نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: بررسی سورس یک سایت قدم به قدم (سوالات تقریبا مبتدی)

  1. #1

    بررسی سورس یک سایت قدم به قدم (سوالات تقریبا مبتدی)

    سلام دوستان
    من سورس این سایت که با PHP نوشته شده رو از این سایت دانلود کردم و دارم بررسی میکنم
    میخوام هر سوالی از توس برام پیش اومد توی همین تاپیک بپرسم
    ممنون میشم اگه جواب بدید.

    سورس

  2. #2

    نقل قول: بررسی سورس یک سایت قدم به قدم (سوالات تقریبا مبتدی)

    سوال اولم اینه که توی فولدر Templates صفحه register.php
    اون جایی که داره اطلاعات رو توی دیتا بیس دخیره میکنه (این قطعه کد) ...


    for(;;){
    mysql_select_db($database_register, $register);
    $sql_rand = "SELECT * FROM setup WHERE codep = $txt_rand_codep";
    $rand_sql = mysql_query($sql_rand,$register) or die(mysql_error());
    $row_rand_sql = mysql_fetch_assoc($rand_sql);
    $totalRows_rand_sql = mysql_num_rows($rand_sql);
    if($totalRows_rand_sql == 0){
    $insertSQL = sprintf("INSERT INTO setup (name, family, shenasnameh, moadel, tavalod, mahaltavalod, reshteh, mobile, f_name, sen, tahsilat, shoghl, f_mobile, f_mahalkar, noemaskan, viziat, farzand, address, tel,date,code,codep,aks,time) VALUES (%s, %s, %s, %s, %s, %s, %s, %s, %s, %s, %s, %s, %s, %s, %s, %s, %s, %s, %s,CURRENT_TIMESTAMP,$txt_last_num,$txt_rand_codep ,'$file_name',CURRENT_TIMESTAMP)",
    GetSQLValueString($_POST['name'], "text"),
    GetSQLValueString($_POST['family'], "text"),
    GetSQLValueString($_POST['shenasnameh'], "text"),
    GetSQLValueString($_POST['moadel'], "int"),
    GetSQLValueString($_POST['tavalod'], "text"),
    GetSQLValueString($_POST['mahaltavalod'], "text"),
    GetSQLValueString($_POST['reshteh'], "text"),
    GetSQLValueString($_POST['mobile'], "text"),
    GetSQLValueString($_POST['f_name'], "text"),
    GetSQLValueString($_POST['sen'], "int"),
    GetSQLValueString($_POST['tahsilat'], "text"),
    GetSQLValueString($_POST['f_shoghl'], "text"),
    GetSQLValueString($_POST['f_mobile'], "text"),
    GetSQLValueString($_POST['f_mahalkar'], "text"),
    GetSQLValueString($_POST['noemaskan'], "text"),
    GetSQLValueString($_POST['vaziat'], "text"),
    GetSQLValueString($_POST['farzand'], "int"),
    GetSQLValueString($_POST['address'], "text"),
    GetSQLValueString($_POST['tel'], "text"));


    mysql_select_db($database_register, $register);
    $Result1 = mysql_query($insertSQL, $register) or die(mysql_error());

    $insertGoTo = "successfully_set.php?id=$txt_last_num";
    if (isset($_SERVER['QUERY_STRING'])) {
    $insertGoTo .= (strpos($insertGoTo, '?')) ? "&" : "?";
    $insertGoTo .= $_SERVER['QUERY_STRING'];
    }
    header(sprintf("Location: %s", $insertGoTo));
    }
    break;
    }
    if($totalRows_rand_sql == 1){
    $txt_rand_codep = rand_str(20,'159753852');}
    }




    سوال اول این یعنی چی؟ چرا حدود برای for مشخص نشده؟
    for(;;){



    و سوال دوم
    این یه تیکه رو متوجه نمیشم. میدونم منظورش اینه که اگه اطلاعات با موفقیت ثبت شد بره به صفحه successfully_set.php اما ؟؟؟


    $insertGoTo = "successfully_set.php?id=$txt_last_num";
    if (isset($_SERVER['QUERY_STRING'])) {
    $insertGoTo .= (strpos($insertGoTo, '?')) ? "&" : "?";
    $insertGoTo .= $_SERVER['QUERY_STRING'];
    }
    header(sprintf("Location: %s", $insertGoTo));

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار farhadfery
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    723

    نقل قول: بررسی سورس یک سایت قدم به قدم (سوالات تقریبا مبتدی)

    یه پیشنهاد دارم. به جای اینکه این سورس را بررسی می کنید. شروع کنید به خواندن یه کتاب که به صورت پروژه ای کار کرده است. خوبیه کتاب اینکه اولا قدم به قدم می رید جلو. بعد ابتدا توضیح می ده چکار می خواد بکنه. بعد کد را می زنه و بعد هم تشریح کد. انتخاب کتاب هم بستگی به شما داره! بر اساس سطح و مهارتتون کتاب را انتخاب کنید. wrox - apress - pocktpublish - sams - lary,.. کتاب های خوبی که به صورت پروژه ای باشه، در این مورد دارند

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: بررسی سورس یک سایت قدم به قدم (سوالات تقریبا مبتدی)

    سلام
    خوب سوال اولت که For(;;) هست !
    جواب این یه حلقه بی نهایته که دور میزنه و با Break; می پره بیرون از حلقه

    سوال دومت :
    تقریبا سایت هایی که با PHP نوشته می شن
    برای اجرای یه تابع یا درج رکورد از صفحه ورود اطلاعات به صفحه عملیات که همین صفحه کد های بالا هست میره و بعد از اتمام کار به یک صفحه موفقیت میره که نشون بده عملیات انجام شده
    اگه متوجه نشدی بگو بیشتر توضیح بدم

  5. #5

    نقل قول: بررسی سورس یک سایت قدم به قدم (سوالات تقریبا مبتدی)

    نقل قول نوشته شده توسط farhadfery مشاهده تاپیک
    یه پیشنهاد دارم. به جای اینکه این سورس را بررسی می کنید. شروع کنید به خواندن یه کتاب که به صورت پروژه ای کار کرده است. خوبیه کتاب اینکه اولا قدم به قدم می رید جلو. بعد ابتدا توضیح می ده چکار می خواد بکنه. بعد کد را می زنه و بعد هم تشریح کد. انتخاب کتاب هم بستگی به شما داره! بر اساس سطح و مهارتتون کتاب را انتخاب کنید. wrox - apress - pocktpublish - sams - lary,.. کتاب های خوبی که به صورت پروژه ای باشه، در این مورد دارند
    این کتاب ها انگلیسی هستن ؟ تو اینترنت پیدا میشه؟

    نقل قول نوشته شده توسط nilmil_nil مشاهده تاپیک
    سلام
    خوب سوال اولت که For(;;) هست !
    جواب این یه حلقه بی نهایته که دور میزنه و با Break; می پره بیرون از حلقه

    سوال دومت :
    تقریبا سایت هایی که با PHP نوشته می شن
    برای اجرای یه تابع یا درج رکورد از صفحه ورود اطلاعات به صفحه عملیات که همین صفحه کد های بالا هست میره و بعد از اتمام کار به یک صفحه موفقیت میره که نشون بده عملیات انجام شده
    اگه متوجه نشدی بگو بیشتر توضیح بدم
    میشه یه مقدار کد هاشو بیشتر توضیح بدید
    مثلا این چه شرطیه که داره بررسی میشه
    if (isset($_SERVER['QUERY_STRING']))

    و این کد مفهومش چیه ؟
    $insertGoTo .= (strpos($insertGoTo, '?')) ? "&" : "?";


    البته میدونم ؟: یه جور دستور if هست!

    مرسی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار farhadfery
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    723

    نقل قول: بررسی سورس یک سایت قدم به قدم (سوالات تقریبا مبتدی)

    این کتاب ها انگلیسی هستن ؟ تو اینترنت پیدا میشه؟
    بله. پیدا می شه. خوبم پیدا می شه! انگلیسی هستند. اما خیلی روان. اگرچه با کتاب ترجمه شده در این مورد مخالفم اما اگر کتاب فارسی که پروژه ای باشه و ترجمه شده باشه. بفرمایید تا معرفی کنم،
    آن هم برای شروع خوبند. وسط کار که متوجه داستان شدید و قضیه دستتون اومد ، کتاب را پرت می کنید آنطرف.

  7. #7

    نقل قول: بررسی سورس یک سایت قدم به قدم (سوالات تقریبا مبتدی)

    نقل قول نوشته شده توسط farhadfery مشاهده تاپیک
    بله. پیدا می شه. خوبم پیدا می شه! انگلیسی هستند. اما خیلی روان. اگرچه با کتاب ترجمه شده در این مورد مخالفم اما اگر کتاب فارسی که پروژه ای باشه و ترجمه شده باشه. بفرمایید تا معرفی کنم،
    آن هم برای شروع خوبند. وسط کار که متوجه داستان شدید و قضیه دستتون اومد ، کتاب را پرت می کنید آنطرف.
    میشه یکی از این کتابای فارسی رو معرفی کنید ؟
    از اون کتاب های انگلیسی که گفتید کدومشون بهتره اول دانلود کنم ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •