رو. اگه غیر از اینه میشه اون Sample که frmEdit هست داخلش رو اینجا بذارید که ما هم ببینیمش.

    با تشکر.

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •