نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: قرارگيري موس بر روي دكمه و نمايش عنوان آن

  1. #1

    قرارگيري موس بر روي دكمه و نمايش عنوان آن

    مي خواهم هنگامي كه موس بر روي دكمه رفت ،‌عنوان آن نمايش داده شود . براي اين كار چه كار بايد كرد ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار h_a_m_i_d
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    dim home as new machincode
    پست
    638

    نقل قول: قرارگيري موس بر روي دكمه و نمايش عنوان آن

    سلام دوست عزیز در خاصیت mousemove خود button بنویس
    "button1.text="hamid
    بعد در خاصیت mouseleave خود button بنویس
    ""=button1.text

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار h_a_m_i_d
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    dim home as new machincode
    پست
    638

    نقل قول: قرارگيري موس بر روي دكمه و نمايش عنوان آن

    اینم مثالش
    Private Sub Button1_MouseLeave(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.MouseLeave
    Button1.Text = ""
    End Sub

    Private Sub Button1_MouseMove(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) Handles Button1.MouseMove
    Button1.Text = "hello"
    End Sub
    امیدوارم کمکت کرده باشم

  4. #4

    نقل قول: قرارگيري موس بر روي دكمه و نمايش عنوان آن

    ممنون از كمكتون.
    ولي منظور من از عنوان tooltip است نه text . براي tooltip انداختن چه كار بايد كرد ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Behzad_MCP
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    124

    نقل قول: قرارگيري موس بر روي دكمه و نمايش عنوان آن

    دوست عزیز یه ToolTip میذاری رو فرمت بعد پراپرتی Tooltip on tooltip دکمتو اون متنی که میخوای میذاری :)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار oliya24
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    ابادان
    سن
    32
    پست
    1,005

    نقل قول: قرارگيري موس بر روي دكمه و نمايش عنوان آن

    دوست عزیز همونطور که دوستمون فرمودن یه کنترل tool tip بزار و بعد برای راحتی کار خودت در رویداد form load این کد رو بنویس
    tool tip1.settooltip(button,"matn rahnam")

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •