نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ایا میشه فایل های cssرا از طریق برنامه نویسی ویرایش کرد؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار moferferi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    39
    پست
    788

    ایا میشه فایل های cssرا از طریق برنامه نویسی ویرایش کرد؟

    سلام.
    اگه مسیر عکس هدر سایت توی یک فایل css ذخیره شده باشه.میشه کاری کرد که کاربر اونا تغییر بده؟
    یا حتما باید مسیر عکس را توی یک فایل xml یا دیتابیس ذخیره کرد تا بعدا بتونیم اونا ویراش کنیم.

  2. #2

    نقل قول: ایا میشه فایل های cssرا از طریق برنامه نویسی ویرایش کرد؟

    اگر کاربر شما بخواد بعد از تغيير در دفعات بعد تغيير رو ببينه اين مسیر بهر حال بايد در جايي ذخيره بشه فايل xmlیا database
    اما برای تغيير می توانيد به تگ مورد نظر runat="server" را اضافه می کنيم با يک id به اين ترتيب در code behind می توانيم به آن دسترسی داشته باشيم برای يک divمی توان ازروش زير استفاده کرد
    div1.Style.Add(HtmlTextWriterStyle.BackgroundImage , "مسیر عکس");

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hjran abdpor
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    برنامه نويس + شبگرد + سیسکو به پارسی
    پست
    1,416

    نقل قول: ایا میشه فایل های cssرا از طریق برنامه نویسی ویرایش کرد؟


  4. #4

    نقل قول: ایا میشه فایل های cssرا از طریق برنامه نویسی ویرایش کرد؟

    يه كار ساده اينه كه بذاري عكس توي همون مسيري قبلي هدر به همون اسم ذخيره كنه و قبلش عكس قبلي هدر توي يه فولدر ديگه قرار بدي...!
    اين امكانم قرار بده كه بتونه عكس هاي قبليو دوباره استفاده كنه...!

  5. #5

    نقل قول: ایا میشه فایل های cssرا از طریق برنامه نویسی ویرایش کرد؟

    نقل قول نوشته شده توسط unix2010 مشاهده تاپیک
    اگر کاربر شما بخواد بعد از تغيير در دفعات بعد تغيير رو ببينه اين مسیر بهر حال بايد در جايي ذخيره بشه فايل xmlیا database
    اما برای تغيير می توانيد به تگ مورد نظر runat="server" را اضافه می کنيم با يک id به اين ترتيب در code behind می توانيم به آن دسترسی داشته باشيم برای يک divمی توان ازروش زير استفاده کرد
    div1.Style.Add(HtmlTextWriterStyle.BackgroundImage , "مسیر عکس");
    سلام
    دوست من به نظر من راحترین راه اینه که css توی دیتابیس ذخیره کنی و برای دسترسی به اون از یک هندلر استفده کنی
    موفق و موید باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •