نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: پر کردن textbox با استفاده از combobox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان
    پست
    715

    پر کردن textbox با استفاده از combobox

    سلام مجدد به اساتید
    من یک combobox دارم که با استفاده از sql اون رو پر کردم
    حالا میخواستم با انتخاب یکی از گزینه ها textbox رو پر کنم یعنی یکی دیگه از مشخصاتش رو بگیرم
    و از رویداد select مربوط به combobox استفاده کردم و کد زیر رو نوشتم


    tfrosht.DataBindings.Clear();
    tfrosht.Text = "";
    connect.Open();
    SqlCommand cmd = newSqlCommand();
    string str = "select * from kharid where name='{0}'";
    str =
    string.Format(str, combobox1.Text);
    cmd.CommandText = str;
    cmd.Connection = connect;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    SqlDataAdapter adp = newSqlDataAdapter();
    DataSet dt = newDataSet();
    adp.SelectCommand = cmd;
    adp.Fill(dt,
    "name");
    connect.Close();
    DataView dv = newDataView(dt.Tables["name"]);
    cm = (
    CurrencyManager)(this.BindingContext[dv]);
    tfrosht.DataBindings.Add(
    "Text", dv, "frosh");


    اما ارور میده که کانکشن باز است
    حالا میخواستم یک راهی هست که ما این کار رو انجام بدیم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان
    پست
    715

    نقل قول: پر کردن textbox با استفاده از combobox

    لطفا یکی منو راهنمایی کنه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: پر کردن textbox با استفاده از combobox

    لطفا کد هاتونو با #C
    بشکونید
    تا راحت تر خونده بشن
    الان هیچ کس نمی تونه جواب بده!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان
    پست
    715

    نقل قول: پر کردن textbox با استفاده از combobox

    اول سلام به آقا فرشید گل
    بعدش نمیدونم منظورت از شکوندن چیه ؟

  5. #5

    نقل قول: پر کردن textbox با استفاده از combobox

    سلام
    دقیقا رو کدوم خط میگه کانکشن بازه؟ اگه خطه سومه, کد رو بصورتی تغییر بدید که اول بررسی بشه که اگه باز نبود باز بشه.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: پر کردن textbox با استفاده از combobox

    کد های #C
    رو سلکت کن
    و سپس دکمه #C رو از نوار ابزار او جایی که تاپیک میزنی رو بزن
    تا با کد های سی شارپ شکسته بشند

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان
    پست
    715

    نقل قول: پر کردن textbox با استفاده از combobox

    کانکشن رو پاک کردم حالا به این گیر میده
    tfrosht.DataBindings.Add("Text", dv, "frosh");

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان
    پست
    715

    نقل قول: پر کردن textbox با استفاده از combobox


    tfrosh.DataBindings.Clear();
    tfrosh.Text =
    "";
    // connect.Open();
    SqlCommand cmd = newSqlCommand();
    string str = "select * from kharid where name='{0}'";
    str =
    string.Format(str, ckala.SelectedIndex);
    cmd.CommandText = str;
    cmd.Connection = connect;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    SqlDataAdapter adp = newSqlDataAdapter();
    DataSet dt = newDataSet();
    adp.SelectCommand = cmd;
    adp.Fill(dt,
    "name");
    // connect.Close();
    DataView dv = newDataView(dt.Tables["name"]);
    cm = (
    CurrencyManager)(this.BindingContext[dv]);
    tfrosht.DataBindings.Add(
    "Text", dv, "frosh");

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: پر کردن textbox با استفاده از combobox

    یه سوال
    تو فرمت رشتتون selected index دادید
    ایا این کار درسته؟
    یعنی بر اساس اندیس Select می کنید؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: پر کردن textbox با استفاده از combobox

    1- SqlDataAdapter تون کانکشن نداره
    بهتری اینجوری عمل کنید:
    SqlDataAdapter adp = new SqlDataAdapter(MySQLConnection,"select *from ...");



  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: پر کردن textbox با استفاده از combobox

    2-احتیاج نیست که DataSet بسازید
    DataTable
    هم کفایت می کنه و هم درک بیشتری داره و هم راحت تره و هم...

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: پر کردن textbox با استفاده از combobox

    راه اخر:
    یا خوردتون بشنید همچی رو چک کنید
    یا برنامه رو اپ کنید
    تا اساتید چکش کن ببینند مشکل از کجاست!

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان
    پست
    715

    نقل قول: پر کردن textbox با استفاده از combobox

    لطفا یک نفر کد رو برای من تصحیح کنه

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: پر کردن textbox با استفاده از combobox

    عزیز دل برادر
    نمیشه!دو خط کد نویشی معلوم نیست این کلاس از کجا اومده اون کلاس از کجا اومده!
    کلا چی کار می خواهی بکنی؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان
    پست
    715

    نقل قول: پر کردن textbox با استفاده از combobox

    moshkel hal shod doste man

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •