نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نحوه محدود کردن تگ های ورودی در فرم ها

  1. #1

    نحوه محدود کردن تگ های ورودی در فرم ها

    با سلام
    میخواستم بپرسم برای اینکه کاربر را محدود کنیم در یک فرم و textarea فقط از چند تگ خاص استفاده کنه از چه تابعی باید اسفاده کنیم
    و سوال دیگه تو بعضی سایت ها دیده بودم که مثلا برای نمایش کد های php ,مثل همین سایت از یک استایل استفاده میشه من از ادیتور tiny استفاده میکنم که خیلی ساده و کم حجمه و همچین امکانی توش نبود
    آخرین ویرایش به وسیله shahinshyd : سه شنبه 29 شهریور 1390 در 09:59 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: نحوه محدود کردن تگ های ورودی در فرم ها

    سرچ کنید PHP BBCODE

  3. #3

    نقل قول: نحوه محدود کردن تگ های ورودی در فرم ها

    از دوستان دیگه کسی کلاس اماده سراغ نداره؟

  4. #4

    نقل قول: نحوه محدود کردن تگ های ورودی در فرم ها

    من فقط میخوام اجازه استفاده از چند تا تگ (مثلا <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>) اگه امکانش هست با کد توضیح بدید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: نحوه محدود کردن تگ های ورودی در فرم ها

    ببین شاهین می توی یه کار دیگه هم کنی .


    تگ هایی که نمی خوایی رو بندازی داخل یک آرایه و بگی اگر چنین تگ هایی بود بیا و به جاش یه فاصله خالی بنداز در غیر این صورت بقیه تگ ها رو بذار . ببین یه مثال واست می زنم تست کن

    $symbol = array('<br>', '<acript>','<span>','<style>','<b>');

    $text =str_replace( $symbol ," ",$_POST['text']);

  6. #6

    نقل قول: نحوه محدود کردن تگ های ورودی در فرم ها

    با سلام
    من از سایت php.net این مثال رو گرفتم
    حالا به نظر شما اگه واسه فرم بگیم که فقط از یکسری تگ استفاده بشه بهتره یا نه ما استفاده از تگ هایی که نمیخوایم رو محدود کنیم
    <?php
    $text = '<p>Test paragraph.</p><!-- Comment --> <a href="#fragment">Other text</a>';
    echo strip_tags($text);
    echo "\n";

    // Allow <p> and <a>
    echo strip_tags($text, '<p><a>');
    ?>

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •