نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: درج مطلب در پایگاه داده

  1. #1

    درج مطلب در پایگاه داده

    مطالب فارسی که در پایگاه ذخیره میشوند بدین صورت میباشد
    مقاله رو حدود 1 سال پیش برای
    وقتی پایگاه رو تعریف می کنم از نوع utf8_general میباشد
    table از نوع utf8_general میباشد
    ستون ها توی table هم از نوع utf8_general هست
    ودر ابتدای کدهای صفحه ار این کد استفاده میکنم
    <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> </head>

  2. #2

    نقل قول: درج مطلب در پایگاه داده

    سلام
    این کدم امتحان کن
    mysql_query('set names utf8') or die(mysql_error());

    قبل اجرای کوئری این رو اجرا کن.اول برنامه بعد از اتصال به پایگاه داده

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohsen6500
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    آبادان
    سن
    37
    پست
    589

    نقل قول: درج مطلب در پایگاه داده

    سلام برای درج اطلاعات در دیتا بیس قبل از دستور insert از کدهای زیر استفاده کن:
    mb_http_input("utf-8");
    mb_http_output("utf-8");

    برای باز خوانی اطلاعات نیز قبل از بازخوانی این دو دستور را بنویس :
    define('DB_CHARSET', 'utf8');
    define('DB_COLLATE', '');


    موفق باشید

  4. #4

    نقل قول: درج مطلب در پایگاه داده

    با اجرای این کوئری مطالب بصورت فارسی در پایگاه ذخیره شده اما وقتی مطالب از پایگاه بیرون میکشم بصورت علامت سوال نشان داده میشود

  5. #5

    نقل قول: درج مطلب در پایگاه داده

    این کوئری را قبل از درج مطلب نوشتم
    mysql_query('set names utf8') or die(mysql_error());

    mysql_set_charset("utf8",$con);

    مطالب بصورت فارسی در پایگاه ذخیره میشود اما وقتی بیرون میکشم بصورت علامت سوال نشان داده میشود

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohsen6500
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    آبادان
    سن
    37
    پست
    589

    نقل قول: درج مطلب در پایگاه داده

    define('DB_CHARSET', 'utf8');
    define('DB_COLLATE', '');

    اینو امتحان کردی؟

  7. #7

    نقل قول: درج مطلب در پایگاه داده

    دستورات قسمت دوم قبل از selectمطلب نوشتم اما مطالبی که بیرون کشیده میشه بصورت علامت سوال است!!!!!!!!!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mohsen6500
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    آبادان
    سن
    37
    پست
    589

    نقل قول: درج مطلب در پایگاه داده

    سلام
    راستی جدولت رو با این فرمت بساز :

    utf8_persian_ci

  9. #9

    نقل قول: درج مطلب در پایگاه داده

    collation=utf8_persian_ci اما مشکل در نمایش متن وجود دارد بصورت علامت سوال هست

  10. #10
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: درج مطلب در پایگاه داده

    دوست عزیز به نظر من شما بگذارید به همون صورت داده ها در دیتابیس ذخیره بشن چون موقع چاپ به این مشکل ها بر نمیخورید. اما برای رفع این مشکلتون میتونید قبل از کوئری گرفتن دستور زیر رو اجرا کنید:

    mysql_query ("set character_set_results='utf8'");


    موفق باشید/
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •