نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: سوال درباره نحوه فرمول نویسی مانده حساب در گزارش گیری صورتحساب در کریستال ریپورت

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    پولادشهر
    سن
    35
    پست
    27

    سوال درباره نحوه فرمول نویسی مانده حساب در گزارش گیری صورتحساب در کریستال ریپورت

    سلام دوستان من میخواستم داده های مربوط به واریز و پرداخت وجه برای یک مشتری رو در یک نرم افزار مدیریت فروش در یک جدول تک به نام تراکنش ها ذخیره نمایم و در هنگام گزارش گیری ردیف های مربوط به هر مشتری رو با استفاده از یک کد سلکت و بایند کردن دیتاست به کریستال ریپورت بفرستم
    کاری که میخوام بکنم و نمیتونم اینه ردیف های این گزارش عبارت میشن از شماره ردیف،تاریخ،شرح،بدهکار،بست انکار که از بانک استخراج میشن و یک ردیف که خودم اضافه میکنم و میشه مانده میخوام برای هر ردیف مانده ردیف قبل با مبلغ بستانکار و بدهکار اون ردیف جمع و کسر بشه و درج بشه اما نمیتونم در کریستال ریپورت این چطوری میشه؟
    میتونم جمع همه واریزی ها و برداشتی ها رو بگیرم و در آخر مانده فعلی رو بدست بیارم ولی میخوام برای هر ردیف یک مانده باشه...
    در واقع نمیخوام برای هر مشتری در بانک اطلاعاتم جدول جداگانه داشته باشم که در هنگام ثبت هر واریز و برداشت آخرین مانده رو در جدول بگیره و بعد از انجام جمع و تفریق اون رو در بانک ذخیره کنه بلکه همه تراکنش ها در یک جدول ذخیره و مانده در هنگام گزارش گیری محاسبه بشه؟

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    پولادشهر
    سن
    35
    پست
    27

    نقل قول: سوال درباره نحوه فرمول نویسی مانده حساب در گزارش گیری صورتحساب در کریستال ریپورت

    خب کسی جواب سوال من رو نداد
    بهتره سوالم رو اینطوری بپرسم
    چطور میتونم توی کریستال ریپورت هر سطر رو تنها با سطر پیش از خودش جمع یا تفریق کنم؟

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    9

    نقل قول: سوال درباره نحوه فرمول نویسی مانده حساب در گزارش گیری صورتحساب در کریستال ریپورت

    سلام

    اول یه formula fields درست میکنید که مانده هر ردیف رو حساب کنه(بدهکار منهای بستانکار)
    دوم با running total fields فیلد بالا رو sum میکنید اونو تو جای مانده نمایش میدید

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    پولادشهر
    سن
    35
    پست
    27

    نقل قول: سوال درباره نحوه فرمول نویسی مانده حساب در گزارش گیری صورتحساب در کریستال ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط faradyta مشاهده تاپیک
    سلام

    اول یه formula fields درست میکنید که مانده هر ردیف رو حساب کنه(بدهکار منهای بستانکار)
    دوم با running total fields فیلد بالا رو sum میکنید اونو تو جای مانده نمایش میدید
    خب من درست نفهمیدم باید چکار کنم میشه بیشتر توضیح بدید...من میخوام در هر سطر مانده نمایش داده بشه...

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    61

    نقل قول: سوال درباره نحوه فرمول نویسی مانده حساب در گزارش گیری صورتحساب در کریستال ریپورت

    با سلام.
    اول یک formula field درست کن (به نام مثلا ss) و این کد را در آن قرار بده
    shared numbervar bb;
    bb := bb + {tblSanadDetail.fldBed}-{tblSanadDetail.fldBes};
    بعد formula fieldدیگری درست کن به نام mande و این کد را در آن قرار بده
    numbervar mm;
    mm := abs({@ss});

  6. #6

    نقل قول: سوال درباره نحوه فرمول نویسی مانده حساب در گزارش گیری صورتحساب در کریستال ریپورت

    با عرض سلام خدمت کاربر گرامی متیه
    بسیار سپاس گذارم از پاسختون مشکل بسیار عدیده منو حل کردید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •