نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: blockUI در فایرفاکس کار نمی کنه؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    196

    blockUI در فایرفاکس کار نمی کنه؟

    سلام
    من از blockUI استفاده کردم تو IE خوبه ولی تو ff کار نمی کنه کدشو می زارم اینجا
      function show(sr) {
    var url = '<div> <img src="'+sr+'" /></div>';
    $(document).ready(function() {

    $.blockUI({
    message: $(url)

    });

    setTimeout($.unblockUI, 9000);

    });
    }

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    196

    نقل قول: blockUI در فایرفاکس کار نمی کنه؟

    من فهمیدم مشکل کجاست من این تابع رو به صورت زیر فراخوانی می کنم
       <img src="pic/negin.png"  onclick="javascript:show('pic/negin.png');" />  

    حالا اگر به img یه id بدم و کد jquery رو به صورت زیر تغییر بدم درست کار می کنه
        
    $(document).ready(function() {
    $('#pic').click(function() {
    $.blockUI({
    message: $('#displayBox')


    });

    setTimeout($.unblockUI, 2000);
    });
    });

    ولی من اینطوری نمی خوام .فکر کنم کدنویسیم اشتباهه من می خوام با کلیک رو هر عکسی این تابع رو صدا کنم و این عمل انجام بشه دوستان راهنمایی کنید لطفا

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •