نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مقایسه با داده نوع bit

  1. #1

    مقایسه با داده نوع bit

    سلام و خسته نباشید
    من در جدولم یک داده از نوع bit دارم و در برنامه نیاز مقدار true یا false بودن این فیلد بررسی شود. برای این منظور من در رنامه یک متغیر از نوع int با مقدار اولیه 0 تعریف کردم و با کد زیر آن را با فیلد موجود در جدول مقایسه نمودم
    int flag=0;
    str="select * from tblTest Where Field='"+convert.ToByte(flag)+"';

    و برنامه درست اجرا شد. ولی وقتی exe برنامه را اجرا می کنم خطای زیر را می دهد
    کد HTML:
    Unhandled exception has occurred in your application. if you click Continue. the application will ignore attempt to continue. if you click Quit. the applicfation will close immediately.
    Syntax error cnverting the varchar value 'False' to a column of data type bit.
    ایراد کار چیست؟ و چیکار کنم که دیگه با این مشکل مواجه نشوم.
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    897

    نقل قول: مقایسه با داده نوع bit

    معلومه که خطا میده چون باری فیلد از نوع بیت که از ' (کوتیشن) استفاده نمی کنن

  3. #3

    نقل قول: مقایسه با داده نوع bit

    دستوری که نوشتی ور به شکل زیر اصلاح کن

    int flag=0;
    str="select * from tblTest Where Field="+convert.ToByte(flag);



  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    نقل قول: مقایسه با داده نوع bit

    دوست عزیز
    سعی کن query هاتو با SqlCommand بسازی و بعد پارامترهاتو از طریق متد Parameters بدی به کوئری که یه همچین مشکلاتی پیش نیاد . نمونه کد :

    _com.CommandText = "INSERT INTO docs (goal3)";
    _com.CommandText += " VALUES (@g3)";
    _com.Parameters.Add("@g3", SqlDbType.Bit).Value = newDoc.goal3;

    الان در کد بالا میاد و بجای @g3 دقیقا معادل نوع دادشو داخل sql قرار میده . در ضمن newDoc.goal3 هم از نوع بولین هست .
    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •