نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کد پیدا کردن IP آدرسهای تمام کاربران یک شبکه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار shahrzad87
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    259

    Smile کد پیدا کردن IP آدرسهای تمام کاربران یک شبکه

    سلام
    من کدی با سی شارپ یا wpf برای پیدا کردن IP آدرسهای تمام کاربران در شبکه می خوام. این کد رو نوشتم فقط IP خودم رو می گه.



    IPAddress[] a = Dns.GetHostByName(Dns.GetHostName()).AddressList;



    for (int i=0; i<a.Length; i++)



    MessageBox.Show(i+" "+a[i]);

  2. #2

    نقل قول: کد پیدا کردن IP آدرسهای تمام کاربران یک شبکه

    سلام.
    آیا در شبکه مزبور، Domain Controller ای وجود داره؟ اگر پاسخ مثبت هستش، میتونید از ADSI استفاده کنید:


    System.DirectoryServices.DirectoryEntry dir = new System.DirectoryServices.DirectoryEntry("WinNT://MyDomain");
    foreach (DirectoryEntry child in dir.Children)
    {
    if (child.SchemaClassName == "Computer")
    {
    string computerName = child.Name;
    }
    }


    در غیر اینصورت، می تونید از NetServerEnum استفاده کنید. برای سادگی و تسریع در این کار نیز می تونید از این کلاس استفاده کنید.

    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: کد پیدا کردن IP آدرسهای تمام کاربران یک شبکه

    ابتدا Using System.Net


    string temp = "";
    IPHostEntry ipentry = Dns.GetHostByName(Dns.GetHostName());
    IPAddress[] addr = ipentry.AddressList;
    for (int i = 0; i < addr.Length; i++)
    {
    temp += string.Format("IP {0} : {1} ", i, addr[i].ToString());
    }
    آخرین ویرایش به وسیله mehdi.mousavi : دوشنبه 11 مهر 1390 در 12:08 عصر دلیل: Decorating Code...

  4. #4
    کاربر جدید آواتار persian boy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    Web
    پست
    17

    نقل قول: کد پیدا کردن IP آدرسهای تمام کاربران یک شبکه

    با سلام

    کامپیوتر نیم رو چی میشه ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •