نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: خطا در query برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار shahrzad87
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    259

    Smile خطا در query برنامه

    سلام
    این کد موقع اجرا روی خط cmlogin.ExecuteNonQuery(); تو قسمت else پیغام خطا می ده عکس خطا هم ضمیمه کردم.
    نمی دونم مشکلش چیه ؟؟

    for (int j = 0; j < dG_Vkalar.Rows.Count - 1; j++)
    {

    tbl_mojoodiTableAdapter.FillBy_code_kala(dS_main.T bl_mojoodi, (int)dG_Vkalar.Rows[i].Cells["code_kala"].Value);
    if (tblmojoodiBindingSource.Count > 0)
    {
    SqlConnection connection = new SqlConnection(anbardari.Properties.Settings.Defaul t.ConnectionSetting);
    SqlCommand cmlogin = new SqlCommand();
    connection.Open();
    cmlogin.CommandType = CommandType.Text;
    cmlogin.CommandText = "update tbl_mojoodi set enterNum=enterNum+ '" + dG_Vkalar.Rows[j].Cells["num"].Value.ToString() + "' where code_kala= '" + dG_Vkalar.Rows[j].Cells["code_kala"].Value.ToString() + "'";
    cmlogin.Connection = connection;
    cmlogin.ExecuteNonQuery();
    connection.Close();

    //"update tbl_mojoodi set enternum=enternum+ " + dG_Vkalar.Rows[i].Cells["num"].Value.ToString() + " where code_kala= " + dG_Vkalar.Rows[i].Cells["code_kala"].Value.ToString();

    //code Sunm +Update
    }
    else
    {
    SqlConnection connection = new SqlConnection(anbardari.Properties.Settings.Defaul t.ConnectionSetting);
    SqlCommand cmlogin = new SqlCommand();
    connection.Open();
    cmlogin.CommandType = CommandType.Text;
    cmlogin.CommandText = "insert into tbl_mojoodi set enterNum='" + dG_Vkalar.Rows[j].Cells["num"].Value.ToString() + "' where code_kala= '" + dG_Vkalar.Rows[j].Cells["code_kala"].Value.ToString() + "'";
    cmlogin.Connection = connection;
    cmlogin.ExecuteNonQuery();
    connection.Close();


    //code insert

    {


    {
    ضمیمه 75273



  2. #2

    نقل قول: خطا در query برنامه

    به نظرم داري فيلدي با ديتا تايپ عدد(enterNum) را با مقدار string مقدار دهي مي كنيد.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار f_pakzad
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    185

    نقل قول: خطا در query برنامه

    فایل ضمیمه وجود ندارد

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    نقل قول: خطا در query برنامه

    دوست عزیز این که مشخصه .
    شما یه نگاه به کوئریت بنداز . ببین وقتی کپی کنی ، معمولا از این دست وقایع رخ میده . در کوئری insert اصلا set استفاده نمیشه . ا.ن مال update هست .
    کویریتو اصلاح کن .
    موفق باشی

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    نقل قول: خطا در query برنامه

    اگرهم فراموش کردی ، کدش به شکل زیر :
    ]INSERT INTO table_name (field1,field2,...) VALUES (value1,value2,...)

    و اگر همه فیلدهارو مقدار میدی :
    INSERT INTO table_name VALUES (value1,value2,...)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •