نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: system tray

  1. #1

    Question system tray

    سلام و گر کسی از system tray اطلاعاتی داره لطفا به من هم کمک کنه چون من بدجور لازم دارم.
    همانطور که می دانید System Tray در واقع پیغامی است که در Toolbar پایین صفحه ویندوز می آید من می خواهم در نرم افزاری که نوشته ام بصورت Online این پیغام دیده شود.

    خیلی خیلی ممنون و منتظر

  2. #2
    ابزار برنامه نویسی ات چیه؟؟؟
    You never know what you can do until you try

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    می تونی از کامپوننتهای رایگان JVC استفاده کنی.

  4. #4
    ابزار کار من دلفی 2005 است.

  5. #5
    کامپوننتهای JVC دقیقا چیست؟ و چگونه میشه ازشان استفاده نمود؟

  6. #6
    همانطور که می دانید System Tray در واقع پیغامی است که در Toolbar پایین صفحه ویندوز می آید
    System Tray یک پیغام نیست، بلکه به اون ناحیه ایی از TaskBar که ساعت و آیکن بعضی از برنامه ها درش قرار داره، System Tray میگن.
    برای نمایش یک آیکن، Tooltip یا Balloon در ناحیه System Tray باید از تابع Shell_NotifyIcon که در یونیت ShellAPI تعریف شده استفاده کنید. در Windows SDK درباره این تابع توضیح داده شده و دربارش مثالها و کامپوننت های متعددی وجود داره.
    بعضی از ثابت هایی که در ویندوز 2000 , XP اضافه شدند، در ShellAPI تعریف نشدند. بعضی از این ثابت ها رو اینجا میزارم که با مشکل مواجه نشید:

    {Some of shell constants which are used in Shell_NotifyIcon()}

    //uFlags values in _NOTIFYICONDATA
    NIF_INFO = $10;
    NIF_MESSAGE = 1;
    NIF_ICON = 2;
    NIF_TIP = 4;
    //Version 5.0 - NotifyIcon messages, version 4.0 messages are defined in ShellAPI.Pas
    NIM_SETVERSION = $00000004;
    NIM_SETFOCUS = $00000003;
    //Balloon Flags
    NIIF_INFO = $00000001;
    NIIF_WARNING = $00000002;
    NIIF_ERROR = $00000003;

    //uVersion value (for Win2000 and higher versionsin) in _NOTIFYICONDATA. for Windows 9x family 0 is used.
    NOTIFYICON_VERSION = 3;
    //Balloon notification messages
    NIN_BALLOONSHOW = WM_USER + 2;
    NIN_BALLOONHIDE = WM_USER + 3;
    NIN_BALLOONTIMEOUT = WM_USER + 4;
    NIN_BALLOONUSERCLICK = WM_USER + 5;
    //NotifyIcon's messages
    NIN_SELECT = WM_USER + 0;
    NINF_KEY = $1;
    NIN_KEYSELECT = NIN_SELECT or NINF_KEY;

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار disappear
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183
    می تونی از ابزار LMD استفاده کنی . اونجا هست .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار DAMAVAND
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    همين اطراف
    پست
    373
    از LMD استفاده کن.
    یه سری هم میتونی به تابع Shell_NotifyIcon بزن.باید shellapi رو بهuses ها اضافه کنی.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Ehsansh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    127.0.0.1
    سن
    39
    پست
    278
    از Cool Tray Icon هم میشه استفاده کرد.
    اما کدش چون کمه شاید استفاده از کامپوننت صرف نداشته باشه.
    فقط باید رکورد TNotifyData رو مقدار بدی و از Shell_NotifyIcon برای نمایش استفاده کنی.

تاپیک های مشابه

  1. System Tray
    نوشته شده توسط mviran2007 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 15 آبان 1386, 21:07 عصر
  2. سوال در مورد SYSTEM TRAY
    نوشته شده توسط abbas8786 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مهر 1385, 09:39 صبح
  3. چطور میشه برنامه رو به system tray برد؟
    نوشته شده توسط Amir Oveisi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 11 خرداد 1385, 19:33 عصر
  4. مشکل با منوی System Tray
    نوشته شده توسط S_VB.max در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 14 فروردین 1385, 22:18 عصر
  5. رجیستر کردن یک رویداد در برنامه های System Tray
    نوشته شده توسط Ahmad_Crack در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 16 اسفند 1384, 12:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •