نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: Query Builder برای گزارش سازی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mehrdad_shahian
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    كاشان
    پست
    157

    Question Query Builder برای گزارش سازی

    سلام به همه دوستان خوبم

    من تازگیا روی یه پروزه کار میکنم که ازم خواستن یه گزارش ساز براشون آماده کنم.البته من سادشو میخوام نه حرفه ای!.فرمی که من خودم طراحی کردمو گذاشتم تا دوستان ببینند.میخام یه چزی تو همین مایه ها باشه.
    حالا دوستانی که کار کرده اند راهنمایی کنند.
    راستی اینو هم بگم خروجی که میخام بصورت یه رشته sql باشه بتونم رو دیتا بیسم اعمال کنم.به فرض:
    select code where code =1230 و ...


    با تشکر پیشاپیش از همه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله mehrdad_shahian : یک شنبه 10 مهر 1390 در 02:12 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehrdad_shahian
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    كاشان
    پست
    157

    نقل قول: Query Builder برای گزارش سازی

    دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟یعنی هیچکس تاحالا این کار رو نکرده اینجا؟؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: Query Builder برای گزارش سازی

    دوست عزیز شما کار با دستورات SQl رو بلدین؟
    اگه آره کافیه همین کامبو ها و تکست باکس هایی که که بالا تو عکس گداشتین رو جایگزین کنین
    اگه متوجه نشدین بگید براتون مثال بزنم آپ کنم یا بهتر اون فرم رو برام آپ کنید تا روی همون کار کنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mehrdad_shahian
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    كاشان
    پست
    157

    نقل قول: Query Builder برای گزارش سازی

    مرسی از پاسختون.بله کار باهاشونو بلدم.ولی یه جاهایی به مشکل میخورم.مثلا مدیریت دستور select خیلی برام سخته.شما اگه میتونید یه نمونه پروزه بزارید من خیلی ممنون میشم.راستی اینو هم بگم که کاربر ممکنه گزینه "بین" رو انتخاب کنه و بگه مثلا فیلد کد بین 1000 تا 2000 باشه و روی دکمه "و" کلیک کنه و بگه مثلا نام هم میخام "حسن" باشه و الی اخر....

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: Query Builder برای گزارش سازی



    string sql = "SELECT * From YourTable WHERE ( {0} {1} '{2}' )";
    switch(comboBox1.SelectedIndex)
    {
    case 0:
    sql = string.Format(sql, txtFields.Text, " Like ", txtSearch.Text);
    break;
    case 1:
    sql = string.Format(sql, txtFields.Text, " = ", txtSearch.Text);
    break;

    }
    textBox1.Text = sql;


    اینه یه نمونه کد ساده
    ببینید همه رو از این کد میتونی پیاده سازی کنید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mehrdad_shahian
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    كاشان
    پست
    157

    نقل قول: Query Builder برای گزارش سازی

    با سپاس فراوان از اقای nilmil_nil
    اقای nilmil_nil کد شما رو کامل کردم و نمونه پروزه رو میزارم بقیه بچه ها هم حالشو ببرند
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •