نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: بدست آوردن سریال نامبر مادربرد

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    26

    بدست آوردن سریال نامبر مادربرد

    سلام خدمت دوستان
    من یک پروژه کنترل قرارداد نوشتم حالا میخوام برای جلوگیری از کپی نرم افزار یه قفل براش بنویسم به این صورت که هنگام نصب سریال نامبر مادربرد سیستم رو بخونه و ذخیره کنه در اجراهای بعدی ابتدا این سریال رو مقایسه کنه در صورت مغایرت از اجرای برنامه جلوگیری کنه با جستجو تو اینترنت به کد زیر رسیدم.
    namespace Wmi {     class Program     {         static void Main( string[ ] args )         {             ManagementScope scope = new ManagementScope("\\\\" + Environment.MachineName + "\\root\\cimv2");             scope.Connect();              ManagementObject wmiClass = new ManagementObject( scope, new ManagementPath( "Win32_BaseBoard.Tag=\"Base Board\"" ), new ObjectGetOptions( ) );              foreach( PropertyData propData in wmiClass.Properties )             {                 Console.WriteLine( String.Format( "{0,-25}{1}", propData.Name, Convert.ToString( propData.Value ) ) );             }         }     } }

    هنگام کپی در ویژوال به این کلاس گیر میده ManagementScope برای استفاده از این کلاس چی رو باید Using کنم؟کد تست شده دیگه ای هم دارید لطف کنید قرار بدید.
    و کسی راه بهتری به ذهنش میرسه لطفا مطرح کنه.

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    26

    نقل قول: بدست آوردن سریال نامبر مادربرد

    سلام مشکل حل شد باید System.Management رو AddReference میکردم.
    حالا کسی راه دیگه ای سراغ داره ساده تر از این؟یا میشه این کد رو طوری ویرایش کرد که فقط سریال مادربرد رو بده؟
    چون الان خروجی که میده اینه خیلی سخته که سریال نامبر رو از این بکشی بیرون!
    Caption                            Base Board ConfigOptions CreationClassName         Win32_BaseBoard Depth Description                       Base Board Height HostingBoard                   True HotSwappable InstallDate Manufacturer                    Dell Inc. Model Name                                Base Board OtherIdentifyingInfo PartNumber PoweredOn                       True Product                             0YD479 Removable Replaceable RequirementsDescription RequiresDaughterBoard SerialNumber                    .4QNC2B1.CN1356164F2316. SKU SlotLayout SpecialRequirements Status Tag                                    Base Board Version Weight Width
    آخرین ویرایش به وسیله FremderJunge : چهارشنبه 06 مهر 1390 در 16:38 عصر

  3. #3

    نقل قول: بدست آوردن سریال نامبر مادربرد

    سلام
    توی همین سایت بگردید نمونه برنامه و کد بدست آوردن اطلاعات سخت افزار وجود داره. بسیار زیاد.
    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •