نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: لیست کردن فونت ها در یک لیست باکس؟

  1. #1
    کاربر جدید آواتار sina.esmaeelie
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    5

    Question لیست کردن فونت ها در یک لیست باکس؟

    چطوری میتونم فونت ها و اندازه اونها رو دز لیست باکس های جداگانه لیست کنم ؟

  2. #2

    نقل قول: لیست کردن فونت ها در یک لیست باکس؟

    سلام
    در نمونه کدها و برنامه های آماده این تالار و تالار وی بی نت بگردید حتما پیدا میشه. صرفا دنبال خود برنامه نگردید, بلکه برنامه های کاربردی و مشابه هم به شما کمک می کنن.
    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ahrimaneahurai
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران
    پست
    554

    نقل قول: لیست کردن فونت ها در یک لیست باکس؟

    به این لینک مراجعه کنید

  4. #4

    نقل قول: لیست کردن فونت ها در یک لیست باکس؟

    سلام میتونی از این را اضافه کنی:

    foreach (FontFamily item in FontFamily.Families )
    {
    listbox1.Items.Add(item.Name );
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sanay_esh
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    برنامه نویس !
    سن
    39
    پست
    449

    نقل قول: لیست کردن فونت ها در یک لیست باکس؟

    خود ویژوال هم یک کنترل داره که فونت های سیستم رو لیست میکنه و بهت میده

    FONT DIALOG
    استفاده از آن مثل استفاده از لیوان برای آب خوردن هست !!!!
    موفق باشیدب

  6. #6
    کاربر جدید آواتار sina.esmaeelie
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    5

    نقل قول: لیست کردن فونت ها در یک لیست باکس؟

    خیلی ممنون از همه نمی خوام از دایلگ ها استفاده کنم ولی متاسفانه از تمامی کدهایی که زحمت کشیدید گذاشتید هیچی نمایش داده نمیشه در ضمن دارم از ایونت
    SelectedIndexChanged


    استفاده می کنم ؟
    آخرین ویرایش به وسیله sina.esmaeelie : دوشنبه 04 مهر 1390 در 00:59 صبح

  7. #7
    کاربر جدید آواتار sina.esmaeelie
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    5

    نقل قول: لیست کردن فونت ها در یک لیست باکس؟

    مشکل اولا از ایونتی بود که من انتخاب کرده بودم و ثانیا دقیقا بشکل زیر نوشتم و تمامی فونت ها مجود در سیستم خودم رو نشان داد.
    usingSystem.Drawing.Text;
    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {


    foreach (FontFamily font in FontFamily.Families)
    {
    listBox1.Items.Add(font.Name);
    }
    }

    خیلی ممنون از همگی
    آخرین ویرایش به وسیله sina.esmaeelie : دوشنبه 04 مهر 1390 در 12:29 عصر

  8. #8

    نقل قول: لیست کردن فونت ها در یک لیست باکس؟

    واقعا ممنونم من خیلی دنبال این کد گشتم مرسییییییییییییییییییییی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •