نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: شمارش تعداد یک کاراکتر خاص در یک رشته

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    شمارش تعداد یک کاراکتر خاص در یک رشته

    با چه کدی می توانیم مشخص کنیم چند تا از یک کاراکتر داخل یک رشته وجود دارد

  2. #2
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: شمارش تعداد یک کاراکتر خاص در یک رشته

    اگه فرض کنیم که str رشته شما باشه تعداد یک کاراکتر مثلا m می شه:

    str.Where(c => c == 'm').Count();
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 06 دی 1393 در 02:15 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: شمارش تعداد یک کاراکتر خاص در یک رشته

    ممکنه کد رو داخل شارپ بزارین چون برا من نا مفهوم هست ضمنا چطور میشه یک رشته رو داخل یک آرایه از نوع char ذخیره کرد برای جستجوی یک کاراکتر خاص ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: شمارش تعداد یک کاراکتر خاص در یک رشته

    سلام

    string str = "hamiididashtiizadehh";
    char src = 'i';
    int count = 0;
    foreach (char item in str)
    {
    if (item ==src)
    count++;
    }
    MessageBox.Show(count.ToString());


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: شمارش تعداد یک کاراکتر خاص در یک رشته

    برای جستجوی یک کارکتر خاص میتونید از این دستور استفاده کنید
    str.Contains('i').ToString();
    str همون متغر رشته ای شماست!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: شمارش تعداد یک کاراکتر خاص در یک رشته

    بزارید بگم چی کار می خوام بکنم تا شما هم توضیح بهتری بدین فرض کنید یک رشته داریم به این صورت a s t همان طور که می بینید بین حروف تعدادی اسپیس هست من می خوام اینا رو بشمارم و همونجا بنویسم مثلا
    a5s2t عدد های 5 و 2 تعداد اسپیس هستند چطور می تونم اینکارو بکنم

  7. #7

    نقل قول: شمارش تعداد یک کاراکتر خاص در یک رشته

    شما تو حلقه بالایی میتونید شمارنده رو قبل از If قرار بدید و بعد از if هم به جای src مقدار شمارنده رو توی رشته قرار بدید(Replace)

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: شمارش تعداد یک کاراکتر خاص در یک رشته

    بفرماید دوست عزیز

    string str = "h a m i d! ";
    string newstr = "";
    int count = 0;
    for (int i = 0; i < str.Length; i++)
    {
    if (str[i] != ' ')
    {
    if (count != 0)
    {
    newstr += count.ToString();
    count = 0;
    }
    newstr += str[i].ToString();


    }
    else if (str[i] == ' ')
    {
    count++;
    }

    }
    MessageBox.Show(newstr);

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار wolf_majid
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    534

    نقل قول: شمارش تعداد یک کاراکتر خاص در یک رشته

    فکر می کنم نیاز به فضای کاری linq باشه

  10. #10
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: شمارش تعداد یک کاراکتر خاص در یک رشته

    نقل قول نوشته شده توسط csharpdoost مشاهده تاپیک
    ما تو سی شارپ کجاش اینطوری دستور داریم؟ ! اینکه پیغام invalid Expersoin term میده .
    با سلام

    Count یک Extension method هست که برای استفاده از این Extension method شما نیاز دارید به فضای نام
    using System.Linq;
    که بعد از واردکردن این فضای نام میتونید از دیگر Extension method نیز استفاده کنید

    موفق باشید

    چند مثال :


    const string a = "aa14505gbbv505";
    int count = a.Where(c => c == 'a').Count();
    int sum = a.Where(char.IsDigit).Sum(d => int.Parse(d.ToString()));

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  11. #11

    نقل قول: شمارش تعداد یک کاراکتر خاص در یک رشته

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    با سلام

    Count یک Extension method هست که برای استفاده از این Extension method شما نیاز دارید به فضای نام
    using System.Linq;
    که بعد از واردکردن این فضای نام میتونید از دیگر Extension method نیز استفاده کنید

    موفق باشید

    چند مثال :


    const string a = "aa14505gbbv505";
    int count = a.Where(c => c == 'a').Count();
    int sum = a.Where(char.IsDigit).Sum(d => int.Parse(d.ToString()));
    چرا من چنین فضای نامی ندارم منظورم linq ه. یعنی وقتی کلمه System رو مینویسم تو زیر منوهاش چنین کلمه ای وجود نداره؟
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 06 دی 1393 در 02:21 صبح

  12. #12
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    پست
    560

    نقل قول: شمارش تعداد یک کاراکتر خاص در یک رشته

    چرا من چنین فضای نامی ندارم منظورم linq ه. یعنی وقتی کلمه System رو مینویسم تو زیر منوهاش چنین کلمه ای وجود نداره؟
    حتما از نت فریمورک یا بویلدر با ورژن پایین استفاده میکنید.Linq در دات نت 3.5 و به بالا موجود است.

  13. #13

    نقل قول: شمارش تعداد یک کاراکتر خاص در یک رشته

    نقل قول نوشته شده توسط blogeen مشاهده تاپیک
    حتما از نت فریمورک یا بویلدر با ورژن پایین استفاده میکنید.Linq در دات نت 3.5 و به بالا موجود است.
    دانت فریمورک 4 رو نصب کردم اما بازهم
    using System.Linq;
    رو ندارم. علت دیگه ای داره؟
    البته هم از نوع Extended و هم Client profile رو نصب دارم .

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    33
    پست
    828

    نقل قول: شمارش تعداد یک کاراکتر خاص در یک رشته

    مطمعن شو که تویه رفرنس هات System.Core.dll هست

  15. #15

    نقل قول: شمارش تعداد یک کاراکتر خاص در یک رشته

    سلام دوستان من دارم روی یه پروژه کار میکنم که متنش اینه:گرامری که دستور ifرا برای یک زبان فرضی معرفی کند وبراساس آن این پروژه نوشته خواهد شدبه صورت زیر است .هدف نوشتن برنامه ای است که یک دستور نوشته شده ی ifرا از یک فایلnotepad.txtبخواند تشخیص دهد.
    و برنامه ای که من نوشتم اینه ولی نمیدونم چه جوری بهش فرمان بدم که پرانتز و بقیه رو بخونه لطفا کمکم کنین







    try


    {

    StreamReader sr = newStreamReader(@"E:\\mn.Txt");



    //string StrText = sr.ReadLine().ToString();


    string a = "", b = "", c = "";


    int i = 0;


    while (!sr.EndOfStream)


    {
    if (i < 2)


    {
    a +=
    Convert.ToChar(sr.Read());


    i++;
    if (a == "if")


    {
    textBox1.Text =
    "true";




  16. #16

    نقل قول: شمارش تعداد یک کاراکتر خاص در یک رشته

    ببخشید از من messageboxرو اشتباه میگیره داداش

  17. #17

    نقل قول: شمارش تعداد یک کاراکتر خاص در یک رشته

    ببخشید دوست عزیز اگر بخوام خروجی من در listbox ریخته بشه باید چیکار کنم .اگر زودتر راهنمایی کنی ممنون میشم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •