نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: بدست آوردن زمان لاگین بودن کاربر

  1. #1

    بدست آوردن زمان لاگین بودن کاربر

    با سلام
    میخام ببینم ایا راهی هست که بتونم زمانی که یک کاربر تو سایتم هست رو بدونم؟

  2. #2

    نقل قول: بدست آوردن زمان لاگین بودن کاربر

    بعد از لاگین کردن کاربر بایستی زمان ورودش رو ثبت کنی و کاری که باید انجام بدی اینه :
    1- اگر کاربر logout کرد زمان فعلی رو با زمان لاگین تفریق کنی و مدتش رو بدست بیاری.
    2- اگر کاربر به مدت x دقیقه فعالیتی نداشت . عمل logout رو براش انجام بدی و تفریق و ...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ghasemweb
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    608

    نقل قول: بدست آوردن زمان لاگین بودن کاربر

    اگه زمان لوگینش رو ثبت کنی هر عملی رو میتونی انجام بدی.
    واسه این که بفهمی چه مدته که لوگینه از این سورس کد استفاده کن.



    $login_time=strtotime(date("Y-m-d H:i:s"))-strtotime($logindate);


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •