نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: متد String.Format

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    38

    Question متد String.Format

    با سلام
    راستش هر چی تو منابع فارسی گشتم توضیح بدرد بخوری درباره ی این متد پیدا نکردم
    میخواستم بدونم کار متد string.Format چیه و چه کاربردی داره ؟ ممنون مشم اگه با مثال توضیح بدید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: متد String.Format

    یسلام یه مثال میزنم بهتر متوجه میشی
    مثلا واسه مقدار دهی یه دستور SQl اینجوری ازش استفاده میشه


    string sql = "Select * From TBL where code={0}";
    sql = string.Format(sql, "مقدار برای 0");
    string sql2 = "insert into tbl (id,name,family) values ({0},'{1}','{2}')";
    sql2 = string.Format(sql2, strID, strName, strFamily);

    یعنی به جای آکولاد و عدد اون مقدار که تو تابع Format بهش اختصاص داده میشه جایگزین میشه
    اگه متوجه نشدی بگو بیشتر توصیح بدم

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    38

    نقل قول: متد String.Format

    ممنون.من با پایگاه داده کار نکرده ام خیلی ازش سر در نمیارم اگه میشه یه کم بیشتر توضیح بدید ممنون میشم .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: متد String.Format

    ببینید من این مثال که زدم در مورد دیتا بیس بود
    شما یه مثال دیگه رو تست کن
    من یه مثال دیگه میزنم که بیشتر متوجه بشی!

    string test = "Hi {0} are you OK?";
    test = string.Format(test, textBox1.Text);
    MessageBox.Show(test);

    خط اول که یه رشته هست که توش {0} وجود داره
    خط دوم میاد به جای {0} متن Textbox1 رو میذاره
    خط سوم هم که معلومه اون متغیر رشته ای رو نشون میده تست کنید تا متوجه بشین

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    38

    نقل قول: متد String.Format

    ممنون متوجه شدم
    دست شما درد نکنه

  6. #6

    نقل قول: متد String.Format

    با سپاس فراوان از nilmil_nil

    حال اگر بخواهیم در چند قسمت متن test عباراتی را جاگذاری کنیم باید چه کنیم؟
    یعنی فقط به {0} ختم میشه؟...

  7. #7

    نقل قول: متد String.Format

    با استفاده از placeholder ها(جانگهدارها)می توانید این کار را انجام دهید(عدد داخل کروشه به index آرگومان اشاره دارد):
    MessageBox.Show(string.Format("value1={0},value2={  1}",textBox1.Text,textBox2.Text));

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •