نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اضافه کردن برنامه به لیست برنامه های open with

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار roboticsexpert
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    تهران-خاوران
    پست
    38

    اضافه کردن برنامه به لیست برنامه های open with

    سلام....
    می خواستم بدونم باید چجوری برناممو در لیست open with اضافه کنم تا برای بعضی از فرمت ها بتونم در باز کردنشون از برنامم استفاده کنم......
    و از همه مهم تر این که وقتی با open with باز می کنیم باید چجوری فایل رو در برنامه استفاده کنیم...؟؟؟؟؟؟؟
    ممنون می شم کمکم کنید!!!!!!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    32
    پست
    828

    نقل قول: اضافه کردن برنامه به لیست برنامه های open with( لطفا سریع تر جواب بدین)

    فکر کنم این کمکت کنه
    http://www.annoyances.org/exec/forum/winxp/1059475228

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار system32
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    381

    نقل قول: اضافه کردن برنامه به لیست برنامه های open with( لطفا سریع تر جواب بدین)

    سلام:

    از دو مدخل زیر در رجیستری استفاده می شه:

    private const string MenuName = "Folder\\shell\\NewMenuOption"; private const string Command = "Folder\\shell\\NewMenuOption\\command";


    حال یه دکمه بزار روی فرمت و کد زیر را درونش وارد کن:

    RegistryKey regmenu = null; RegistryKey regcmd = null; try { regmenu = Registry.ClassesRoot.CreateSubKey(MenuName); if(regmenu != null) regmenu.SetValue("",this.txtName.Text); regcmd = Registry.ClassesRoot.CreateSubKey(Command); if(regcmd != null) regcmd.SetValue("",this.txtPath.Text); } catch(Exception ex) { MessageBox.Show(this,ex.ToString()); } finally { if(regmenu != null) regmenu.Close(); if(regcmd != null) regcmd.Close(); }


    برای پاک کردن این گزینه از راست کلیک می تونی از کد زیر استفاده کنی: (اختیاری)


    try { RegistryKey reg = Registry.ClassesRoot.OpenSubKey(Command); if(reg != null) { reg.Close(); Registry.ClassesRoot.DeleteSubKey(Command); } reg = Registry.ClassesRoot.OpenSubKey(MenuName); if(reg != null) { reg.Close(); Registry.ClassesRoot.DeleteSubKey(MenuName); } } catch(Exception ex) { MessageBox.Show(this,ex.ToString()); }


    موفق باشید

  4. #4

    نقل قول: اضافه کردن برنامه به لیست برنامه های open with( لطفا سریع تر جواب بدین)

    سلام
    من یک برنامه موزیک پلیر نوشتم و این مراجل رو طی کردم ولی در واقع مشکلم از اینجا شروع میشه! برنامه در قسمت open with میاد و وقتی برنامه رو انتخاب میکنی برنامه باز هم میشه ولی موزیک رو اجرا نمیکنه.. در واقع باید برنامه موزیک رو به صورت ورودی بگیره و اجرا کنه ... مخصوصا که برنامه لیست پخش داره و باید بتونم وقتی تعداد زیادی آهنگ انتخاب شده اند و open with میشن همه رو بگیره و وارد لیست پخش کنه و اجرا کنه.

    کسی میدونه راه حلش چیه؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 24 شهریور 1389, 09:55 صبح
  2. اضافه کردن فایلی به لیست فایل های Publish
    نوشته شده توسط Jean Reno در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 شهریور 1389, 11:40 صبح
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 02 شهریور 1389, 02:50 صبح
  4. اضافه کردن منو به دیگر برنامه ها
    نوشته شده توسط M.kavyani در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 14 شهریور 1384, 14:17 عصر
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 11 فروردین 1384, 23:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •