نمایش نتایج 1 تا 27 از 27

نام تاپیک: پاک شدن برنامه پس از گذشت یک زمان مشخص

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251

    Exclamation پاک شدن برنامه پس از گذشت یک زمان مشخص

    با سلام به همه دوستان
    من میخواستم بدونم آیا راهی هست که یه کد در برنامه گذاشت که مثلا پس از گذشت یک ماه بصورت اتوماتیک خودش رو Delete کنه .البته از تاریخ سیستم استفاده نکنه بهتره چون ممکنه اونو عوض کنند ولی زمان اولین اجرای خودش رو در یک فایل ذخیره کنه و هر بار چک کنه که آیا از اون روز 30 روز گذشته یا نه و اگه گذشته برنامه رو که در حال اجرا هم هست پاک کنه .از دوستان کسی هست منو کمک کنه؟
    متشکرم-موفق باشید

  2. #2
    اگه بخوای فقط از زمان اولین اجرا استفاده کنی باز هم ممکنه تاریخ رو بیارن عقب.
    بهتره زمان آخرین اجرا رو هم نگه داری و هر وقت دیدی زمان سیستم قبل از زمان آخرین اجرا هست معلوم میشه زمان رو بردن عقب بهتره از Registry استفاده کنی
    You never know what you can do until you try

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    سلام
    ممنونم میشه بیشتر راهنمایی کنی .آیا کدی داری که این کار رو انجام بده؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار MNosouhi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    883
    البته این سوال شما به برنامه خودتون بستگی داره.من توی قفلی که برای برنامه هام نوشتم اجازه داده ام که مشتری مثلا برای یک هفته از برنامه بصورت Trial استفاده کنه . در این مدت یه هفته مشتری اجازه نداره تاریخ سیستم رو عقب ببره و اگه ببره برنامه اجرا نمیشه ، یعنی اجرا میشه ولی یه پیغام میده که میگه که زمان به عقب برگشته و باید اون رو تصحیح کنید . این میتونه ایده خوبی برای کار شما هم باشه.
    البته یه کار دیگه هم می تونید بکنید و اون اینه که هر بار که برنامه ران میشه تاریخ کنونی سیستم رو با آخرین تاریخ اجرای برنامه چک کنید ، اگه تغییر کرده بود به مقدار کانترتون یکی اضافه کنید . وقتی کانتر به 30 رسید برنامه حذف بشه . البته اشکال این روش اینه که مشتری از برنامه شما 30 روز کاری استفاده خواهد کرد نه 30 روز متوالی . یعنی مثلا اگر مشتری برنامه شما رو هر 2 روز یک بار اجرا کنه 2 ماه طول میکشه تا برنامه شما حذف بشه.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    سلام
    ممکنه که اون کد یا قفلی رو که میگید به منم بدید؟ آیا امکان داره؟ممنون میشم اگه اونو برای منم بفرستید
    babak869@gmail.com
    موفق باشید

  6. #6
    در این صورت بازم با مشکل مواجه می شوید برنامه timeLock میاد زمان را برای یک برنامه ثابت نگه میداره به نضر من اینجا شما یک برنامه کمکی دیگه هم لازم دارید که اونو برنامه برنامه اصلی شما رو کنترل کنه و پارمترهایی که این دو برنامه به هم پاس میدن مثلا تعداد دفعات اجرا و زمان اجرای بار قبل که اگر زمان برنامه ثابت مونده معلوم است از برنامه timeLock استفاده کردند و برنامه کمکی برنامه اصلی رو حذف میکنه و یا اینکه فقط با برنامه اصلی این موراد را کنترل کنید و می تونید برنامه کمکی هم نداشته باشید ولی این روشی هست که coffeecup platinum استفاده می کنه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    نه من نمیخوام که خیلی تایمر حرفه ای بزارم و همین که زمان رو چک کنه و پس از گذشت یه مدت خاص اونو پاک کنه کافیه چون اونو برای مشتری میخوام که خیلی وارد نیست و اصلا این ترفند ها رو بلد نیست!!!

  8. #8
    پس شما یک کلید توی رجیتری ایجاد کنید و تاریخ نصب برنامه و آخرین بار اجرا رو داخل اون بریزید بعد از اتمام مدت مجاز برنامه را Expire کنید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    ممنونم
    میشه کدی رو که می فرمایید اینجا بزارید چون بنده در مورد کار بارجیستری چندان آشنایی ندارم
    متشکرم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار MNosouhi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    883
    بنده کار با رجیستری رو اصلا پیشنهاد نمی کنم ، چون که ظرف چند دقیقه با نرم افزارهایی که فایل ها رو مونیتور میکنن میشه مسیر رجیستری رو مشخص و اون رو دستکاری کرد.در مورد قفل هم واقعا شرمنده ، 6 ماه طول کشید تا طراحی و اجرا شده و نمی تونم اون رو در اختیار شما قرار بدم.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    ممنونم
    موفق باشید

  12. #12
    دوستمون که نمی گه چجوری. لا اقل این کار رو امتحان کن
    1- آخرین تاریخ اجرا و اولین تاریخ اجرا رو تو رجیستری بنویس
    2- اگه تاریخ اجرای فعلی کوچکتر یا مساوی آخرین تاریخ اجرا بود اجرا نشه اینجوری برنامه timelick هم کاری نمیتونه بکنه
    3-چیزائی که تو رجیستری مینویسی رو Encrypt کن که نتونن به این راحتیها تغییرش بدن
    نمونه کد کار با رجیستری هم اینه

    user registry

    function test;
    var
    r:TRegistry
    Begin
    r:=TRegistry.Create;
    r.RootKey:=HKey_Current_User;
    try
    if r.OpenKey('test\Info',True) Then
    Begin
    r.writeString('test','this is a test'); نوشتن
    ShowMessage(R.ReadString('Test')); خواندن
    End
    Except End;
    r.CloseKey;
    r.Free;
    End;
    You never know what you can do until you try

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    جناب جهرمی عزیز سلام
    ممنون از توجه شما.البته این دوستمون هم حق داره منم اگه بودم و روی یه اینجور برنامه ای مدت زیادی وقت میگذاشتم براحتی اونو به همه نمیدادم!!! البته امیدوارم که اگه دوست نداره برنامه رو بده لا اقل در باره کدنویسی اون منو بیشتر راهنمایی کنه
    با تشکر از همه دوستان

  14. #14
    من توهین نکردم. منظور من هم همون راهنمائی بود. خود من هم خیلی چیزها دارم که به این راحتیها به کسی نمی دمشون.
    You never know what you can do until you try

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    سلام
    نه آقا .خواهش می کنم من که نگفتم خدای نکرده شما تو هین کردید فقط خواستم که بگم اگه کسی روی یه چیزی زحمت کشیده باشه حاضر نیست که به راحتی اونو به همه بده همین.
    امیدوارم که موفق باشید

  16. #16

    Talking

    آقا بابک من اینو انجام دادم
    شما تاریخ رو توی یه متغیر قراربده بعد با تابع copy کاراکترهای روز یا ماه رو توی یه متغیر دیگه قرار بده
    بغد یه شرط بزار که وقتی روز مورد نظر شما رسید application حذف بشه اگه موفق نشدی بگو تا سورسشو واست بفرستم

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    میثم عزیز سلام
    ممنون از جوابت.یه چیزایی دستگیرم شد اما اگه محبت کنی و سورس رو برام بفرستی یه دنیا ممنون میشم
    موفق باشید

  18. #18
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همدان
    پست
    79
    آقا بابک من اینو انجام دادم
    شما تاریخ رو توی یه متغیر قراربده بعد با تابع copy کاراکترهای روز یا ماه رو توی یه متغیر دیگه قرار بده
    بغد یه شرط بزار که وقتی روز مورد نظر شما رسید application حذف بشه اگه موفق نشدی بگو تا سورسشو واست بفرستم
    اگه تاریخ سیستم رو عقب بکشن چی؟؟

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    همینم که دوستمون میثم خان نوشته برام کافیه اگه محبت کنه ممنون میشم .خیلی مهم نیست چون طرف من چندان حرفه ای نیست و ازین شیرین کاریها بلد نیست
    آخرین ویرایش به وسیله babak869 : شنبه 30 مهر 1384 در 12:54 عصر

  20. #20
    بهترین کار اینکه اولین تاریخ اتصال در فایلی ذخیره کنی بعد از آن اگر تاریخ و عقب و جلو کرد بدونی و سپس مقطع مورد نظرت را چک کنی

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    میثم جان سلام
    من منتظر شما هستم که گفتید برات سورس میفرستم.اگه محبت کنی ممنون میشم

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار Hadizadeh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    World of Machine
    پست
    326
    با سلام. همانطور که خودتون بهتر می دونید بعضی از نسخه های آزمایشی برنامه ها ، دارای قابلیتی هستند که در صورت عقب کشاندن تاریخ سیستم ، در هنگام اجرا واکنش نشان می دهند. به نظر شما راهی وجود داره که بدون ذخیره تاریخ فعلی سیستم در یک فایل خاص یا رجیستری ، بتوان قابلیت بالا را به نرم افزار خود اضافه کرد؟ یه راهی که قبلا خود شما فرموده بودید ، مقایسه تاریخ فعلی فایل های رجیستری با زمان آخرین اجرای برنامه است. ولی من فکر می کنم روش موثری نباشه. به عنوان مثال فرض کنید برنامه رو امروز یکبار اجرا می کنیم. حالا تاریخ سیستم رو عقب می بریم و فایل اصلی برنامه رو هم دوباره یه جای دیگه کپی می کنیم تا زمان آخرین دسترسی اون با تاریخ جدید ست بشه ، حالا سیستم رو از نو بوت می کنیم تا تاریخ فایل های رجیستری هم عوض بشه. حالا به نظر شما اگه برنامه رو از نو اجرا کنیم ، چی میشه؟ لطفا توجه کنید که من نمی خام تاریخ ها رو تو یه فایل یا رجیستری ذخیره کنم چون به راحتی مانیتور میشه!

  23. #23
    سلام
    منم تقریبا می خواستم همین تاپیک را مطرح کنم و خدا بهم رحم کرد و این تاپیک را دیدم و تاپیک جدید را مطرح نکردم و از پیغامهای متوالی جستجو کن در امان موندم.
    راستش من از رجیستری چیزی سر در نمیارم و اصلا نمی دونم چطور میشه تاریخ را ذخیره کرد و ...
    البته به نظر شما دوستان که حرفه ای هستید و یه مثال هم راجع به این موضوع گذاشتید شاید خیلی ساده است ولی خب من نفهمیدم.
    امیدوارم این بحث به نتیجه برسه (البته طوری که منم سر در بیارم)
    با آرزوی موفقیت برای همگی شما
    آخرین ویرایش به وسیله oghab : پنج شنبه 22 دی 1384 در 11:34 صبح

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار Hadizadeh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    World of Machine
    پست
    326
    این برنامه TimeLock رو از کجا میشه دانلود کرد؟

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    مشکل من با AvLock Gold حل شد میتونی از سایتش بگیری.برنامه جالبیه!!!!

  26. #26
    نقل قول نوشته شده توسط babak869
    مشکل من با AvLock Gold حل شد میتونی از سایتش بگیری.برنامه جالبیه!!!!
    سلام
    من برنامه ای را که گفتی از این سایت گرفتم:
    http://www.delphi32.com/vcl/5134/download,xid,5134.asp]
    ممکنه بگی چطور ازش استفاده کنم؟
    البته تو این لینک هم میشه download کرد ولی چند تا ورژن است و من نمی دونستم کدوم را dowkload کنم. و این یکی را Free Delphi edition (v5.3.3). دانلود کردم.
    http://www.avsoft.sitio.net/
    میشه راهنمایی کنی
    ممنون میشم
    همیشه موفق باشی
    آخرین ویرایش به وسیله oghab : جمعه 23 دی 1384 در 10:46 صبح

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    با سلام
    شما آخرین نسخه رو از سایت دریافت کن که فکرکنم همون 5.3.3 هستش.بعد از نصب یه کامپوننت بنام AvLock داری که اونو روی فرم بزار و خاصیت هاشو تنظیم کن مثالهای کاملی داره اگه یه نگاه بندازی میبینی که کاملا ساده ست.در ضمن یه برنامه KeyMaker داره که برای برنامه هم میتونی کلید تعریف کنی هم Licence File مثل برنامه دیکشنری Babylone
    اگه بازم سوالی بود بپرس در خدمتم
    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •