نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: سوال در مورد tooltip

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    95

    سوال در مورد tooltip

    سلام یه سوال در مورد قرار دادن tooltip برای دکمه داشتم


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    خراسان رضوی - نیشابور
    پست
    188

    نقل قول: سوال در مورد tooltip

    یه تول تیپ از نوار ابزار به برنامه اضافه میکنی
    بعد این خط رو تو فرم لود مینویسی
    tooltip1.settoltip(buttom1,"onvan toltip")

  3. #3

    نقل قول: سوال در مورد tooltip

    سوال در مورد tooltip

    سلام یه سوال در مورد قرار دادن tooltip برای دکمه داشتم
    با سلام و تبریک عضویت شما دوست عزیز
    سوالتون رو یکم واضح ترمیپرسدید بهتر بود . بهتر از اون هم این بود که اول جست وجو می کردید. نتایج جست و جو خیلی خوب وسریع میتونه معمولا شما رو به جواب برسونه.
    در مورد سوالتون هم دوست عزیزمون جوابتون رو دادن.
    موفق و پیروز باشید


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    95

    نقل قول: سوال در مورد tooltip

    از همتون ممنون وتشکر فراوان دارم مرسی .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •