نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: Timeout?

  1. #1

    Question Timeout?

    آقا..
    خواستم ببینم میشه در C++‎ به کابر چند ثانیه وقت داد تا کاری را بکند و اگر نشد کار دیگری کند؟
    مثلا در عرض 2 ثانیه باید عددی را وارد کند و اگر نکرد یک عدد پیش فرض را بفرستد...؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    863

    Smile چرا نشه

    #include<iostream.h>
    #include<conio.h>
    #include<dos.h>
    int main()
    {
    int timeout=5,num=50,flag=1;
    clrscr();
    cout<<"the defult number is: "<<num<<"\n";
    cout<<"Enter a number\n";

    do
    {
    if (timeout==0)
    {
    flag=0;
    break;
    }
    timeout-=1;
    delay(1000);
    cout<<timeout<<"\n";
    }while(!kbhit());
    if (flag==1)
    cin>>num;
    cout<< "\nthe number is: "<<num;
    return 0;
    }


    این برنامه به کاربر 5 ثانیه وقت میدهد تا کار بر عددی را وارد کند در غیر اینصورت عدد پیش فرض در متغییر باقی میماند.
    در پناه حق موفق باشید.

  3. #3
    البته اگه Delay رو کمتر کنی TimeOut رو بیشتر کنی بهتره
    You never know what you can do until you try

  4. #4

    ممنون

    M.kavyani ممنونتیم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    863

    Smile

    با سلام
    قابل شما رو نداشت. از شما هم به خاطر این سوال خوبتون تشکر میکنم چون باعث شد خودمم یه چیز
    جدید یاد بگیرم
    در پناه حق موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله M.kavyani : چهارشنبه 04 آبان 1384 در 21:05 عصر

تاپیک های مشابه

  1. افزایش زمان برای خطای timeout
    نوشته شده توسط محمدحسام در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 23 فروردین 1391, 11:45 صبح
  2. Timeout تنها زمان آپدیت یک ردیف
    نوشته شده توسط koosha system در بخش SQL Server
    پاسخ: 29
    آخرین پست: شنبه 06 مرداد 1386, 10:28 صبح
  3. پیام timeout
    نوشته شده توسط عفت بزرگه در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 19 دی 1385, 12:59 عصر
  4. timeout رو چطوری بیشتر کنم ؟
    نوشته شده توسط aki در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 24 اردیبهشت 1385, 09:17 صبح
  5. خطای Cgi TimeOut در دلفی(روش زیاد کردنTimeOut سرور در دلفی؟)
    نوشته شده توسط anoush در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 10 تیر 1382, 20:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •