نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشكل در زيرخط دار كردن متن در richtextbox

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    زير آسمان شهر
    پست
    143

    مشكل در زيرخط دار كردن متن در richtextbox

    با سلام به همه دوستان
    من وقتي مي خوام خط زير رو كه داخل richtext قرار داره زير خط دار (under line)كنم خطاي Object reference not set to an instance of an object
    رو مياره
    متني كه مي خوام به صورت زير هست:
    ]جناب آقاي/سركار خانم[]‌نام و نام خانوادگي مخاطب[

    يعني به هيچچي گير نميده فقط به اين جمله گير ميده

    كدي رو كه براي زير خط دار كردن نوشتم به صورت زيره:


    if (currentFont.Underline == false)
    {
    txtBody.SelectionFont = new Font(currentFont, FontStyle.Underline);
    }
    else
    {
    txtBody.SelectionFont = new Font(currentFont, FontStyle.Regular);

    }





    لطفا راهنمايي كنيد دوستان مشكل از چي مي تونه باشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار f_pakzad
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    185

    نقل قول: مشكل در زيرخط دار كردن متن در richtextbox

    currentfont به چه صورتی دریافت میشه؟ باید ابتدا نام و سپس سایز باشه. به همین صورت هست؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    زير آسمان شهر
    پست
    143

    نقل قول: مشكل در زيرخط دار كردن متن در richtextbox

    با تشكر از شما

    به صورت زير است:
    System.Drawing.Font currentFont = txtBody.SelectionFont;
    در ضمن من فقط تو خطي كه در پست قبلي گفتم مشكل دارم بقيه هرچي مي نويسم درست كار مي كنه

    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار f_pakzad
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    185

    نقل قول: مشكل در زيرخط دار كردن متن در richtextbox

    یعنی با توجه به فونتی که انتخاب میشه به شکل زیر درمیاد؟
    richTextBox1.Font = new System.Drawing.Font("Tahoma", 8.25F, System.Drawing.FontStyle.Underline);

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    زير آسمان شهر
    پست
    143

    نقل قول: مشكل در زيرخط دار كردن متن در richtextbox

    اصلا وقتي اين متن انتخاب ميشه چيزي در SelectionFont قرار نمي گيره و null قرار مي گيره

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار f_pakzad
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    185

    نقل قول: مشكل در زيرخط دار كردن متن در richtextbox

    نقل قول نوشته شده توسط hadisadaghatmehr مشاهده تاپیک
    اصلا وقتي اين متن انتخاب ميشه چيزي در SelectionFont قرار نمي گيره و null قرار مي گيره
    خب مشکل همینه دیگه. پس انتظار دارید چه چیزی را به عنوان فونت انتخاب کنید؟
    فرض کنید یک کنترل fontdialog روی فرم قراردادید. یک باتم هم دارید. در رویداد کلیک این باتم بنویسید

    if (fontDialog1.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {


    this.richTextBox1.Font = fontDialog1.Font;

    }



    یعی فونتی که انتخاب شده به عنوان فونت ریچ تکست قرار بگیرد. که اگر underline انتخاب شده باشد متن ریچ تکست هم زیر خط دار میشود. حله؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •