نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: رویدادی برای ایجاد هر سطر در dataGridView

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mehrdad_shahian
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    كاشان
    پست
    157

    Question رویدادی برای ایجاد هر سطر در dataGridView

    سلام به همه دوستان
    من میخوام به ازای ایجاد هر سطر در کنترل dataGridView یه کاری انجام بدم.مثلا مقدار سلول 4 رو با هم جمع کنم.من هرچقدر گشتم چیزی با این موضوع پیدا نکردم.ممنون میشم اگه دوستان کمک کنند.مرسی


    با تشکر پیشاپیش از همه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: رویدادی برای ایجاد هر سطر در dataGridView

    سلام
    از رویداد RowAdded کنترل Datagridview استفاده کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mehrdad_shahian
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    كاشان
    پست
    157

    نقل قول: رویدادی برای ایجاد هر سطر در dataGridView

    مرسی
    من استفاده کردم ولی فقط دوتا سطر اولی رو حساب میکنه و سطر سوم به بعد رو در نظر نمیگیره
            private void dataGridView4_RowsAdded(object sender, DataGridViewRowsAddedEventArgs e)
    {
    Sum += Int64.Parse(dataGridView4.Rows[e.RowIndex].Cells[4].Value.ToString());
    label1.Text = Sum.ToString();
    }

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    206

    نقل قول: رویدادی برای ایجاد هر سطر در dataGridView

    به نظرم بهتره از حلقه استفاده کنی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mehrdad_shahian
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    كاشان
    پست
    157

    نقل قول: رویدادی برای ایجاد هر سطر در dataGridView

    نقل قول نوشته شده توسط Babak-Magic مشاهده تاپیک
    به نظرم بهتره از حلقه استفاده کنی
    یعنی چی؟؟؟کجا؟؟؟بیشتر توضیح بدید.

    من میخوام حاصلجمع همیشه به روز باشه.یعنی به محض ویرایش یا اضافه کردن یه سطر جدید فورا حاصلجمع رو به دست بیاره و به کاربر نشون بده

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: رویدادی برای ایجاد هر سطر در dataGridView

    خوب دوستمون هم پیشنهاد خوبی دادن
    یه تابع بنویس که با یه حلقه داخل datagrid بره و تمام اون ستونی که میخوای رو تو تمام سطر ها با هم جمع کنه
    و می تونی اونو تو همون دکمه یا تابع یا هرچیزی که باهاش سطر به گرید اضاف می کنی بذاری و هر دفعه که عمل درج برای دیتاگرید انجام میشه
    اون تابع sum اجرا بشه
    به همین سادگی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •