نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل با ترد thread در سی شارپ

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصقهان
    پست
    17

    مشکل با ترد thread در سی شارپ

    با سلام خدمت دوستان گرامی من برنامه اثر انگشت رو با ترد نوشتم تو سیستم خودم بدون هیچ مشکلی کار میده اما تو سیستم مشتری تا exe رو باز میکنم میگه application stop working ... و اصلا باز نمیشه ...میخوام بدونم برنامه خاصی باید روی سیستم مقصد برای استفاده از ترد نصب شده باشه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: مشکل با ترد tread در سی شارپ

    دات نت فریم ورک که روی سیستم مشتری نصب داره یا نه؟؟؟
    اگه دات نت فریم ورک داره احتمالا توی کدتون یه خطایی رو کنترل نکردین!!!
    توی جزئیات خطاش چیز خاصی نوشته نشده؟؟

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصقهان
    پست
    17

    نقل قول: مشکل با ترد thread در سی شارپ

    روی کامپیوتر مقصد ویژوال استادیو رو نصب کردم برای این کد
    public zkemkeeper.CZKEMClass axCZKEM1 = new zkemkeeper.CZKEMClass();
    این ارور رو میده فک کردم مال پلتفرمه اما هم تو x86 هم تو 64 امتحان کردم نشد . روی کامپیوتر خودم که ویندوزش 64 بیتی راحت جواب میده

    Retrieving the COM class factory for component with CLSID {00853A19-BD51-419B-9269-2DABE57EB61F} failed due to the following error: 80040154.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •