نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: اشکال در کامپونت dev

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    223

    Smile اشکال در کامپونت dev

    سلام

    یه اشکال در مورد این کامپوننت دارم : من تا button روی یک فرم می ذارم و می خواهم هر کدم با یک thems نمایش داده شوند

    من با style این کار را انجام می دهم نمیشه یعنی هر دو button با هم تغییر می کنند

    ممنون میشم راهنمایی کنید .

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار ace_sina
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    rasht
    پست
    42

    نقل قول: اشکال در کامپونت dev

    style ee ke mizarid dar tamame proje emal mishe , behtare ke yek style ro entekhab konid .

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    223

    نقل قول: اشکال در کامپونت dev

    نقل قول نوشته شده توسط ace_sina مشاهده تاپیک
    style ee ke mizarid dar tamame proje emal mishe , behtare ke yek style ro entekhab konid .
    دوست این رو میدونم

    آیا راهی هست که این طوری نشه... مثلا یک فرم با یک style و فرم دیگر با یک style دیگر

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار ace_sina
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    rasht
    پست
    42

    نقل قول: اشکال در کامپونت dev

    ba DEV Express kar mikoni ya Dev component DotNetbar ?

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار ace_sina
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    rasht
    پست
    42

    نقل قول: اشکال در کامپونت dev

    age az dev express estefade mikoni zire InitializeComponent in code ha ro ezafe kon shayad komaket kard :
                        DevExpress.UserSkins.OfficeSkins.Register();
    DevExpress.UserSkins.BonusSkins.Register();
    DevExpress.Skins.SkinManager.EnableFormSkins();
    var defaultLookAndFeel1 = new DevExpress.LookAndFeel.DefaultLookAndFeel();
    defaultLookAndFeel1.LookAndFeel.SkinName = "name";

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    223

    نقل قول: اشکال در کامپونت dev

    باعث زحمت شما شده باید ببخشید

    من با dev component کار می کنم خیلی کاراش تمیز تر از telerik است ولی تنها مشکلی که باهاش دارم همین استایلش است

    راستی از krypton هم استفاده می کنم فقط کرکش را ندارم اگه دارید واسم زحمتشو بکشید

    ممنون میشم

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار ace_sina
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    rasht
    پست
    42

    نقل قول: اشکال در کامپونت dev

    khahesh mikonam , man ba dev express kar mikonam . vase style to Designer form ye nega bendaz bebin style ee ke estefade mikoni to code nevisie ashia che taghiri mide shayad to0nesti rahe hali peyda koni . krypton estefade nakardam , age linkesh ro dari bezar shayad vase baghie mofid bud . tosie mikonam az Dev Express estefade koni , vaghean fogholadast .

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    223

    نقل قول: اشکال در کامپونت dev

    ممنون که پاسخ دادی عزیز

    خوب ابتدا من تست می کنم با این چیزی که شما گفتین میشه یا نه اگه نتونستم dev express را دانلود میکنم واسه استفاده کردن

    واسه krypton هم همونطور که گفتم کرکش را ندارم ولی بعضی از شی هاش کار می کنه یعنی جواب میده ولی بعضی هاش هم جواب نمیده مثل rebbon

    من از وبلاگ freecomponent.blogfa.com دانلود کردم هرچی هم دنبال کرکش گشتم نبود... ولی خیلی کامپوننت عالی هستش من telerik رو هم دارم اصلا

    قبولش ندارم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •