نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: حذف کردن تمام رکورد های یک جدول

  1. #1

    حذف کردن تمام رکورد های یک جدول

    با سلام خدمت دوستان من سه جدول با Sql Server 2008 و اکسس دارم که با TADOQuery بهش وصل شدم میخوام تمام فیلدهای جدول رو حذف کنم Error میده، میتونید کمکم کنید؟

  2. #2

    نقل قول: حذف کردن تمام رکورد های یک جدول

    چه خطایی میده؟

  3. #3

    نقل قول: حذف کردن تمام رکورد های یک جدول

    سلام
    برای حذف اطلاعات از یک جدول اولا اگر اط بانک های اطلاعاتی رابطه ای استفاده می کنی باید بررسی کنی ببینی که وابستگی جداول به یکدیگر چطوری هستند مثلا اگر جدول 3 به جدول 2 و جدول 2 به جدول 1 وابسته هست حذف اطلاعات باید حتما از جدول 3 شروع سپس جدول 2 و در آخر جدول 1 حذف گردند ، در غیر اینصصورت با پیغام خطا مواجه می شوی، در ثانی اگر قصد داری جدوال را کاملا خالی کنی بهتر فرآیند مورد نظر را بر روی ADOTable انجام دهی تا ADOQUERY ، البته تنها تفاوت در سرعت آنها می باشد.

    موفق باشی

  4. #4

    نقل قول: حذف کردن تمام رکورد های یک جدول

    من از این کد استفاده کردم
    With Q1 do
    begin
    Sql.Clear;
    Sql.Add('DELETE FROM Porsant');
    ExecSQL;
    open;
    end

    اما این خطا رو بهم میده
    Q1:CommandText Does Not Return A Result Set
    هر چند عمل حذف رو انجام میده
    بانک اطلاعاتی هم رابطه ای نیست
    آخرین ویرایش به وسیله mmohsenifar : دوشنبه 28 شهریور 1390 در 09:15 صبح

  5. #5

    نقل قول: حذف کردن تمام رکورد های یک جدول

    سلام. شما شی اشتباه انتخاب کردی.
    از Command استفاده کن.

    اما اشکال کدتون در اینه که پس از اجرا نباید Open کنی.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •