نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نحوه ی بهینه شدن دستورات توسط sql server optimizer(بسیار فوری)

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار amin_rezaee
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    ارسنجان
    پست
    71

    نحوه ی بهینه شدن دستورات توسط sql server optimizer(بسیار فوری)

    درود
    میخوام بدونم sql server با چه روش هایی query ها را بهینه میکنه و کلا روش هاش چیه.
    ممنون میشم راهنمایی کنید و یا منابعی را معرفی کنید.
    (توجه:بهینه سازی توسط خود sql server DBMS نه User)

  2. #2

    نقل قول: نحوه ی بهینه شدن دستورات توسط sql server optimizer(بسیار فوری)

    سلام.
    لینکهای زیر شاید کمکتون کنند.
    لینک 1
    لینک 2

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار amin_rezaee
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    ارسنجان
    پست
    71

    نقل قول: نحوه ی بهینه شدن دستورات توسط sql server optimizer(بسیار فوری)

    اگه بخوایم به sql server بگیم که query را optimize نکنه تا plan غیر بهینه را ببینیم باید چیکار کنیم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار in_chand_nafar
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    www.NikAmooz.com
    پست
    466

    نقل قول: نحوه ی بهینه شدن دستورات توسط sql server optimizer(بسیار فوری)

    بدترين Plane در حقيقت Scan‌كردن ركورد ها (Table Scan) در حالتيكه هيچ ايندكسي وجود ندارد مي باشد.
    كه مي توانيد به اين حالت اون را ايجاد كنيد
    مثال
    SELECT CustomerID, OrderDate, OrderID FROM Orders2 WITH (INDEX (0)) --Table Scan
    WHERE OrderID=10300
    به نظر من شما Query مورد نظر خودتون را به همراه Plane اجرايش در اين سايت قرار دهيد تا توسط دوستان آناليز شود
    براي اينكار پلن اجرايي كوئري را ذخيره و ارسال كنيد. (البته در صورت امكان)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •