نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نوشتن exception شخصی

  1. #1

    نوشتن exception شخصی

    با سلام خدمت دوستان عزیز
    سوالی داشتم که اگر راهنمایی کنین ممنون میشم
    میخوام درون برنامم اگه یک متغیر مشخص true شد ،اجرای برنامه ادامه پیدا نکنه، منتها چون کد طولانی هست نمیشه خط به خط شرط و return بذارم، ضمنا چون زمان اجرای برنامه چند ساعت هست متوقف شدن سریع برنامه حائز اهمیت هست.
    می خواستم بدونم با نوشتن یک exception شخصی میتونم به نوعی true شدن اون متغیر را چک کنم تا به کمک try catch سریع برنامه متوقف بشه؟
    اگر راهکار دیگه ای هم بدین ممنون میشم
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: نوشتن exception شخصی

    اگر اینطورکه بنده متوجه شدم باشه ؛ میتونید یک متغیر استاتیک در داخل یه کلاس تعریف کنید و همچنین یه تایمر هم داشته باشید
    که بعد هر مدت زمان ، اون متغیر چک بشه و در صورت مثلا False بودن ، متود Application.Exit فراخوانی بشه . دلیل استاتیک بودن متغیر
    هم به خاطر این هست که از همه جا بهش دسترسی داشته باشید .

    موفق باشید ./






  3. #3

    نقل قول: نوشتن exception شخصی

    نقل قول نوشته شده توسط Salar Ashgi مشاهده تاپیک
    اگر اینطورکه بنده متوجه شدم باشه ؛ میتونید یک متغیر استاتیک در داخل یه کلاس تعریف کنید و همچنین یه تایمر هم داشته باشید
    که بعد هر مدت زمان ، اون متغیر چک بشه و در صورت مثلا False بودن ، متود Application.Exit فراخوانی بشه . دلیل استاتیک بودن متغیر
    هم به خاطر این هست که از همه جا بهش دسترسی داشته باشید .

    موفق باشید ./
    ممنون از توجهتون
    برنامه من exe ویندوزی نیست، بلکه به صورت add-on روی یک نرم افزار دیگه سوار میشه، که اون نرم افزار هم اجازه Application.Exit نمیده، Environment.Exit را هم تست کردم که کلا همه چیرو از جمله اون برنامه اصلی رو میبنده، در حلیکه من فقط میخوام فرم خودم بسته بشه

  4. #4

    نقل قول: نوشتن exception شخصی

    اگر دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: نوشتن exception شخصی

    به جای متغیر از یک متود استفاده کنید.
    به جای x=true
    باید بنوییسید x();

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •