نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: خطا به هنگام اتچ کردن دیتابیس

  1. #1

    خطا به هنگام اتچ کردن دیتابیس

    سلام
    من وقتی می خوام دیتابیس خودمو در sql server 2008 اتچ کنم با این خطا مواجه میشم :

    An error occurred when attaching the database(s). Click the hyperlink in the Message column for details
    لطفا بگید مشکل از کجاست؟

  2. #2

    نقل قول: خطا به هنگام اتچ کردن دیتابیس

    سلام
    این پیغام به شما میگه که خطایی در اتچ کردن رخ داده است. در پنجره Attach Databases در قسمت Message پیغام آبی رنگی ظاهر میشه که با کلیک روی اون قابل مشاهده است. متنش پیغام رو اینجا بزارید تا ببینیم مشکل چیه.
    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: خطا به هنگام اتچ کردن دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط مرتضی تقدمی مشاهده تاپیک
    سلام
    این پیغام به شما میگه که خطایی در اتچ کردن رخ داده است. در پنجره Attach Databases در قسمت Message پیغام آبی رنگی ظاهر میشه که با کلیک روی اون قابل مشاهده است. متنش پیغام رو اینجا بزارید تا ببینیم مشکل چیه.
    موفق باشید
    این متن پیغام :

    TITLE: Microsoft SQL Server Management Studio
    ------------------------------

    Attach database failed for Server 'Farid-HP'. (Microsoft.SqlServer.Smo)

    For help, click: http://go.microsoft.com/fwlink?ProdN...).100402-1539+)

    &EvtSrc=Microsoft.SqlServer.Management.Smo.Excepti onTemplates.FailedOperationExceptionText&EvtID=Att ach+database+Server&LinkId=20476

    ------------------------------
    ADDITIONAL INFORMATION:

    An exception occurred while executing a Transact-SQL statement or batch. (Microsoft.SqlServer.ConnectionInfo)

    ------------------------------

    Unable to open the physical file "C:\myDB.mdf". Operating system error 5: "5(failed to retrieve text for this error. Reason: 15105)". (Microsoft SQL Server, Error:

    5120)

    For help, click: http://go.microsoft.com/fwlink?ProdN...0&LinkId=20476

    ------------------------------
    BUTTONS:

    OK
    ------------------------------



    ممنون از اینکه کمک می کنید

  4. #4

    نقل قول: خطا به هنگام اتچ کردن دیتابیس

    لطفا یه نفر کمک کنه من باید چکار کنم؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988

    نقل قول: خطا به هنگام اتچ کردن دیتابیس

    اين خطا که چيز خاصي نمي گه ، فقط نمي تونه فايل شما را باز کنه ، چند دليل ميتونه داشته باشه

    1 : فايل خراب شده باشه
    2 : فايل در يک ديتابيس ديگه Attach باشه

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    26

    نقل قول: خطا به هنگام اتچ کردن دیتابیس

    بررسی Error هنگام Attach کردن فایل mdf به sql server

    بررسی یه Error هنگام Attach کردن فایل mdf به sql server :
    Failed to retrieve data for this request. (Microsoft.SqlServer.Management.Sdk.Sfc)
    For help, click: http://go.microsoft.com/fwlink?ProdN...r&LinkId=20476
    ------------------------------
    ADDITIONAL INFORMATION:
    An exception occurred while executing a Transact-SQL statement or batch. (Microsoft.SqlServer.ConnectionInfo)
    ------------------------------
    CREATE FILE encountered operating system error 5(failed to retrieve text for this error. Reason: 1815) while attempting to open or create the physical file 'Path file'. (Microsoft SQL Server, Error: 5123)
    For help, click: http://go.microsoft.com/fwlink?ProdName=Microsoft+SQL+Server&ProdVer=10.00 .1600&EvtSrc=MSSQLServer&EvtID=5123&LinkId=20476
    برای حل این خطا ( که مربوط به اجازه دسترسی به فایل های دیتا بیسه- Access denied- ) مراحل زیر رو دنبال کنید:
    ۱- از اس کیو ال سرور خارج بشید ( از تمام نمونه هاش )
    ۲- روی درایوی که فایل های mdf و ldf مورد نظر اونجا هستند راست کلیک کرده، روی پراپرتیز کلیک می کنیم.
    ۳- در پنجره پراپرتیز تب Security را انتخاب می کنیم.
    برای مشاهده تب Security :
    ۱- باز کردن My Computer
    ۲- کلیک کردن روی Tools
    ۳- کلیک کردن روی Folder Options
    ۴- انتخاب تب View
    ۵- در قسمت Advanced Settings ، تیک گزینه (Use simple file sharing (recommended را بر می داریم
    ۶- روی دکمه OK کلیک می کنیم
    حالا شما می تونید تب Security را در هر پنجره پراپرتیز مشاهده کنید.
    ۴- در قسمت Group or User Names ، ببینید لوگینی که با اون به اس کیو ال وارد می شید هست یا نه
    اگه جوابتون منفیه ، برای مشاهده اون کارهای زیر رو انجام بدین:
    ۱- روی دکمه Add کلیک کنید و اسمی رو که برای لوگین شدن به اس کیو ال استفاده می کنید وارد کنید ( برای مثال sa )
    ۲- روی Check Names کلیک کنید برای بررسی اینکه اسمی رو که بعنوان کاربر اس کیو ال سرور وارد کردین وجود داره یا نه.اگه وجود نداشت روی Advanced کلیک کنید
    ۳- حالا روی دکمه Locations کلیک کنید، نام اس کیو ال سرورتونو انتخاب کنید.بعد روی دکمه Find Now کلیک کنید. می بینید که همه ی کاربرای اس کیو ال سرور رو
    براتون لیست می کنه.
    ۴- نام کاربریتونو (اکانت اس کیو ال سرور) از لیست مربوطه انتخاب می کنید و بعد OK می کنید
    ۵- در قسمت Group or User Names ، نام کاربریتونو (اکانت اس کیو ال سرور) رو انتخاب مکنید و بعد در بخش پایین(... permission for ) ، جلوی Full Control در قسمت Allow را تیک می زنید و بعد OK .
    حالا شما می تونید Management Studio رو باز کنید attach و detach خودتونو انجام بدین (دیگه مشکلی نسیت )
    منبع:

  7. #7

    نقل قول: خطا به هنگام اتچ کردن دیتابیس

    سلام منم دقیقا همین مشکلو دارم و فایلم attach نمیشه ارورشم اینه:

    خیلی فوریه توروخدا جواب بدین

  8. #8

    نقل قول: خطا به هنگام اتچ کردن دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط *shidrokh* مشاهده تاپیک
    سلام منم دقیقا همین مشکلو دارم و فایلم attach نمیشه ارورشم اینه:

    خیلی فوریه توروخدا جواب بدین
    من این دیتابیس رو در sql ایجاد کردم. بعد کپیش کردم و کپیشو به sql experss توی ویژوال استدیو اتچش کردم. الان میخوام کپیشو به اس کیو ال اتچ کنم ارور بالا رو میده.
    میخوام ازش بک آپ بگیرم آیا تو sql experss همچین امکانی هست؟اگه نه چطوری خطای خود sql رو رفع کنم؟

  9. #9

    نقل قول: خطا به هنگام اتچ کردن دیتابیس

    سلام دوست عزیز
    من هم یه خطای مشابه دارم

    TITLE: Microsoft SQL Server Management Studio
    ------------------------------
    Attach database failed for Server 'PC2\EDALAT'. (Microsoft.SqlServer.Smo)
    For help, click: http://go.microsoft.com/fwlink?ProdN...r&LinkId=20476
    ------------------------------
    ADDITIONAL INFORMATION:
    An exception occurred while executing a Transact-SQL statement or batch. (Microsoft.SqlServer.ConnectionInfo)
    ------------------------------
    Could not find row in sysindexes for database ID 7, object ID 1, index ID 1. Run DBCC CHECKTABLE on sysindexes.
    Could not open new database 'CoReg'. CREATE DATABASE is aborted. (Microsoft SQL Server, Error: 602)
    For help, click: http://go.microsoft.com/fwlink?ProdN...2&LinkId=20476
    ------------------------------
    لطفا راهنماییم کنید

  10. #10

    نقل قول: خطا به هنگام اتچ کردن دیتابیس

    سلام
    روی فایل های ام دی اف و ال دی اف (همون دو تا فایل دیتابیست) راست کلیک کن properties و در قسمت security به یوزرهات دسترسی full control بده
    یادت باشه برای هر دو فایلت این کارو بکنی
    (کلا مشکل این ارور 5120 در اس کیو ال همین permission است و هیچ مشکلی برای فایلهات ‍ایجاد نشده و نگران نباش

  11. #11

    نقل قول: خطا به هنگام اتچ کردن دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط s.javid مشاهده تاپیک
    سلام
    روی فایل های ام دی اف و ال دی اف (همون دو تا فایل دیتابیست) راست کلیک کن properties و در قسمت security به یوزرهات دسترسی full control بده
    یادت باشه برای هر دو فایلت این کارو بکنی
    (کلا مشکل این ارور 5120 در اس کیو ال همین permission است و هیچ مشکلی برای فایلهات ‍ایجاد نشده و نگران نباش
    ممنون
    تست شد و درست فرموده بوديد

  12. #12

    نقل قول: خطا به هنگام اتچ کردن دیتابیس

    1.png

    سلام دوستان من هنگامی که میخوام دیتابیسم رو attach کنم این خطا رو میده!
    کسی میتونه من رو راهنمایی کنه!

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    397

    نقل قول: خطا به هنگام اتچ کردن دیتابیس

    راحترین راه اینه که روی فایل mdf راست کلیک کرده و تیک گزینه read only رو بردارین .

  14. #14

    نقل قول: خطا به هنگام اتچ کردن دیتابیس

    با سلام
    من از برنامم set up با اینستال شیلد ساختم و موقع نصب اسکیوال رو نصب می کنه و دیتا بیس رو اتچ می کنه حالا وقتی تو سیستم مشتری اون رو نصب می کنم ارورمی دهخطا.JPG

  15. #15

    نقل قول: خطا به هنگام اتچ کردن دیتابیس

    با admin اجرا کردم درست شد.اما هر کاری کردم تیک allow در full... نخورد.تشکر

  16. #16

    نقل قول: خطا به هنگام اتچ کردن دیتابیس

    شد آقا شد.تشکر

  17. #17

    نقل قول: خطا به هنگام اتچ کردن دیتابیس

    سلام،خسته نباشید
    منم مشکل attach دارم اما detail اینه،لطفا کمکم کنید:

    TITLE: Microsoft SQL Server Management Studio
    ------------------------------

    Attach database failed for Server 'ALIEH-PC'. (Microsoft.SqlServer.Smo)

    For help, click: http://go.microsoft.com/fwlink?ProdN...r&LinkId=20476

    ------------------------------
    ADDITIONAL INFORMATION:

    An exception occurred while executing a Transact-SQL statement or batch. (Microsoft.SqlServer.ConnectionInfo)

    ------------------------------

    Could not find row in sysindexes for database ID 9, object ID 1, index ID 1. Run DBCC CHECKTABLE on sysindexes.
    Could not open new database 'market'. CREATE DATABASE is aborted. (Microsoft SQL Server, Error: 602)

    For help, click: http://go.microsoft.com/fwlink?ProdN...2&LinkId=20476

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: خطا به هنگام اتچ کردن دیتابیس

    سلام هیچ کدوم از راهکارها جواب نداد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •