نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کمک فوری تبدیل شمسی به میلادی

  1. #1

    کمک فوری تبدیل شمسی به میلادی

    با سلام
    چطوری میشه یک تاریخ شمسی رو که از نوع string هست رو به میلادی تبدیل کنم؟
    کدهای زیادی از سایت گرفتم ولی خیلی گنگن هیچی نمی فهمم خواهش میکنم کمکم کنید.
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار water_lily_2012
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    659

    نقل قول: کمک فوری تبدیل شمسی به میلادی

    با سلام
    دوست عزیز رشته را که خیلی راحت میتونی به تاریخ تبدیل کنی. اگر رشته شما یکپارچه است یعنی به صورت مثلا 2012/2/2 میباشد اول باید به کمک توابع substring سه تا زیر رشته سال و ماه و روز را به دست آوری در مثال فوق شما باید سه رشته 2012و 2و2 را بدست آوری . بعد یک متغیر از نوع dateTime ایجاد میکنی و با دستور new آنرا با سه رشته فوق مقدار دهی میکنی . یعنی :

    dateTime dt = new DateTime(int.parse(str1), int.parse(str2), int.parse(str3));

  3. #3

    نقل قول: کمک فوری تبدیل شمسی به میلادی

    ببینید رشته من یک تاریخ شمسی است و می خوام اون رو به میلادی تبدیل کنم

  4. #4

    نقل قول: کمک فوری تبدیل شمسی به میلادی

    توسط کامپونت farsilibrary خيلي راخت مي توني اين کار انجام بدي
    https://github.com/downloads/HEskand...y-v2.5-Bin.zip

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار water_lily_2012
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    659

    نقل قول: کمک فوری تبدیل شمسی به میلادی

    می توانید از Persia استفاده کنید.
    البته با همین روشی که گفتم

  6. #6

    نقل قول: کمک فوری تبدیل شمسی به میلادی

    مشکل حل شد با persia این هم لینک توضیحاتش http://www.persiadevelopers.com/arti...ersia.NET.aspx

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •