نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چرا ساعت سایتم یه ساعت عقب هست؟ (از تابع date_default_timezone_set استفاده می کنم)

  1. #1

    چرا ساعت سایتم یه ساعت عقب هست؟ (از تابع date_default_timezone_set استفاده می کنم)

    چرا ساعت سایتم یک ساعت عقب هست؟

    لطفا توجه کنید که ساعت سیستم من درست هست، از تابع زیر هم استفاده می کنم ولی یک ساعت عقب هست. مشکل چیه؟

    date_default_timezone_set('Asia/Tehran');

  2. #2

    نقل قول: چرا ساعت سایتم یه ساعت عقب هست؟ (از تابع date_default_timezone_set استفاده می کنم)

    سلام
    خوب احتمالا چون اول مهره و ساعت اتوماتیک 1ساعت میاد عقب

  3. #3

    نقل قول: چرا ساعت سایتم یه ساعت عقب هست؟ (از تابع date_default_timezone_set استفاده می کنم)

    خوب احتمالا چون اول مهره و ساعت اتوماتیک 1ساعت میاد عقب
    می دونم مشکل همینه ولی چطور باید این مشکل رو حل کرد؟

  4. #4

    نقل قول: چرا ساعت سایتم یه ساعت عقب هست؟ (از تابع date_default_timezone_set استفاده می کنم)

    خوب الان که ساعت اومده عقب جرا میخواین شکلو حل کنید؟

  5. #5

    نقل قول: چرا ساعت سایتم یه ساعت عقب هست؟ (از تابع date_default_timezone_set استفاده می کنم)

    خوب الان که ساعت اومده عقب جرا میخواین شکلو حل کنید؟
    عجب حرفی می زنی ها، یعنی نباید ساعت سایتهایی که طراحی می کنم با ساعت رسمی کشور هماهنگ باشه؟

  6. #6

    نقل قول: چرا ساعت سایتم یه ساعت عقب هست؟ (از تابع date_default_timezone_set استفاده می کنم)

    من متوجه نمیشم اگه اومده عقب پس الان باید درست باشه؟

  7. #7

    نقل قول: چرا ساعت سایتم یه ساعت عقب هست؟ (از تابع date_default_timezone_set استفاده می کنم)

    توی موبایلم قسمت تنظیمات ساعت رو اتوماتیک گذاشتم و تهران و انتخاب کردم و همین مشکل و داشت فک کنم مشکل از بچه های بالا است نقطه سر خط

  8. #8

    نقل قول: چرا ساعت سایتم یه ساعت عقب هست؟ (از تابع date_default_timezone_set استفاده می کنم)

    الان ساعت رسمی کشور 10:38 هست ولی ساعت سایت من 9:38،قبل از مهر ماه ساعت سایتم مشکلی نداشت اما حالا عقب هست.

    من می خوام ساعت سایتم با ساعت رسمی هماهنگ باشه. چطور باید این مشکل رو برطرف کنم؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •