نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: فوري : دريافت ID يك ركورد در زماني كليك بر روي گزينه Select

  1. #1

    فوري : دريافت ID يك ركورد در زماني كليك بر روي گزينه Select

    سلام
    در يك ديتا گريد ميخاهم زماني كه هر ركوردي را با استفاده از كليك بر روي Select مقدار ID اون ركورد برگردد.
    #C باشه لطفا
    ممنون ميشم

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    37
    پست
    1

    نقل قول: فوري : دريافت ID يك ركورد در زماني كليك بر روي گزينه Select

    سلام ،

    اول باید خصوصیت DataKeyNames از GridView رو یه نگاه بندازی،

    ببین اسم فیلدت(ID) وجود داره یا نه؟

    اگر وجود نداره باید تایپش کنی.

    بعد هم باید روی GridView دابل کلیک کنی و خط زیر رو وارد کنی.



    Label1.Text = GridView1.SelectedDataKey(0)


    با فرض اینکه یه شی لیبل به اسم Label1 وجود داشته باشه. ID خط انتخاب شده در لیبل نمایش داده میشه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •