صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 73

نام تاپیک: آمار بازديد و افراد آنلاين

  1. #1

    Post آمار بازديد و افراد آنلاين

    خيلي از دوستان با محاسبه تعداد بازديد مشكل داشتند براي همين اين DLL درست كردم اميدوارم كمكتون كنه،مطمئنا اين DLL خالي از اشكال نيست در صورت بروز مشكل مطرح كنيد كه برطرف كنم.
    براي استفاده از DLL ابتدا
    Solution Explorer-->Refrence-->Add Refrence-->Browse
    سپس آدرس DLL بديد بعد از اين كار يه Global.asax به صورت زير به پروژه اضافه كنيد
    Add New Item -->Web-->Global Application Class
    بعد درون اين فايل به اين صورت عمل كنيد
     protected void Application_Start(object sender, EventArgs e)
    {
    Application.Add("Online", 0);
    }

    protected void Session_Start(object sender, EventArgs e)
    {
    Application.Lock();
    Application["Online"] = (int)Application["Online"] + 1;
    Application.UnLock();
    }
    protected void Session_End(object sender, EventArgs e)
    {
    Application.Lock();
    Application["Online"] = (int)Application["Online"] - 1;
    Application.UnLock();
    }

    براي كد نويسي هم ميتونيد به صورت زير استفاده كنيد
    using Statistics;

    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    Statistic st = new Statistic();
    string str = "تعداد افراد آنلاين:" + st.Online + "<br />" + "تعداد بازديد امروز:" + st.Today + "<br/>" + "تعداد بازديد ديروز:" + st.Yesterday + "<br/>" + "تعداد بازديد ماه:" + st.Month + "<br/>" + " تعداد بازديد ماه گذشته:" + st.LastMonth + "<br/>" + " تعداد بازديد كل:" + st.Total + "<br/>";
    Response.Write(str);
    }

    دانلود DLL
    سورس DLL اضافه شد...!
    دانلود سورس
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------
    دانلود DLL جدید
    توجه:شیوه استفاده از DLL جدید متفاوت است به مثال پست 18 مراجعه کنید...!
    موفق باشيد
    آخرین ویرایش به وسیله Saman Hashemi : سه شنبه 02 خرداد 1391 در 08:26 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    197

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    میشه توضیح بدی Statistics که import کردی چیه؟اتفاقا همین الان داشتم از سایت msn همین کدو میخوندم ولی متوجه using ای که استفاده کردی نشدم.اگه بخوام این کدو دستی بنوسم بدون اینکه dll رو اضافه کنم به جای namespase شما چی باید بنویسم؟

  3. #3

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    using Statistics;

    اين اسم DLL هست و جز دات نت نيست...!
    اگه بخوام این کدو دستی بنوسم بدون اینکه dll رو اضافه کنم به جای namespase شما چی باید بنویسم؟
    من توي يه كلاس با استفاده LinQToXml تعداد توي يه فايل Xml ذخيره ميكنم و ميخونم دات نت همچين قابليت آماده اي نداره بايد خودتون اين كار انجام بديد...!
    آخرین ویرایش به وسیله Saman Hashemi : سه شنبه 29 شهریور 1390 در 07:51 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار reza344
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    41
    پست
    126

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    سلام آقا سامان
    با تشکر از زحمتی که کشیدید ،اگه براتون مقدوره سورس Dll رو هم قرار بدید
    موفق باشید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ASP.NET2
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    191

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    میشه لطف کنی و بگی نقش Application.Lock جی هستش؟ ممنون

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ASP.NET2
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    191

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    در ضمن فکر میکنم اگه تو Session_End چک نکنی که ["Application["Online
    Null هستش یه نه احتمالا تعداد کاربران آنلاینتو منفی هم نشون بده.

  7. #7

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    میشه لطف کنی و بگی نقش Application.Lock جی هستش؟ ممنون
    به اینجا مراجعه کنید...!
    در ضمن فکر میکنم اگه تو Session_End چک نکنی که ["Application["Online
    Null هستش یه نه احتمالا تعداد کاربران آنلاینتو منفی هم نشون بده.
    فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد چون وقتی 2تا session تولید میشه مسلما 2تا از بین میره دیگه نه بیشتر اما برای محکم کاری فکر بدی نیست...!
    سلام آقا سامان
    با تشکر از زحمتی که کشیدید ،اگه براتون مقدوره سورس Dll رو هم قرار بدید
    موفق باشید
    چشم بزودی...!

  8. #8

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    با تشکر از اقا سامان گل.
    اگه تونستید سورس را هم بزارید دیگه نور علا نوره....................
    در پست اول قرار دادم...!

  9. #9
    کاربر جدید آواتار persian boy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    Web
    پست
    17

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    برای من این ارور رو میده چیکار باید بکنم ؟؟؟

    Statistic st = new Statistic();


    Object reference not set to an instance of an object.

    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object


  10. #10

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    احتمالا application مورد نياز توي فايل Global اضافه نكردي...!
    اگه ميتوني برنامه اينجا بذار تا دقيق تر بگم اشكال از كجاست...!

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ASP.NET2
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    191

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    دستت درد نکنه .
    شما اگه این application رو تو browser های مختلف باز کنی به ازای هر browser یک session ایجاد میشه و به تعداد browser هایی که دارن بازدید می کنن به تعداد افراد آنلاین اضافه میشه و در نتیجه بر روری بقیه آمارها هم اثر میزاره. فکر نمیکنم با این روش بشه آمار دقیقی رو بدست آورد. فردی که داره از سایت دیدن میکنه فقط یک نفره با یک ip و browser های مختلف ، فکر میکنم بشه این مشکل رو با چک کردن ip ی بیننده حل کرد.

  12. #12

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    دستت درد نکنه .
    شما اگه این application رو تو browser های مختلف باز کنی به ازای هر browser یک session ایجاد میشه و به تعداد browser هایی که دارن بازدید می کنن به تعداد افراد آنلاین اضافه میشه و در نتیجه بر روری بقیه آمارها هم اثر میزاره. فکر نمیکنم با این روش بشه آمار دقیقی رو بدست آورد. فردی که داره از سایت دیدن میکنه فقط یک نفره با یک ip و browser های مختلف ، فکر میکنم بشه این مشکل رو با چک کردن ip ی بیننده حل کرد.
    برای تست سپاسگذارم
    این آمار که مد نظر شماست به این راحتی قابل پیاده سازی نیست چون با این محدودیت اگه یه نفر بخواد روزی چندبار به سایت شما سر بزنه فقط یه بار به بازدید اضافه میشه در حالی که نباید این طوری باشه مگر اینکه هر پست کانتر داشته باشه,شاید با چک کردن اینکه یه کاربر همزمان با چند مرورگر به سایت وارد نشه بشه یه کارایی کرد...!
    اگر وقت کردم این DLL با ویژگی های جدیدی که مدنظرتون هست ارائه میدم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ASP.NET2
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    191

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    نقل قول نوشته شده توسط Saman Hashemi مشاهده تاپیک
    برای تست سپاسگذارم
    این آمار که مد نظر شماست به این راحتی قابل پیاده سازی نیست چون با این محدودیت اگه یه نفر بخواد روزی چندبار به سایت شما سر بزنه فقط یه بار به بازدید اضافه میشه در حالی که نباید این طوری باشه مگر اینکه هر پست کانتر داشته باشه,شاید با چک کردن اینکه یه کاربر همزمان با چند مرورگر به سایت وارد نشه بشه یه کارایی کرد...!
    خواهش میکنم . طول عمر Session 20min هستش ، پس کاربر بعد از 20 دقیقه میتونه دوباره از سایت بازدید کنه و به تعداد بازدید های امروز اضافه بشه. من فکر می کنم برا این کار میشه از Session id استفاده کرد.

  14. #14
    کاربر جدید آواتار persian boy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    Web
    پست
    17

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    ارور میده وقتی رفرش میکنی
    Statistic st = new Statistic(); 

  15. #15

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    اگه نمونه قرار بدي بهتر ميتونم كمكت كنم...!

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    با سلام
    نمیشه با IP چک کرد ؟
    به این شکل آمار سایت خراب میشه.

  17. #17

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    با سلام
    نمیشه با IP چک کرد ؟
    به این شکل آمار سایت خراب میشه.
    در پست 14 جواب سوالتونو بخونيد...!
    اگر آمار دقيق ميخوايي اين DLL پاسخگو نيست از Google Analytics استفاده كنيد...!

  18. #18

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    بروزرسانی: بعضی از مشکلات DLL درست شد و دیگه با رفرش شدن صفحه به تعداد بازدیدو... اضافه نمیشه (البته تا موقعی که session کاربر زنده است...!)
    از این مثال استفاده کنید...!
    شیوه استفاده از DLL تغییر کرده مخصوصا درون فایل Global حتما به مثال توجه کنید...!

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    من هم از فایل شما استفاده کردم و با گفته شما هم موافقم که آمار دقیق اگر بخواهیم نمیشه به این سادگی پیاده کرد چون برای بالا بردن دقتش نیاز به اعمال و کنترل کردن موارد زیادی هست فکر می کنم استفاده از سیستم هایی مانند گوگل آنالیز و وبگذر بهتر خواهد بود

  20. #20

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    من هم از فایل شما استفاده کردم و با گفته شما هم موافقم که آمار دقیق اگر بخواهیم نمیشه به این سادگی پیاده کرد چون برای بالا بردن دقتش نیاز به اعمال و کنترل کردن موارد زیادی هست فکر می کنم استفاده از سیستم هایی مانند گوگل آنالیز و وبگذر بهتر خواهد بود
    البته این DLL هم دقیقا مثل وبگذره و تفاوتی نداره اما در مورد آنالیز سایت اگر دوستان کمک کنند میشه برنامه ای نوشت که اطلاعات آماری تولید کنه اما تنهایی یه کمی سخته البته به قدرت گوگل هم نمیرسه اما حداقل اوپن سورس و تحریمی تو کارش نیست...!

  21. #21

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    به نظر من حداقل امکاناتی که باید داشته باشه:
    - آمار تعداد بازدید های سایت:
    برای شمارش میشه از همین امکانی استفاده کرد که شما در کدهای خود استفاده کردید.
    - آمار تعداد بازدیدکننده سایت:
    برای شمارش این هم بهتره از ip استفاده کرد.
    - آمار تعداد بازدیدهای هر صفحه:
    اگر امکانش هست در مورد این بحث کنیم و بهترین روش به نظر شما چیه؟
    - تعداد افراد انلاین:
    برای این هم بهتره از ip استفاده بشه
    - تعداد بازدید های روزانه، تعداد بازدید کنندگان روزانه و...
    اینا هم از جمع بقیه به دست میان

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار hashemi85sep
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    فارس - لامرد
    سن
    35
    پست
    351

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    سلام دوستان
    من برای آمار بازدید اینطوری کار میکنم.

    اگه مشکلی داره لطفا راهنمایی کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  23. #23

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    دوستان نکته ای رو عرض کنم البته همه استادید اما برای اونهایی که نمیدونند خواستم بگم :
    وقتی خواستید آپلود کنید سایت رو یک پوشه با نام statistics باید درست کنید و سطح دست رسی اون رو Read & Write بگذارید.

  24. #24

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    دوست خوبم مرسي از بابت سورس وdll كه گذاشتي اما از قديم گفتن به كسي كه دوسش داري عوض ماهي دادن ماهي گيري يادش بده شما مارو دوست نداري ميشه همين جا ياد بدي چطوري خودمون درستش كنيم

  25. #25

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    حرف شما کاملا درسته اما این ضرب المثل همیشه درست نیست، اینجا ما فقط به همین چیزی که گفتن نیاز داریم، چرا اگه منظور شما طریقه درست کردن DLL هست اتفاقا خوبه که یاد بگیریم بنده هم مشتاقم یاد بگیرم.
    اگه لطف کنن و بگن چطور میشه DLL درست کرد مثل همین که ساختن خیلی عالی میشه.

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار jigily
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    زير سايه حضرت صاحب
    پست
    320

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    من ميخواهم نام كاربري افرادي كه در حال مشاهده سايت هستند و مشاهده هر صفحه را هم نمايش بدهم بايد چكار كنم؟

  27. #27

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    به نظر من حداقل امکاناتی که باید داشته باشه:
    دوست عزیز ما پروژه تجاری کار نمیکنیم که باید داشته باشه مثال میتونی خودت این امکانات اضافه کنی بنده وظیفه ای ندارم...!
    دوست خوبم مرسي از بابت سورس وdll كه گذاشتي اما از قديم گفتن به كسي كه دوسش داري عوض ماهي دادن ماهي گيري يادش بده شما مارو دوست نداري ميشه همين جا ياد بدي چطوري خودمون درستش كنيم
    بهتر بود سوالتون توی یه تاپیک دیگه میپرسیدید...!
    شما وقتی یه پروژه ClassLibrary میسازید خروجی یه DLL میشه که با اضافه کردن به پروژه های دیگه میتونید ازش استفاده کنید...!
    من ميخواهم نام كاربري افرادي كه در حال مشاهده سايت هستند و مشاهده هر صفحه را هم نمايش بدهم بايد چكار كنم؟
    دوست عزیز سوال شما به اینجا مربوط نمیشه اگه امکان داره توی یه تاپیک جدا مطرح کنید البته قبلش یه سرچ کنید چون دهها تاپیک در مورد وجود دارد...!

  28. #28
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    23

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    ممنون بابت این تاپیک اما به نظر من ، هم این آمار دقیق نیست ، هم اینکه فکر میکنم اگر بخوای مثلا دوباره سایت رو Upload کنی همه اطلاعاتت null میشه بهتره توی Database نگه داری بشه . اینطوری خطر ناکه .
    اما بازم ممنون .
    موفق باشید

  29. #29

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    ممنون بابت این تاپیک اما به نظر من ، هم این آمار دقیق نیست ، هم اینکه فکر میکنم اگر بخوای مثلا دوباره سایت رو Upload کنی همه اطلاعاتت null میشه بهتره توی Database نگه داری بشه . اینطوری خطر ناکه .
    میشه دلایل خودتونو بگید؟خوب دوست عزیز شما بکاپ میگیری از سایتت بعد این اطلاعات دوباره میریزی روی سرور این دیگه چه ربطی به این کامپوننت داره؟بله بانک هم خوبه اما بخاطر اینکه این کنترل وابسته به بانک خاصی نباشه ازین شیوه استفاده شده...!

  30. #30
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    26

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    نقل قول نوشته شده توسط Saman Hashemi مشاهده تاپیک
    احتمالا application مورد نياز توي فايل Global اضافه نكردي...!
    اگه ميتوني برنامه اينجا بذار تا دقيق تر بگم اشكال از كجاست...!
    برا منم همین خطایی که دوستمونpersian boy گفتن رو میده حالا من چیکار کنم؟

  31. #31

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    برا منم همین خطایی که دوستمونpersian boy گفتن رو میده حالا من چیکار کنم؟
    نمونه پروژه هست دانلود کنید مثل اون بسازید اگه باز هم مشکلی بود مثال قرار بدید تا دلیلشو بهتون بگم...!

  32. #32
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    26

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    الانم یه خطای دیگه میده. اینم فایلش
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  33. #33

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    شما از DLL جدید استفاده کردید به مثال پست 18 مراجعه کنید و فایل Global مثل اون تغییر بدید...!

  34. #34

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    نقل قول نوشته شده توسط Saman Hashemi مشاهده تاپیک
    دوست عزیز ما پروژه تجاری کار نمیکنیم که باید داشته باشه مثال میتونی خودت این امکانات اضافه کنی بنده وظیفه ای ندارم...!
    سلام دوست من.
    منظور من از گفتن باید، این نیست که شما باید این کار را بکنید منظورم این است که یک سیستم آمارگیری خوب بهتر است این امکانات را داشته باشد. و با کمک شما و دوستان میتوانیم چنین سیستم ای بنویسیم و برای ساخت آن از شما درخواست راهنمایی کرده بودم. امیدوارم ناراحت نشده باشید...

    در این قسمت نظر شما را خواسته بودم:
    - آمار تعداد بازدیدهای هر صفحه

    به نظر شما بهترین روش برای این امکان چی هست؟

  35. #35

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    آمار تعداد بازدیدهای هر صفحه
    آمار بازدید به ازای صفحه مناسب نیست چون امکان داره اون صفحه فقط یه مطلب در بر نگیره و پویا باشه مثلا ShowItem.aspx?ID=1 اینجوری نتیجه خوبی نمیگیرید و بهتر برای مطلب آمار قرار بدید که باید یه فیلد اضافه کنید و توی هر بار نمایش یه بار تعداد بازدید اضافه کنید...!

  36. #36

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    نقل قول نوشته شده توسط Saman Hashemi مشاهده تاپیک
    آمار بازدید به ازای صفحه مناسب نیست چون امکان داره اون صفحه فقط یه مطلب در بر نگیره و پویا باشه مثلا ShowItem.aspx?ID=1 اینجوری نتیجه خوبی نمیگیرید و بهتر برای مطلب آمار قرار بدید که باید یه فیلد اضافه کنید و توی هر بار نمایش یه بار تعداد بازدید اضافه کنید...!
    منظور من شبیه به آمارگیری وب گذر هست. در این آمارگیری علاوه بر تمام امکانات، امکان آمار بازدید به ازای هر صفحه هم وجود داره...

  37. #37

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    سلام

    من از این آمار تو پروژم استفاده کردم اما مشکلی که پیش میاد اینه که با هر بار کلیک روی لینک های موجود تو سایت این ارور رو می ده :
    Object reference not set to an instance of an object.
    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
    تنظیمات رو هم از روی مثال انجام دادم
    اینطوری نیست که همیشه ارور بده تو لود اول مشکلی نداره و آمار رو نشون می ده اما رو لینک ها که کلیک می کنم ارور می ده باز تو اون صفحه که ارور داده دوباره رفرش می کنم صفحه میاد !! ؟؟

  38. #38

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    سلام
    من از این dll استفاده کردم اما بعد از یک روز همه اطلاعات 0 شد !!!
    چیکار باید کرد ؟

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    با سلام
    اقای هاشمی کلاس را بردم در یک کلاس لایبراری اما using System.Xml.Linq;
    شناسایی نمیشه یعنی dll پیدا نمیکنه

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار saeed_sho
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    890

    نقل قول: آمار بازديد و افراد آنلاين

    دوستان برای اینکه بفهمیم کاربر تب مربوط به برنامه رو بسته یا مرورگرو بسته فبل از لاگ اوت چه پیشنهادی دارین

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •