نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: راهنمایی در مورد پشتیبان گیری به صورت اتوماتیک

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammad_2039
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    360

    راهنمایی در مورد پشتیبان گیری به صورت اتوماتیک

    با سلام به دوستان گرامی
    من برای اتصال، پشتیبان گیری و بازیابی پایگاه داده تو برنامه هام از کد زیر استفاده میکنم که با توجه به کد های مختلفی که بچه ها در همین سایت قرار دادن درست شده. این کار به صورت دستی انجام میشه ( اگه برنامه رو دانلود و یه پایگاه داده به نام test در sqlserver ایجاد کنید مشخصه چیکار میکنه ). راستش من میخوام قسمت پشتیبان گیری این برنامه اتوماتیک انجام بشه یعنی کد ها رو در رویداد مثلا FromClosing فرم مادر بنویسم که هر وقت کار بر خواست از برنامه خارج بشه، مثلا در آخرین درایو کامپیوتر یه پوشه به اسم backup بسازه و یه پشتیبان اونجا ذخیره کنه . که متاسفانه موفق نشدم. از دوستان خواهش میکنم این برنامه رو ببینن و اگه امکان داره بنده رو راهنمایی کنن.
    با تشکر فراوان
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammad_2039
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    360

    نقل قول: راهنمایی در مورد پشتیبان گیری به صورت اتوماتیک

    از دوستان کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟

  3. #3

    نقل قول: راهنمایی در مورد پشتیبان گیری به صورت اتوماتیک

    خوب مشکلت چیه الان که نمیشه ؟ همون متد backup رو تو form_closing صدا کن با یه نا م مشخص ....

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohammad_2039
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    360

    نقل قول: راهنمایی در مورد پشتیبان گیری به صورت اتوماتیک

    نقل قول نوشته شده توسط exlord مشاهده تاپیک
    خوب مشکلت چیه الان که نمیشه ؟ همون متد backup رو تو form_closing صدا کن با یه نا م مشخص ....
    با تشکر
    نمیخوام صفحه FileDialog باز بشه و آدرس بخواد. میخوام خودش درایو آخر رو پیدا کنه و اگه پوشه Backup نبود یه پوشه به این نام ایجاد کنه و پشتیبان رو اونجا بریزه ، اینکار رو نتونستم انجام بدم

  5. #5

    نقل قول: راهنمایی در مورد پشتیبان گیری به صورت اتوماتیک

    اول چک کن ببین فولدر هست با کد زیر اگه بود که سیو کن اگه هم نبود بسازش

    if(Directory.Exists(path))
    {}

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohammad_2039
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    360

    نقل قول: راهنمایی در مورد پشتیبان گیری به صورت اتوماتیک

    نقل قول نوشته شده توسط pedramj مشاهده تاپیک
    اول چک کن ببین فولدر هست با کد زیر اگه بود که سیو کن اگه هم نبود بسازش

    if(Directory.Exists(path))
    {}
    با تشکر
    اینو که فرمودید درست، مشکل من اینه که کار save رو با saveFileDialod انجام میدم. اگه بخوام اتوماتیک با بستن فرم اینکار انجام بشه و دیگه saveFileDialod باز نشه و اسم فایل و محل ذخیره نخواد باید چیکار کنم ؟!

  7. #7

    نقل قول: راهنمایی در مورد پشتیبان گیری به صورت اتوماتیک

    خوب چرا کلا صداش میزنی saveFileDialog رو , مگه محل ذخیره فایل رو نمی دونی ؟ چرا میخوای از کاربر بپرسی ؟
    اونو حذف کن کلا (منظورم savefileDialog) و آدرس تو یه استرینگ بزار براش دیگه از کاربر نپرس فقط آدرست رو چک کن اگه نبود بسازیش همین

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ehsanes
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    178

    نقل قول: راهنمایی در مورد پشتیبان گیری به صورت اتوماتیک

    سلام

    private void Form1_FormClosing(object sender, FormClosingEventArgs e)
    {
    string path1 = @"D:test.backup";
    string backup = @"backup database test to disk='"+path1+"'";

    SqlConnection con = new SqlConnection();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    con.ConnectionString = "server=(local);database=test;trusted_connection=t rue";
    if (con.State != ConnectionState.Open)
    {
    con.Open();
    }

    cmd.Connection = con;
    cmd.CommandText = backup;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    }

    داخل درایو d فایل test.backup میسازه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mohammad_2039
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    360

    نقل قول: راهنمایی در مورد پشتیبان گیری به صورت اتوماتیک

    نقل قول نوشته شده توسط ehsanes مشاهده تاپیک
    سلام

    private void Form1_FormClosing(object sender, FormClosingEventArgs e)
    {
    string path1 = @"D:test.backup";
    string backup = @"backup database test to disk='"+path1+"'";

    SqlConnection con = new SqlConnection();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    con.ConnectionString = "server=(local);database=test;trusted_connection=t rue";
    if (con.State != ConnectionState.Open)
    {
    con.Open();
    }

    cmd.Connection = con;
    cmd.CommandText = backup;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    }

    داخل درایو d فایل test.backup میسازه
    با تشکر فراوان
    دوست عزیز چطوری میتونم تاریخ و زمان رو هم مثل نمونه برنامه که قرار دادم، به کد شما اضافه کنم. تا معلوم بشه پشتیبان در چه تاریخ و زمانی گرفته شده.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ehsanes
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    178

    نقل قول: راهنمایی در مورد پشتیبان گیری به صورت اتوماتیک

    سلام
    من برای نمایش تاریخ به صورت فارسی از کامپوننت اقای فرهانی استفاده می کنم یک کلاس با نام date درست کن و کد زیر در اون وارد کن

    class date
    {
    public static string farsidate(DateTime date, Boolean farsi)
    {
    if (farsi == true)
    {
    cDate Farsi = new cDate();
    Farsi.displyFormat = "YY;/;mm;/;dd";
    return Farsi.fulDate(Farsi.getPersianDate(date));
    }
    else
    {
    cDate Farsi = new cDate();
    Farsi.displyFormat = "dn;dd;MM;سال;yy";
    return Farsi.getPersianDate(date);
    }
    }
    }

    بعد این خط
    string path1 = @"D:test.backup";


    به این خط تغییر بده
    string path1 = "D:test.backup"+date.farsidate(DateTime.Now,false)  ;


    اون وقت داخل درایو d با این نام ذخیره میشه test.backup یکشنبه 20 شهریور سال 1390

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار kh2003
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    VS
    پست
    43

    نقل قول: راهنمایی در مورد پشتیبان گیری به صورت اتوماتیک

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad_2039 مشاهده تاپیک
    با تشکر فراوان
    دوست عزیز چطوری میتونم تاریخ و زمان رو هم مثل نمونه برنامه که قرار دادم، به کد شما اضافه کنم. تا معلوم بشه پشتیبان در چه تاریخ و زمانی گرفته شده.
    دوست عزیز شما میتونید با کد زیر تاریخ رو در یک متغیر string ذخیره کنی و در نام فایلت ازش استفاده کنی::


    string s = DateTime.Now.ToString();


    در ضمن میتونی با متد ToString() هم فرمتش رو تغییر بدی مثلا ::

    string
    s = DateTime.Now.ToString("d/MM/yyyy");

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار vesall
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    سرزمین پارسیان
    سن
    32
    پست
    92

    نقل قول: راهنمایی در مورد پشتیبان گیری به صورت اتوماتیک

    سلام.

    پشتیبان گیری دقیقا چکار می کنه ؟
    یه کپی از پایگاه دادمون برمیداره ؟؟
    و
    برای اکسس چکار میشه کرد ؟
    ( من هنوز نتونستم پشتیبان گیری رو درک کنم ! )

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •