نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تبدیل های utf8

  1. #1

    تبدیل های utf8

    سلام
    من یک سری کدینگ دارم میخوام بازشون کنم چی کار کنم؟ راهنمایی میخوام
    %D9%86%D8%A7%D9%85%20%D8%AF%D8%B1%D8%B3
    ان کدی هست که دارم ظاهرا اسم یک درسه. اصول طراحي كامپايلر
    اما از اون عبارت چطوری به این عبارت برشم؟
    از این سایت فهمیدم عبارت من معادل اینه:
    http://www.w3schools.com/tags/ref_urlencode.asp
    Ù†Ø
    همچین چیزی میده
    �ا� درس
    حالا اینو چطوری به اون عبارت فارسی برگردونم؟

  2. #2

    نقل قول: تبدیل های utf8

    نقل قول نوشته شده توسط mg_mahyar مشاهده تاپیک
    سلام من یک سری کدینگ دارم میخوام بازشون کنم چی کار کنم؟ راهنمایی میخوام
    %D9%86%D8%A7%D9%85%20%D8%AF%D8%B1%D8%B3
    ان کدی هست که دارم ظاهرا اسم یک درسه. اصول طراحي كامپايلر اما از اون عبارت چطوری به این عبارت برشم؟
    سلام.
    می تونید بدین شکل عمل کنید:

    string input = "%D9%86%D8%A7%D9%85%20%D8%AF%D8%B1%D8%B3";

    byte[] bytes = new byte[input.Length / 3];
    for (int i = 0; i < input.Length; i += 3)
    bytes[i / 3] = Convert.ToByte(input.Substring(i + 1, 2), 16);

    String decodedString = System.Text.UTF8Encoding.UTF8.GetString(bytes);


    موفق باشید.

    پاورقی: شما می تونید System.Web.dll رو به پروژه اتون اضافه کنید، و بدین شکل عمل تبدیل رو انجام بدید:

    string decodedString = System.Web.HttpUtility.UrlDecode(input);

  3. #3

    نقل قول: تبدیل های utf8

    این متغییر byte دقیقا چیه ؟ و ضمنا من ایونو مینویسم ارور میده HttpUtility

  4. #4

    نقل قول: تبدیل های utf8

    نقل قول نوشته شده توسط mg_mahyar مشاهده تاپیک
    این متغییر byte دقیقا چیه ؟ و ضمنا من ایونو مینویسم ارور میده HttpUtility
    سلام.
    ابتدا اون string ورودی، به بایت های تشکیل دهنده اش تبدیل میشه تا بشه این Byte Array رو به System.Text.UTF8Encoding.UTF8.GetString پاس کرد و به رشته UTF8 مورد نظر رسید. در مورد سوال دوم هم، شما باید ابتدا Reference به System.Web.dll رو به لیست Reference های پروژه اتون اضافه کنید، سپس از HttpUtility استفاده کنید.

    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •