نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دنبال لیست سایتهای خلاقی می گردم که بتونم از امکاناتشون توی وب سایتهام استفاده کنم

  1. #1

    Lightbulb دنبال لیست سایتهای خلاقی می گردم که بتونم از امکاناتشون توی وب سایتهام استفاده کنم

    همونطور که می دونید استفاده از خدمات سایر سایتها باعث محبوبیت سایت ما در بین بازدیدکننده ها می شه. دنبال تعدادی سایت هستم که خدمات خلاقانه ارائه می دن. مثل سایت گرآواتار که باعث زیباتر شدن بخش نظرات وب سایتها می شه.

  2. #2

    نقل قول: دنبال لیست سایتهای خلاقی می گردم که بتونم از امکاناتشون توی وب سایتهام استفاده کنم

    کسی از دوستان در این مورد نظری نداره؟

  3. #3

    نقل قول: دنبال لیست سایتهای خلاقی می گردم که بتونم از امکاناتشون توی وب سایتهام استفاده کنم

    انشاالله در آینده...
    ولی خودم این نکته رو دیروز فهمیدم و برام جالب بود، روش share کردن لینک در فیس بوکه

    <script>
    function fbs_click() {
    u=location.href;t=document.title;
    window.open('http://www.facebook.com/sharer.php?u='+encodeURIComponent(u)+'&t='+encodeU RIComponent(t),'sharer','toolbar=0,status=0,width= 626,height=436');
    return false;
    }</script>
    <style>
    html .fb_share_link {
    padding:2px 0 0 20px;
    height:16px;
    background:url(http://static.ak.facebook.com/images/share/facebook_share_icon.gif?6:26981) no-repeat top left;
    }
    </style>
    <a rel="nofollow" href="http://www.facebook.com/share.php?u=<;url>" onclick="return fbs_click()" target="_blank" class="fb_share_link">Share on Facebook</a>
    آخرین ویرایش به وسیله webpower : چهارشنبه 16 شهریور 1390 در 00:48 صبح

  4. #4

    نقل قول: دنبال لیست سایتهای خلاقی می گردم که بتونم از امکاناتشون توی وب سایتهام استفاده کنم

    ظاهرا در این زمینه خدمات آنلان کمی ارئه می شه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •