نمایش نتایج 1 تا 26 از 26

نام تاپیک: مشکل نمایش در localhost و هاست

  1. #1

    مشکل نمایش در localhost و هاست

    سلام
    من در لوکال هاست مشکل ندارم
    اما روی هاست ( فضای وب ) مطلبی ارسال می کنم به مشکل بر می خوره

    روی لوکال مثلا مینویسم "سلام"
    همین رو خروجی میده

    اما روی فضای وب "/سلام/" رو خروجی میده
    مشکل کجاست ؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: مشکل نمایش در localhost و هاست

    یعنی چی ؟ با بانک اطلاعاتی مشکل داری ؟

    هاستت ویندوزه ؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل نمایش در localhost و هاست

    نه
    هاست لینوکس هست
    هنگام درج در دیتابیس این اتفاق می افته
    روی لوکال هاست خوبه
    روی فضا وب این مشکل پیش میاد

  4. #4

    نقل قول: مشکل نمایش در localhost و هاست

    دوستان کسی می تونه کمک کنه ؟
    شدید درگیرم

  5. #5

    نقل قول: مشکل نمایش در localhost و هاست

    با سلام، لطفاً كد رو براي بررسي بگذارين.

  6. #6

    نقل قول: مشکل نمایش در localhost و هاست

    خدمت شما :
    require_once 'htmlpurifier-4.3.0/library/HTMLPurifier.auto.php';
    $config = HTMLPurifier_Config::createDefault();
    $config->set('Core.Encoding', 'UTF-8');
    $config->set('HTML.Doctype', 'HTML 4.01 Transitional');
    $purifier = new HTMLPurifier($config);

    $text=$_POST['text'];
    $text = $purifier->purify($text);
    $text=mysql_real_escape_string($text);

  7. #7

    نقل قول: مشکل نمایش در localhost و هاست

    $text=mysql_real_escape_string($text);
    $text=stripslashes($text);



    بجای خط آخر، اینو بذار.
    امیدوارم مشکلت حل بشه

  8. #8

    نقل قول: مشکل نمایش در localhost و هاست

    ممنون
    اوکی شد
    اما حالا روی لینک ها مشکل داره .
    مثلا yorunam.com رو به / تغییر میده

  9. #9

    نقل قول: مشکل نمایش در localhost و هاست

    چرا. از htmlentities استفاده کنید تا کاربران نتونن وقتی پستی ارسال می کنند درونش از HTML استفاده کنن.

  10. #10

    نقل قول: مشکل نمایش در localhost و هاست

    از ادیتور استفاده میکنم برای ارسال

  11. #11

    نقل قول: مشکل نمایش در localhost و هاست

    یعنی با BB Code کار می کنه؟

  12. #12

    نقل قول: مشکل نمایش در localhost و هاست

    نه دیگه
    لینک روی ادیتور از کار میافته

  13. #13

    نقل قول: مشکل نمایش در localhost و هاست

    دوستان کمک کنید
    شدیدا درگیرش شدم

  14. #14

    نقل قول: مشکل نمایش در localhost و هاست

    دوستان ؟
    کمک

  15. #15

    نقل قول: مشکل نمایش در localhost و هاست

    دوستان انصافا کمک کنید :(

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: مشکل نمایش در localhost و هاست

    آقا یه کاری کن


    mysql_real_escape_string رو پاک کن . درسته امنیتی هست ولی پاکش کن تا مشکلت حل بشه . مشکلت که حل شد همین جا جواب بده تا بهتون بگم یک تابع به صورت دستی وارد کنید .


    موفق باشید

  17. #17

    نقل قول: مشکل نمایش در localhost و هاست

    سلام
    مشکل از mysql_real_escape_string نیست
    از $purifier->purify هست که برای جلوگیری از حملات XSS استفاده کردم

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: مشکل نمایش در localhost و هاست

    الان پس سلامتی مشکلت حل شد دیگه.

    موفق باشید

  19. #19

    نقل قول: مشکل نمایش در localhost و هاست

    نه دیگه !
    الان اگه purifier رو بردارم باعث میشه امنیت برای XSS از بین بره

  20. #20

    نقل قول: مشکل نمایش در localhost و هاست

    دوستان ؟
    چه کنیم ؟

  21. #21

    نقل قول: مشکل نمایش در localhost و هاست

    بايد كد Purifier شما رو ببينيم. احتمالاً خوب نوشته نشده كه باعث ميشه متن اصلي رو بهم ميريزه.

  22. #22

    نقل قول: مشکل نمایش در localhost و هاست

    داداش purifier یه کلاس آمادست که دانلود کردم
    لینک : htmlpurifier.org

  23. #23

    نقل قول: مشکل نمایش در localhost و هاست

    پيشنهاد ميكنم خودتون با ايده گرفتن از كدي كه دارين و ايجاد يكسري تغييرات كد مناسب توليد كنيد چون اكثر اين كدها با فارسي و Unicode مشكل دارن چون دوبايتي هست و احتمالاً جزو كدهاي ميشناسه و Escape ميكنه.

  24. #24

    نقل قول: مشکل نمایش در localhost و هاست

    خب شما شخصا برای امنیت برای ارسال یه پست ( توسط ادیتور ) چیکار می کنید ؟
    میشه کمک ما هم کنید ؟
    ممنون

  25. #25

    نقل قول: مشکل نمایش در localhost و هاست

    راستش من شخصاً زياد سخت نميگيرم. اگه بخوام توي DB ذخيره كنم از mysql_real_escape_string استفاده ميكنم و اگه بخوام توي صفحه نمايش بدم و بصورت كد باهاش كار كنم، از htmlentities براي امن كردن استفاده ميكنم. البته اگه كنترلهاي بيشتري مدنظرم باشه با RegEx صحت و اعتبار داده ورودي رو چك ميكنم.

  26. #26

    نقل قول: مشکل نمایش در localhost و هاست

    خب با htmlentitiesهم مشکل داریم
    وقتی برای نمایش ازش استفاده می کنیم ، استایل رو میریزه به هم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •