نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: مشکل در رادیو باتن و انتخاب پنل ها

  1. #1

    مشکل در رادیو باتن و انتخاب پنل ها

    سلام
    من 2 تا رادیو باتن روی فرم گذاشتم و 2 تا پنل دارم میخوام با انتخاب رادیو اول پنل اولی فعال بشه و با انتخاب رادیو دومی پنل دومی فعال بشه که در هر کدوم از پنل ها میخوام یکسری اطلاعات را با توجه به رادیوهای انتخاب شده ، از دیتابیس بخونم
    در رویداد CheckedChangedرادیو visible پنل ها true,fase کردم ولی وقتی که رادیو دومی را انتخاب کردم و پنل دومی نمایش داده شده ولی زمانی که روی دکمه سرچ کلیک میکنم پنل اولی نمایش داده میشه و سرچ من بر اساس پنل اول انجام میگیره در صورتیکه من پنل دوم را انتخاب کردم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    رامسر
    پست
    565

    نقل قول: مشکل در رادیو باتن و انتخاب پنل ها

    سلام
    میشه کد دکمه سرچتون رو بذارید؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار faravaghi
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    233

    نقل قول: مشکل در رادیو باتن و انتخاب پنل ها

    سلام،
    اگه تو نمایش و مخفی کردن پنل ها مشکلی نداری، زمان جستجو یک شرط بزار و بر اساس انتخاب هر کدوم از Radio ها پارامترهای جستجو را بچین.

  4. #4

    نقل قول: مشکل در رادیو باتن و انتخاب پنل ها

    رادیو اولی :

    private void radio_khorooj_CheckedChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    pnl_khorooj.Visible = true;
    pnl_vorood.Visible = false;}

    رادیو دومی :

    private void radio_vorood_CheckedChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    pnl_khorooj.Visible = false;
    pnl_vorood.Visible = true;}


    اینم کد منه برای شو و هاید کردن 2 پنل
    کد مربوط به دیتابیسم در رویداد کلیک تب نوشتم ولی پس از کلیک بر روی تب مربوطه اگر رادیو دومی انتخاب شه سریع از حالت انتخاب در میاد و میره به رادیو اولی و نتیجه سرچ یه چیز دیگه در میادد

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    رامسر
    پست
    565

    نقل قول: مشکل در رادیو باتن و انتخاب پنل ها

    خیلی نا مفهومه مشکلتون! اگر در asp بود یه چیزی!
    کد مربوط به دیتابیسم در رویداد کلیک تب نوشتم
    یعنی شما به جز عمل سرچ، هیچ کد دیگه ای در این رویداد ندارید؟

  6. #6

    نقل قول: مشکل در رادیو باتن و انتخاب پنل ها

     #region
    //انتخاب باتون مورد نظر در تب کنترل های مختلف
    private void tabControl1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (tabControl1.SelectedTab == tP1)
    {
    AcceptButton = button1;
    }
    if (tabControl1.SelectedTab == tP2)
    {
    AcceptButton = button4;
    }
    if (tabControl1.SelectedTab == tP3)
    {
    AcceptButton = button6;
    }
    if (tabControl1.SelectedTab == tP4)
    {
    AcceptButton = button5;
    }
    }
    #endregion

    مهندس سلام. امیدوارم منظور شما رو فهمیده باشم. چون منم همچین مشکلی داشتم. ما یه تب میزارم و اون تب پیج هایی که براش میزاری اسم داره حالا بسته به اسمش کد های خودتو توش مینویسی تا کاری رو انجام بده. ت این کدیه که خودم واسه برنامه ها م استفاده کردم.

  7. #7

    نقل قول: مشکل در رادیو باتن و انتخاب پنل ها

    نقل قول نوشته شده توسط mehran_sh_t مشاهده تاپیک
    خیلی نا مفهومه مشکلتون! اگر در asp بود یه چیزی!

    یعنی شما به جز عمل سرچ، هیچ کد دیگه ای در این رویداد ندارید؟
    نه
    اینم کد تب :

    private void tab_coat_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (radio_khorooj.Checked = true)
    {

    ds.Clear();
    da = new SqlDataAdapter("SELECT * FROM tbl_koat WHERE date_export BETWEEN '" + txt_date_khorooj_az.Text + "' and '" + txt_khorooj_ta.Text + "'", con);
    da.Fill(ds, "tbl_koat");
    bs.DataSource = ds.Tables["tbl_koat"];
    dgv_coat.DataSource = bs;
    }
    else if (radio_vorood.Checked = true)
    {
    ds.Clear();
    da = new SqlDataAdapter("SELECT * FROM tbl_koat WHERE date_import BETWEEN '" + txt_date_vorood_az.Text + "' and '" + txt_date_vorood_ta.Text + "'", con);
    da.Fill(ds, "tbl_koat");
    bs.DataSource = ds.Tables["tbl_koat"];
    dgv_coat.DataSource = bs;

    }
    }
    }


  8. #8

    نقل قول: مشکل در رادیو باتن و انتخاب پنل ها

    نقل قول نوشته شده توسط RIG000 مشاهده تاپیک
     #region
    //انتخاب باتون مورد نظر در تب کنترل های مختلف
    private void tabControl1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (tabControl1.SelectedTab == tP1)
    {
    AcceptButton = button1;
    }
    if (tabControl1.SelectedTab == tP2)
    {
    AcceptButton = button4;
    }
    if (tabControl1.SelectedTab == tP3)
    {
    AcceptButton = button6;
    }
    if (tabControl1.SelectedTab == tP4)
    {
    AcceptButton = button5;
    }
    }
    #endregion

    مهندس سلام. امیدوارم منظور شما رو فهمیده باشم. چون منم همچین مشکلی داشتم. ما یه تب میزارم و اون تب پیج هایی که براش میزاری اسم داره حالا بسته به اسمش کد های خودتو توش مینویسی تا کاری رو انجام بده. ت این کدیه که خودم واسه برنامه ها م استفاده کردم.
    فکر میکنم شما منظور منو نگرفتید
    اگر میشه یک پروژه بدید تا تست کنم ببینم منظور منو متوجه شدید یا نه

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    رامسر
    پست
    565

    نقل قول: مشکل در رادیو باتن و انتخاب پنل ها

    :)
    مشکل از شرطیه که در رویداد تب چک می کنید! باید == باشه، نه =!
    دیگه باقی ماجرا رو می دونید دیگه؟ ...
    موفق باشید

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: مشکل در رادیو باتن و انتخاب پنل ها

    اگه میتونی قسمتی از پروژه که توش مشکل داری رو بذار
    ولی کدی که دوستمون Hojat 1 گذاشته باید درست باشه
    دوستمون هم گفت دقت کن که هر دو پنل Visible اونا false باشه حتما
    شاید بخاطر اینه
    درست نشد حتما پروژه تو البته قشمتی از اونو که مشکل داری بذار

  11. #11

    نقل قول: مشکل در رادیو باتن و انتخاب پنل ها

    نقل قول نوشته شده توسط HOJAT1 مشاهده تاپیک
    سلام تو selet change یکی از رادیو باتن ها کد زیر رو بزن
    اول vizeble دو تا پنل رو false کن بعد


    if (radioButton1.Checked == true)

    {

    panel1.Visible =
    true;

    panel2.Visible =
    false;

    }


    elseif (radioButton2.Checked == true)

    {

    panel2.Visible =
    true;

    panel1.Visible =
    false;

    }

    private void radio_khorooj_CheckedChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    ////if (radio_khorooj.Checked)
    ////{
    //// pnl_khorooj.Visible = true;
    //// pnl_vorood.Visible = false;
    ////}

    //pnl_khorooj.Visible = true;
    //pnl_vorood.Visible = false;

    if (radio_khorooj.Checked == true)
    {
    pnl_khorooj.Visible = true;
    pnl_vorood.Visible = false;
    }
    else if (radio_vorood.Checked == true)
    {
    pnl_vorood.Visible = true;
    pnl_khorooj.Visible = false;
    }
    }

    من selet change را پیدا نکردم ولی شاید منظورت CheckedChanged بود (اگر جر اینه به من بگو ) که در این رویداد نوشتم ولی هیچ تغییری ایجاد نشد زمانی رادیو دومی انتخاب شد و بر روی تب کلیک میکنم بلافاصله رادیو اولی خود بخود انتخاب میشه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: مشکل در رادیو باتن و انتخاب پنل ها


    private void radioButton1_CheckedChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (radioButton1.Checked == true)
    {
    panel1.Visible = true;
    panel2.Visible = false;
    }
    }

    private void radioButton2_CheckedChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (radioButton2.Checked == true)
    {
    panel2.Visible = true;
    panel1.Visible = false;
    }
    }


    عزیز این رو چک کن ببین جواب میده واسه من که جواب داد فقط اولش هر دوتا Panel رو visible=false کن

  13. #13

    نقل قول: مشکل در رادیو باتن و انتخاب پنل ها

    نقل قول نوشته شده توسط mehran_sh_t مشاهده تاپیک
    :)
    مشکل از شرطیه که در رویداد تب چک می کنید! باید == باشه، نه =!
    دیگه باقی ماجرا رو می دونید دیگه؟ ...
    موفق باشید
    من که چنین چیزی نمیبینم :
    =!

    لطفا دقیق بگید کجاست؟

  14. #14

    نقل قول: مشکل در رادیو باتن و انتخاب پنل ها

    با تشکر از همه دوستان که همکاری کردن اینم یه پروژه که مشکل من کاملا در اون وجود داره موقع اجرا اگر رادو بان - گزارش بر اساس تاریخ ورود را کلیک کنیو بعد بر روی تب کلیک کنید بلافاصله رادیو باتن اولی - گزاررش بر اساس تاریخ خروج - انتخاب میشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    رامسر
    پست
    565

    نقل قول: مشکل در رادیو باتن و انتخاب پنل ها

    منظورم = بود، که با یک علامت تعجب شد =!، منظورم نا مساوی نبود :)
    در پست شماره 7، به جای = در دو شرط، == بگذارید

  16. #16

    نقل قول: مشکل در رادیو باتن و انتخاب پنل ها

    تشکر دوست عزیز ولی خیلی هنگم الان اگر میشه یه توضیح بدید = و == در اینجا چه تفاوتی دارند

    if (radio_khorooj.Checked == true)
    {

    ds.Clear();
    da = new SqlDataAdapter("SELECT * FROM tbl_koat WHERE date_export BETWEEN '" + txt_date_khorooj_az.Text + "' and '" + txt_khorooj_ta.Text + "'", con);
    da.Fill(ds, "tbl_koat");
    bs.DataSource = ds.Tables["tbl_koat"];
    dgv_coat.DataSource = bs;
    }
    else if (radio_vorood.Checked == true)
    {
    ds.Clear();
    da = new SqlDataAdapter("SELECT * FROM tbl_koat WHERE date_import BETWEEN '" + txt_date_vorood_az.Text + "' and '" + txt_date_vorood_ta.Text + "'", con);
    da.Fill(ds, "tbl_koat");
    bs.DataSource = ds.Tables["tbl_koat"];
    dgv_coat.DataSource = bs;

    }

    به این صورت نوشتم و جواب داد

    با تشکر

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    608

    نقل قول: مشکل در رادیو باتن و انتخاب پنل ها

    سلام.

    خوشحالم که به جواب رسیدی. ولی من از اول تا آخرش نفهمیدم چرا مشکل داشتی؟!!!
    در ضمن دوست من، = برای انتساب هستش و == برای عمل مقایسه.

    راستی کد CheckedChange هر دو RadioButton رو میتونی یکی کنی....
    موفق باشی.

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    رامسر
    پست
    565

    نقل قول: مشکل در رادیو باتن و انتخاب پنل ها

    عملگر =، برای انتصاب هستش، وقتی شما توی شرط می نویسی if x = 2، مقدار x رو برابر 2 قرار می ده، و خوب این عمل نتیجه اش هم مثبته! پس دستورات درونش انجام میشه، و else ها دیگه انجام نمی شه. دلیل اینکه پنل 1 شما به صورت visible در می اومد هم همین مساله بود، شما در شرطتون مقایسه نمی کردید، بلکه مقدار visible رو برابر true قرار می دادید.
    ولی == برای مقایسه به کار می ره، != هم یعنی نا مساوی و ...

    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •