نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: فرستادن و دریافت متغیر از نوع output در stored procedure

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    فرستادن و دریافت متغیر از نوع output در stored procedure

    سلام،من جدیدا" کار با stored procedure رو شروع کردم،یه سوال داشتم،یک جدول دارم که فیلد userid رو به عنوان کلید قرار دادم،حالا یه sp ساده واسه عمل insert نوشتم که میخوام قبل از درج رکورد جدید،اول چک کنه که آیا این userid قبلا ثبت شده یا نه،واسه همین یه متغیر صحیح به نام @result و از نوع output تعریف کردم،حالا مشکلم اینه که نمیدونم با چه کدی مقدار این متغیر رو واسه #C بفرستم وهمچنین در محیط #C با چه کدی این مقدار رو بگیرم،(مقدار 1 برای وجود داشتن رکورد و مقدار 0 برای وجود نداشتن رکورد در نظر گرفتم)،من کد sp خودم رو میذارم ممنون میشم راهنمایی کنید،تشکر.
    create proc adduser
    @userid int,
    @name nvarchar(50),
    @family nvarchar(50),
    @result int output
    as
    if(EXISTS(select * from users where userid=@userid))
    set @result=1
    else
    begin
    set @result=0
    insert into users(userid,name,family)values(@userid,@name,@fam ily)
    end
    go

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sempay_ninjutsu
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    313

    نقل قول: فرستادن و دریافت متغیر از نوع output در stored procedure

    با سلام
    دوست عزیز سری به لینک زیر بزن مشکلت حل میشه
    موفق باشید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...tore-procedure

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: فرستادن و دریافت متغیر از نوع output در stored procedure

    نقل قول نوشته شده توسط sempay_ninjutsu مشاهده تاپیک
    با سلام
    دوست عزیز سری به لینک زیر بزن مشکلت حل میشه
    موفق باشید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...tore-procedure
    مشکلم حل نشد،آیا sp من درسته و مشکلی نداره؟،اگه درسته با چه کدی در محیط #C،مقدار این متغیر خروجی(0 یا 1) رو باید بدست بیارم،مشکل من همینه،دوستان لطفا راهنمایی کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: فرستادن و دریافت متغیر از نوع output در stored procedure

    کسی نیست که مشکل ما رو حل کنه؟؟،

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: فرستادن و دریافت متغیر از نوع output در stored procedure

    واقعا کسی نیست که با stored procedure کار کرده باشی؟،فکر نمیکنم سوال پیچیده ای باشه.لطفا راهنمایی کنید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار spring69
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    321

    نقل قول: فرستادن و دریافت متغیر از نوع output در stored procedure

    سلام.

    var cnn = new SqlConnection(@"Data Source=.\sqlexpress;Initial Catalog=JainsDB;Integrated Security=True");
    var cmd = new SqlCommand("adduser", cnn) { CommandType = System.Data.CommandType.StoredProcedure };
    cmd.Parameters.AddWithValue("@userid", "123");
    cmd.Parameters.AddWithValue("@name", "ali");
    cmd.Parameters.AddWithValue("@family", "mohammadi");
    // add output parameter
    var par = new SqlParameter("@result", System.Data.SqlDbType.Int, 50) { Direction = System.Data.ParameterDirection.Output };
    cmd.Parameters.Add(par);
    //////////////////////////////////////////////////////////////////////
    cnn.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    cnn.Close();
    //read parameter value after execute proc
    MessageBox.Show(par.Value.ToString());

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •