نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ذخیره فایل با فرمت مخصوص

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,704

    ذخیره فایل با فرمت مخصوص

    دوستان، برای ذخیره فایل با فرمت مخصوص به خود برنامه چکار باید کرد و اگر این فایل رو با اون برنامه باز کنیم چطور میشه از داخل نرم افزار به مسیر فایل دسترسی داشت؟(بدون استفاده از openfiledialog )

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار water_lily_2012
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    659

    نقل قول: ذخیره فایل با فرمت مخصوص

    موقع Save می تونی هر پسوندی که دوست داری بدی.
    و به صورت زیر می تونی مسیر بدی
    StreamWriter sw = new StreamWriter(USBPath + "CurrentSafe.Saf", false, Encoding.UTF8);

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,704

    نقل قول: ذخیره فایل با فرمت مخصوص

    ضمن تشکر مجدد، بهتره سوالمو واضح تر بپرسم، فرض کنید یه فایل با پسوند خاص نرم افزار مثلاً .abc در دستکتاپ ذخیره کردیم حالا با دوبار کلیک روی اون، نرم افزار باز میشه حالا برای اعمال تغییرات روی این فایل، آدرس این مسیر رو مثلاً توی نوار وضعیت نشون می دیم که تغییرات، همونجا ذخیره بشه حالا سوال اینه که مسیر این فایل رو چطوری به دست بیاریم؟
    با تشکر از دوستان

  4. #4
    Super Moderator
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    WinNT
    پست
    5,936

    نقل قول: ذخیره فایل با فرمت مخصوص

    آدرس فایل (ها) به صورت پارامتر (های) CommandLine به برنامه ارسال میشه ، به صورت زیر میتونید آدرس و نام فایل ها رو به دست بیارید :


            static void Main(string[] args)
    {
    foreach (string Param in args)
    Console.WriteLine(Param);
    Console.ReadLine();
    }

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,704

    نقل قول: ذخیره فایل با فرمت مخصوص

    خسته نباشید
    آیا این پارامترها تعداد مشخصی دارند یا نه؟ الآن با یه سورسی که از یکی از تاپیک ها گرفتم زمانیکه فایل رو با برنامه باز می کنم مسیر نصب نرم افزار و آدرس فایل رو بر می گردونه چطور می تونم این آدرس ها را در تکست باکس های جداگانه ذخیره کنم؟
    با تشکر

  6. #6
    Super Moderator
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    WinNT
    پست
    5,936

    نقل قول: ذخیره فایل با فرمت مخصوص

    آیا این پارامترها تعداد مشخصی دارند یا نه؟
    خیر تعداد مشخصی ندارند ، تعداد پارامترهای دریافت شده توسط برنامه به تعداد فایلهایی هست که انتخاب شدن و با برنامه باز شدن + 1 ؛ مثلا اگر فایل های با فرمت mfl با برنامه شما باز بشن و شما 10 فایل mfl رو انتخاب و اجرا کنید 10 + 1 پارامتر به برنامتون ارسال مشه (11) که پارامتر 0 همیشه آدرس فایل اجرایی برنامتون هست .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •